Vinduessæbe

Hos Rengros kan du finde et bredt udvalg af specialiserede rengøringsmidler og rengøringsartikler. Det inkluderer naturligvis også vinduessæbe til professionel pudsning af vinduer. Her får du flere forskellige valgmuligheder, så du kan købe de produkter, der passer til din arbejdsproces og dit behov. Du har naturligvis også mulighed for at købe vores vinduessæbe, hvis du er privatperson, der sætter pris på at gøre tingene rigtigt selv, så du får det bedste resultat, hver gang du skal vaske vinduer.

11 varer

Faldende orden
  1. Vinduessæbe, 500 ml, 1 & 5 ltr. - Vinduessæbe
    1392110, 1392210, 1392310
    Vinduessæbe, 500 ml, 1 & 5 ltr.
    Fra Inkl. moms 23,75 kr. 19,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 23,75 kr.
pr. side

Derfor bør du overveje at bruge en professionel vinduessæbe

Enhver, der pudser vinduer, ved, at der kan komme striber på ruderne, hvis man ikke ved, hvad man har med at gøre. En god professionel vinduessæbe hjælper med at minimere risikoen for striber under vinduesvask, hvilket kan være generende indtil vinduerne vaskes næste gang. Derfor kræver rengøringen af vinduerne en særlig sæbe, som binder kalken til opløsningen, og som ikke skummer ret meget, men som stadig har et højt indhold af aktive ingredienser, der effektivt kan opløse det snavs, der sidder på vinduet efter et stykke tid.


Modvirker vinduets opsamling af snavs

Nogle af de andre fordele ved at bruge en speciel sæbe er, at det har den optimale pH-værdi til vinduesvask. Desuden er sæben smudsafvisende og skaber modstandsdygtighed over for det snavs, der kommer fra det, man kalder for sur regn. Endelig har vinduessæben også en særlig viskositet, der mindsker friktionen mellem dit vinduespudsergrej og vinduet – og det gør en stor forskel, når du har mange vinduer, du skal vaske med et optimalt resultat.  


Få krystalklare vinduer hver gang du vasker vinduer

Ved at bruge en særlig vinduessæbe får du rene vinduer uden hverken striber eller pletter i så lang tid som muligt. Og desuden gør det arbejdet med at vaske vinduet noget lettere. Det kan derfor sagtens svare sig at investere i et ordentligt produkt, der giver dig det ønskede resultat med et minimum af anstrengelse.


Bredt udvalg af forskellige vinduessæber og relaterede produkter

Hos Rengros finder du nemt alle dine produkter til rengøringen. Derfor har vi også et udvalg af sæber og forskellige løsninger, som du kan bruge til at løse dine opgaver mest effektivt, når det gælder ruder, spejle og andet, der skal være helt blankt og skinnende. Ud over vinduessæbe, som er helt klar til brug direkte fra beholderen, finder du også materialer til at lave din egen blanding med. Det gælder naturligvis den klassiske salmiakspiritus og andre additiver, der giver dig den ønskede effekt.


Gode produkter til det mest genstridige snavs på ruden

Du finder også remedier til særlig genstridige pletter på dit vindue, som du kan bruge til at gøre glasset ordentligt rent med en særlig opblanding til de mere krævende opgaver, helt uden at det forvolder skade. Det gælder for eksempel RubOut-produktet fra Unger, som er et af de førende mærker inden for rengøringsmidler og udstyr til professionelle vinduespudsere. Du finder også pudsepulver, som du kan bruge til at fjerne rester af cement, kalk, maling og andet, som du ikke ønsker skal være på dit glas.


Kontakt os for at få råd og vejledning

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning, som tager udgangspunkt i nogle af de mest efterspurgte rengøringsmidler. Det gælder naturligvis også højkoncentreret vinduessæbe og lignende produkter til effektiv rengøring af klare glasflader. Så tag gerne fat i vores imødekommende personale inden for vores åbningstid for at få fat på et godt sæbemiddel, der giver værdi i din arbejdsproces.