Gulvmopper

Hos os finder du altid et bredt udvalg af mopper til gulvvask i forskellige størrelser og materialer, sådan at du altid vil kunne finde en moppe som opfylder netop dine behov. Vi fører blandt andet den klassiske fladmoppe med lommer, mopper med velcro, tør-og engangsmopper, minimop garn og et udvalg af Vileda mopper.

Typen af overflade du ønsker rengjort, og dine behov, dikterer valget af moppe. Tørmopper er for eksempel rigtig gode til fjernelse af støv og snavs via statisk elektricitet. Minimop garn er særdeles anvendelig ved rengøring af svært fremkommelige steder, og til at vaske kanter i forbindelse med rengøring med gulvvaskemaskiner. Indenfor mærket Vileda finder du også mopper (og fremførere), der er trapezformede og derfor effektive ved rengøring af eksemplvis hjørner og trapper, og mopper som er dobbeltsidet, hvilket giver en dobbelt så stor rengøringsflade per moppe, og halvt så mange moppeskift.

For mere information omkring de enkelte kategorier og specifikke mopper, kan du gå ind under de forskellige kategorier og produkter, og har du nogen spørgsmål, så står vi altid klar med professionel vejledning. 

 

Varer 1-36 af 68

Faldende orden
Side
pr. side