Engangsmopper, 40 cm, Tør-/fugt, til velcro fremfører

79,00 kr

110686

Lagerstatus: På lager

100 stk. pr. pk.

Pk.
ELLER

Engangsmopper, 40 cm, Tør-/fugt, til velcro fremfører


Engangsmopperne skal anvendes sammen med en adapter pad på din velcro fremfører. Anvendes mopperne til tørmopning, sørger den statiske effekt for at suge støv og snavs til sig. 


Man kan med fordel kombinere dette med et sprayskaft, hvor du hælder sæbeblandingen direkte i skaftet, og sprøjter det ud foran moppen ved tryk på en knap. 


Der er blandt andet kommet nye hygiejneregler hos tandklinikkerne, og dette mopsystem opfylder de nye krav til rengøringen. 


Mopperne er pakket i 100 stk. poser. 


 


Nye hygiejneregler hos Tandklinikker (DS2451-12)


Klinikkerne inddeles i 5 hygiejneniveauer, som dikterer hvilken type rengøring, der er tilladt:  • Hygiejneniveau 5: Behandlingsrum, røntgenrum og sterilisationsrum

  • Hygiejneniveau 4: Tandtekniske rum, gang/reception, toilet og depot

  • Hygiejneniveau 3: Venteværelse, omklædningsrum/garderobe, spise-og personalerum samt kontor

  • Hygiejneniveau 2: Ingangsparti og elevator

  • Hygiejneniveau 1: Arkiv og teknikrum


I niveau 4 & 5 skal der anvendes våd rengøring med ren klud / børste og rent vand tilsat rengøringsmiddel. Støvsugning er ikke tilladt.


I niveau 3 skal der anvendes fugtig overtørring med ren klud, og rent vand tilsat rengøringmiddel. Støvsugning er ikke tilladt.


I niveau 2 & 1 skal der anvendes fugtig overtørring med ren klud og rent vand tilsat rengøringsmiddel. Støvsugning er tilladt forudsat, at støvsugeren har et HEPA allergifilter.