Vinduesskrabere

De vigtigste redskaber, du kan have i hånden, når du skal vaske vinduer, er en vinduesskraber og en vinduesvasker – i hvert fald ønsker et tilfredsstillende resultat. En vinduesvasker – som også kaldes for en indsæber – giver en jævn fordeling af sæben, og en vinduesskraber er med til at give dig rene vinduer, der skinner og er helt uden irriterende striber.

Varer 1-36 af 48

Faldende orden
  1. Sörbo Vinduespudsergummi, Flere Længder - Vinduesskrabere
    S1491, S1497, S1521, S1503
    Sörbo Vinduespudsergummi, Flere Længder
    Fra Inkl. moms 42,50 kr. 34,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 42,50 kr.
Side
pr. side

Alt hvad du skal bruge for at få skinnende rene vinduer

Hvad enten du leder efter en vinduesskraber eller en vinduesvasker til privat brug eller erhverv, kan du finde alle slags hos Rengros. Se med her, hvor du bliver guidet igennem de forskellige typer af redskaber, du skal bruge, når du pudser vinduer, i rustfrit stål og andre holdbare materialer. 

En ordentlig vinduesskraber kan være et avanceret udstyr til at skrabe vinduerne. De kan være forskellige i størrelse og udformning, ligesom der kan være forskel på det stykke gummi, der skal sørge for at tørre vinduerne. Nogle kan have et roterende led på håndtaget, der er en fordel for håndled og forebyggelse af vrid i kroppen, hvis du skal vaske mange vinduer. Derudover kan der være skrabere med udskiftelige hoveder og skinnestørrelser, som kan gøre det at rengøre vinduer til en lettere opgave, hvis du har forskellige redskaber at vælge mellem. 


Find din nye vinduesvasker og -skraber i vores sortiment til effektiv rengøring

Hos Rengros kan du altid finde det rette udstyr til rengøring – og naturligvis også til ruden. Her findes der for eksempel en vinduesvasker og en vinduesskraber, der er særligt god til vinduer med mange kanter, en der er god til store vinduer, etc. Den bedste vinduesvasker og -skraber er således oftest den, der passer til opgaven og sørger for, at der ikke kommer striber på vinduerne.  

Hvis du har behov for at bruge din vinduesskraber meget, er det nødvendigt at tage et kig på dine behov og ønsker, så du fra starten finder frem til den helt rette.

 

Der er forskel på vinduesskraberens gummi

Inden for professionelt udstyr opdeles de forskellige typer af gummi i tre kategorier eller hårdheder; Hard, soft eller 3-stjernet. Hver hårdhed af gummiet på vinduesskraberen har alle deres fordele og ulemper, når du skal pudse vinduer. Gummi bliver påvirket af temperaturen omkring og derfor vil det være nødvendigt at tage hensyn til hårdheden afhængigt af vejret, du skal pudse vinduer i. 

Hard

Hard er den hårdeste type gummi, du kan finde. De hårdeste typer af gummi er ideelle at anvende om sommeren, eller når det er varmt i vejret. Denne type fungerer også perfekt til indendørs brug. 

Soft

Soft er den blødeste type af gummi. Fordelen ved det bløde gummi er, at det let kan anvendes, når der er tale om kolde temperaturer, som eksempelvis om vinteren eller i frostvejr. 

3-stjernet

3-stjernet gummi er betegnelsen for den mest populære gummi. Det er en god mellemting mellem hard og soft og dermed også den mest alsidige, der kan anvendes i langt de fleste temperaturer. 

På nogle modeller er det muligt at udskifte gummiet alt efter ønske, og hvad der vil være en fordel i forhold til temperaturen. Det er samtidig en fordel, hvis gummiet er blevet beskadiget af den ene eller den anden årsag, da du ikke behøver at udskifte hele skraberen.

