Teleskopstænger

Det behøver ikke være besværligt at vaske vinduer i højden. Men en teleskopstang til vinduespudsning slipper du for at kravle på vakkelvorne stiger og have svært ved at nå den øverste kant.

Med professionelle teleskopstænger bliver det lige pludselig en leg at vaske selv de øverste vinduer. En teleskopstang kan anvendes af både private og professionelle. Hvilken, du bør vælge, afhænger af dine behov for rengøring og vinduesvask. Med den rette viden omkring teleskopstænger til vinduespudsning kan du gøre det helt rette køb. Hele vores udvalg består naturligvis af udstyr i høj kvalitet – så find alt dit udstyr til vinduespudsning hos Rengros.

16 varer

Faldende orden
pr. side

Sådan virker en teleskopstang

En teleskopstang er først og fremmest en stang, der kan reguleres i længden, men også meget mere end det. For enden af den regulerbare stang kan du påsætte værktøj, såsom malerrulle, pensel eller eventuelt en vinduesskraber og en vinduesvasker.

Når du vælger at købe en teleskopstang, får du altså dermed et multifunktionelt værktøj, som kan hjælpe dig med at nå højere op under dit arbejde. Ved at anvende en teleskopstang til højderne opnår du en større sikkerhed i dit arbejde, end hvis du skulle balancere på en usikker stige. En teleskopstang findes med forskellige funktioner og i forskellige længder, og de kan fungere til både privat- eller erhvervsbrug indenfor vinduespudsning. 

En teleskopstang til vinduespudsning letter arbejdet

En teleskopstang til vinduespudsning letter dit arbejde markant. Når du skal anvende din teleskopstang til vinduespudsning, påsætter du din vinduesskraber eller andet værktøj og indstiller den ønskede længde. Derefter er du klar til at vaske eller skrabe vinduerne i højden. Nemmere og mere enkelt bliver det ikke. 


Teleskopstænger giver dig et væld af fordele

En teleskopstang kan være det helt rette valg for dig, hvis du ønsker at pudse de øverste vinduer mere sikkert og effektivt. Der er et væld af fordele ved at anvende en teleskopstang frem for alternativet, men også enkelte ulemper. 


Fordele ved teleskopstænger

  • Du kan nå højere op, uden at skulle op på en stige eller lignende
  • Sikkerheden øges ved brug af en teleskopstang
  • Teleskopstangen kan anvendes til vinduespudsning eller andre opgaver i højden eller med store vinduer
  • En teleskopstang kan købes til en fordelagtig pris
  • Der mange forskellige typer af teleskopstænger 

Ulemper ved teleskopstænger

  • Det kan være svært at styre en meget lang teleskopstang i højden

Det kan være svært at få ordentlig fat i højden med en teleskopstang. Jo længere en teleskopstang er, jo mindre pres er det muligt at lægge på vinduet. Hvis der er tale om større opgaver og store vinduespartier, der skal vaskes og pudses, kan det være et mere holdbart alternativ at opsætte et stillads eller lignende. 

 

Derfor skal du vælge gode teleskopstænger til vinduespudsning

Der findes arbejde med at vaske vinduer, som helt naturligt foregår i højden. Hvad enten der er tale om høje vinduer, ovenlysvinduer eller vinduer på etagebyggerier, så er det bestemt ikke altid, at en almindelig kortskaftet vinduesskraber kan hjælpe dig med at nå til tops. 

En teleskopstang til vinduespudsning er den perfekte makker til at nå alle vinduerne. Det gør arbejdet med vinduespudsning hurtigere, mindre krævende og mere sikkert. Uanset hvilken teleskopstang du vælger, kan du være helt sikker på, at vinduespudsningen bliver let som en leg. Også selvom du hele tiden har begge fødder plantet på jorden.  

 

Indstil din teleskopstang til den rette længde

En af de store fordele ved en teleskopstang er, at den kan justeres og indstilles i længden. Hvorfor ikke drage fuld nytte af denne smarte funktion? Ved at indstille længden på din teleskopstang er den tilpasset dig og det arbejde, der skal udføres. Med en teleskopstang, der er enten for lang eller for kort, bliver det hurtigst svært at udføre arbejdet på vinduerne til perfektion. 

Hvis teleskopstangen ikke er indstillet hensigtsmæssigt i længden, kan du enten få svært ved at styre den optimalt eller få svært ved at nå derhen, hvor du gerne vil uden at skulle bruge unødvendige kræfter. 

 

Køb det rette udstyr til vinduespudsningen

Når du skal vaske vinduer, er det vigtigt med det helt rette udstyr, hvis du gerne vil gøre et ordentligt stykke arbejde og ende med et rent og pletfrit resultat. Det er uanset om du vasker vinduer som privat eller som professionel. I vores sortiment har vi altid professionelt udstyr til at rengøre vinduer på lager i vores webshop – blandt andet fra anerkendte mærker som Unger.

 

Vinduessæbe

Når du skal vaske vinduer, har du brug for et godt opløsningsmiddel, der kan frigøre snavs, så det er lige til at skrabe af vinduet. Der er flere forskellige typer af sæbe på markedet, som kan anvendes. Hvis du gerne vil gøre som de professionelle vinduespudsere, så anbefales det, at du kigger efter vinduespudsersæbe. 

Vinduessæbe er først og fremmest eminent til at opløse skidt og snavs - både på indersiden og på ydersiden af vinduerne. Derudover er den store fordel, at vinduespudsersæbe indeholder kemi, der lader opløsningen fordampe over tid. Så hvis du skulle have nogle ”helligdage” med vinduesskraberen, så efterlader opløsningsmidlet ingen striber eller pletter. 

 

Vinduesskraber

En god vinduesskraber er et af de vigtigste redskaber, når det kommer til en vellykket vinduespudsning. Vinduesskrabere anvendes til at skrabe vand, sæbe og snavs af ruderne og efterlader dem pæne og skinnende. Der findes flere typer af vinduesskrabere, nogle mere avancerede end andre. 

På vinduesskraberen er der en gummiliste. Gummilisten skal passe i hårdheden i forhold til temperaturen. Jo koldere temperaturer, jo blødere bør gummiet være. Anskaf dig eventuelt en vinduesskraber hvor det er muligt at udskifte gummiet alt efter behov. 


Klud til aftørring

Efter du har skrabet vand og opløsningsmiddel af vindues, vil der befinde sig vand i vinduesrammen. Her er det en fordel med en god mikrofiberklud, der kan tørre dette af, for en perfekt finish af vinduespudsningen. 


FAQ om køb og brug af teleskopstang


Hvad skal jeg bruge til vinduespudsning?

 Vi anbefaler, at du som minimum har vinduessæbe, vinduesskraber og en klud til aftørring. Så mangler du bare en spand med varmt vand. 


Hvorfor bør jeg bruge en teleskopstang til vinduespudsning?

 Hvis du bruger en teleskopstang, når du pudser dine vinduer, vil du opleve, at du lettere kan skrabe og vaske vinduer i højden. Det er mere sikkert og mere effektivt.