Skure- & polermaskiner

Stort udvalg af effektive skure- og polermaskiner i høj kvalitet til fair priser! Rengros forhandler skure- og polermaskiner til virksomheder og altid til konkurrencedygtige priser. Se vores Nilfisk skure- og polermaskiner som lavhastighedsmaskinen FM 400L. Vi fører også produkter fra Ghibli.

23 varer

Faldende orden
pr. side

Find gode polermaskiner til forskellige behov

En polermaskine er ideel for dem med hårde gulve, som de ønsker at bevare i ny stand. Med vores polermaskiner kan du let give dine gulve en behandling, så de bliver flotte og glatte igen. Vores effektive løsninger hjælper dig nemlig med at fjerne både ridser og pletter, der kan være noget omstændeligt at komme af med ved almindelig håndkraft. På den måde kan du nemt og bekvemt shine et større gulvområde op og få glæde af et nyt og ensartet udtryk.


Effektive skuremaskiner til den daglige rengøring

Til snavs og skidt er der intet, der passer bedre til en god gang rengøring i dybden end vores skuremaskiner. Vi forhandler udelukkende løsninger til både polering og alle former for skuring, som har en så høj kvalitet, at de uden tvivl vil gøre det hårde arbejde med at få de beskidte gulve rene uden problemer. For det er faktisk ikke så svært – når bare man har det rette udstyr.

Her finder du både en polermaskine og tilbehør, som giver dine gulve en helt fornyet glans, som oven i købet er med til at forlænge deres levetid og gøre dem meget mere sikre og behagelige for gæster, ansatte og alle andre at betræde hver evigt eneste dag. 


Køb de rigtige maskiner til de rigtige behov her

Ikke alle gulve er ens, og derfor er alle polermaskiner det heller ikke. Hos Rengros vil vi nemlig gerne kunne levere den specifikke løsning, der passer bedst til dig og dit behov for effektiv polering af gulve. Det gælder uanset, om du er ansat i rengøringsbranchen eller har behovet derhjemme. Derfor finder du alt lige fra den gode mini-polermaskine til den store kraftige dual action-polermaskine i vores sortiment. 


Gode modeller fra alle de anerkendte mærker

Hos Rengros er det vores prioritet at give dig det allerbedste udstyr til alle former for krævende rengøring. Derfor finder du også maskiner fra nogle af de mest populære mærker i rengøringsbranchen i vores brede sortiment. Med de effektive rengøringsmaskiner fra Nilfisk, CaddyClean, Numatic og Ghibli kan du nemlig være sikker på at få en maskine, der leverer det resultat, du er ude efter – og måske mere til. 

For der er ikke noget, vi hellere vil end at give alle vores loyale kunder det bedste af det bedste, når de kommer til os for at få opfyldt deres behov for effektiv rengøring. Derfor fører vi nogle af de bedste poleringsmaskiner fra de brands, som du sikkert kender i forvejen. For det er brands, der repræsenterer det ypperste inden for moderne rengøringsteknologi og har leveret varen til det krævende danske rengøringspersonale gennem adskillige årtier. 


Køb også tilbehør til din poleringsmaskine eller skuremaskine hos Rengros

Står du pludselig og mangler en essentiel del til din dual action-polermaskine, så er vi ikke længere væk end et simpelt opkald. Du kan endda også finde nogle af de mest hyppigt efterspurgte reservedele her i webshoppen, så det er nemt og hurtigt at bestille dem, så du kan få maskinen til at køre igen. Her finder du alt fra rondeller til vægtklodser samt vandtanke og holdere. Og er der noget, du ikke kan finde, vil vi opfordre dig til at ringe, skrive eller kigge forbi vores butik og showroom i Aalborg, hvor vi har mulighed for at vejlede dig i alt, hvad der har med rengøring at gøre.

Skal du ud og investere i en ny polermaskine, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige. For det er bestemt ikke sikkert, at du har mest gavn af at købe den allerstørste model, der findes på markedet. Måske er en mini-polermaskine det rigtige valg for dig – og i så fald hjælper vi dig gerne med at finde den maskine, du skal bruge, som du bliver gladest for med det samme og i længden.