 

Sådan vælger du den rette størrelse vinduesvasker og vinduesskraber

Størrelsen på skinnen har betydning for, hvor effektivt du kan pudse vinduer og få et stribefrit resultat. Hvis skinnen er for stor, kan det være svært og mindre effektivt at vaske små vinduer. Det samme gør sig gældende, hvis vinduesskraberens skinne er for lille i forhold til vinduet. Med for lille en vinduesskraber-skinne bliver det nemmere at lave ”helligdage”, hvor resultatet kan blive en smule uperfekt. Med en meget lille vinduesskraber vil vinduespudsningen samtidig tage længere tid.

 

Størrelse på skinnen til private

Størrelsen på skinnen til private anbefales at være omkring 25-35 cm. Med en sådan størrelse kan de fleste vinduer pudses effektivt, og det kræver ikke helt den samme teknik, som det ville gøre med en større vinduesskraber.

Hvis der er meget små vinduer, eksempelvis palævinduer eller små bondevinduer, kan det være en fordel at supplere med en vinduesskraber, hvor skinnen er maksimalt 15 cm. 

 

Størrelse på skinnen til professionelle

Jo større skinnen er, jo mere teknik kræves der for at undgå striber og få et ordentligt resultat. Dog vil der ved at mestre den rette teknik være mange fordele ved at vælge en større skinne. Først og fremmest vil vinduespudsningen gå hurtigere, og det vil være muligt at få et pænt resultat på selv større vinduer som eksempelvis butiksvinduer eller lignende. For professionelle anbefales det, at der vælges en skinne, der er omkring 45-55 cm eller mere.

 

Sådan finder du den perfekte vinduesskraber

Der er forskel på, om du er på udkig efter en vinduesskraber som privat eller professionel. Den kan være simpel og med få funktioner – eller stor og avanceret. Hvis du leder efter en model, der skal anvendes ofte, og som skal være mest alsidig i brug, skal du kigge efter en type med flere funktioner. Det kan være en model med et fleksibelt led på håndtaget, der forebygger unødvendige vrid i håndled og krop. Derudover kan du overveje at finde en skraber med udskiftelig skinne og udskifteligt gummi – så er du forberedt på enhver situation.  

 

Vask vinduerne rene med den rette sæbe

For det helt perfekte resultat af nyvaskede og skinnende vinduer, er det en god ide at anvende en sæbe, der er beregnet til formålet. De professionelle anvender en speciel vinduessæbe i deres erhverv. En vinduessæbe indeholder kemi, der ikke kun opløser skidt og snavs effektivt, men også fordamper 100%, hvis du skulle have glemt en plet med vinduesskraberen. Med vinduessæbe, der er beregnet til vinduesvask, får du derfor det bedst mulige resultat.

Når du kigger efter vinduessæbe, kan prisen muligvis virke en anelse pebret i prisen. I virkeligheden er der oftest penge at spare i det lange løb, hvis du vælger en professionel vinduessæbe i høj kvalitet. Her er der nemlig tale om en stærk opløsning, der er yderst drøj i brug. 

Find din nye vinduesskraber og alt andet udstyr til vinduespudsning her hos Rengros. Vi sælger til både private og erhverv.

 

FAQ om vinduesskraber of vinduesvasker


Hvor stor skal en vinduesskraber eller en vinduesvasker være?

Hvis du blot skal vaske vinduerne i hjemmet, kan du nøjes med en lidt mindre vinduesskraber med en skinne på 25-35 centimeter. Hvis du vil have professionelt udstyr til erhverv, bør du gå efter en skinne på 45-55 centimeter.

 

Skal jeg bruge en vinduesskraber til vinduespudsning?

Det er svært at opnå flotte resultater uden. Derfor anbefaler vi, at du altid bruger en vinduesskraber, når du vil vaske dine vinduer.

 

Skal vinduesskraberens gummi være hård eller blød?

Der er fordele ved begge. Hvis det er varmt udenfor, eller hvis du vasker vinduer indendørs, bør du vælge en skraber med hård gummi. Du kan også gå efter en mellemting, hvis du vil være forberedt på alt slags vejr med én vinduesskraber.