Gulvmopper

Hos os finder du altid et bredt udvalg af mopper til gulvvask i forskellige størrelser og materialer, sådan at du altid vil kunne finde en moppe som opfylder netop dine behov. Vi fører blandt andet den klassiske fladmoppe med lommer, mopper med velcro, tør-og engangsmopper, minimop garn-og et udvalg af Vileda-mopper. Hos Rengros finder du altid lige det, du skal bruge til at foretage den mest effektive rengøring, der hvor du har brug for det. Derfor har vi også et meget omfattende udvalg af forskellige mopper, som giver dig mulighed for at vælge de helt rette produkter til dine rengøringsbehov. 

Er der et produkt relateret til kategorien, som du mangler ikke er i stand til at finde her, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Så er vi sikker på, at vi kan hjælpe dig med at gøre rengøringen nemmere med det produkt, du leder efter.

 

Varer 1-36 af 71

Faldende orden
Side
pr. side

Find nye gulvmoppe her i vores brede udvalg

Typen af overflade du ønsker rengjort, og dine behov, dikterer valget af moppe. Tørmopper er for eksempel rigtig gode til fjernelse af støv og snavs via statisk elektricitet. Minimop garn er særdeles anvendelig ved rengøring af svært fremkommelige steder, og til at vaske kanter i forbindelse med rengøring med gulvvaskemaskiner. Inden for mærket Vileda finder du også mopper (og fremførere), der er trapezformede og derfor effektive ved rengøring af eksempelvis hjørner og trapper, og mopper som er dobbeltsidet, hvilket giver en dobbelt så stor rengøringsflade per moppe, og halvt så mange moppeskift.

For mere information omkring de enkelte kategorier og specifikke mopper, kan du gå ind under de forskellige kategorier og produkter, og har du nogen spørgsmål, så står vi altid klar med professionel vejledning.


Find den bedste gulvmoppe til din gulvvask her

Er du professionel i rengøringsbranchen ved du, at der findes vidt forskellige gulvmopper, der passer til hvert deres formål. En god gammeldags gulvmoppe kan naturligvis være en udmærket standard-løsning til mange situationer, men når det kommer til lidt mere specialiseret rengøring, kan du være en fordel at kende til eksistensen af en god gulvmoppe, der passer perfekt til lige nøjagtig de gulve, du har med at gøre. For ved at vælge det helt rigtige grej, får du ganske simpelt bare mere effektiv rengøring. Det kan især være en fordel for dig, der ofte har behov for at vaske gulve. Så er det en stor fordel, at alle dine rengøringsartikler har en ordentlig kvalitet.


Moppe med microfiber – en smart og innovativ løsning til sarte gulve

 Vores gulvmopper kan derfor både bruges af professionelle, eller hvis du er en privatperson, der ønsker at have det bedste af det bedste, når det gælder både moppe og relateret tilbehør. I vores store udvalg af muligheder finder du blandt andet også mopper med microfiber. De er især velegnede til sarte overflader, der godt kan blive ridsede. Det kan for eksempel være trægulve. For her har den statiske funktionalitet også den fordel, at du ikke behøver at bruge store mængder vand, hvilket potentielt kan skade gulvet, hvis du ikke sørger for at fjerne det overskydende vand efter endt gulvvask. Derudover er moppe med microfiber også god til laminatgulve, stengulve med glatte fliser samt gulv af linoleum eller vinyl. 


Her finder du både en god moppe til tør eller våd brug

For at imødekomme alle de forskellige behov, der findes til rengøring af gulv, har vi naturligvis både mappe til den hurtige fjernelse af snavs uden brug af vand, mens vi også har vandabsorberende fugt- og vådmodeller, der er exceptionelle til at gøre særligt beskidte gulve rene i dybden eller til at tørre noget op, der er blevet spildt i køkkenet eller andre steder, hvor der ofte bruges væsker. 


Find også alt i tilbehør, der gør arbejdet lettere

Du finder også alt, hvad du kan forestille dig af relateret tilbehør til effektiv vask af gulv. Det drejer sig eksempelvis om en praktisk mopboks til opbevaring af flere mopper, handy click’n’press-mopsæt, som giver dig en opsamlingsskål. der er designet til at vride moppen et særligt sted, så du let kan holde snavset vand og rent vand adskilt. Vi har naturligvis også microfiber-kluden til Vileda-moppen og praktiske mopbælter, der er en god og ergonomisk løsning til dig, der skal gøre rent på steder, hvor det kan være besværligt at have det store udstyr med rundt.


Hos Rengros kan du altid forvente en god personlig service

Vi er stolte over at kunne sige, at vi har været en del af rengøringsbranchen i mange år efterhånden. Dermed er vi også i stand til at give dig en særlig service, som de fleste butikker ikke kan. Det gælder uanset, om du har brug for noget så simpelt som en moppe til gulvvask. Men som du kan se i omfanget af vores sortiment her på siden, findes der nærmest et utal af forskellige modeller og tilbehør. Det giver dig mulighed for at få det bedste ud af dine rengøringsartikler, hvad enten der er derhjemme eller på arbejde.

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der fungerer bedst til dig og dit behov? – så tøv ikke med at kontakte os per mail eller via telefonen. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores åbne showroom i Aalborg, hvor du kan få lov til at se nærmere på nogle af mulighederne samt en uforpligtende dialog, der altid tager højde for dine opgaver og din unikke situation.