Miljøvenlige rengøringsmidler

Vi fører et stort udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler. Svanemærket er det officielle miljømærke i Danmark. Svanemærkede rengøringsmidler bedømmes ud fra den samlede miljøbelastning og på denne måde sikrer du derfor miljøet bedst. I den overordnede vurdering indgår, udover selve produktet, også produktion, bortskaffelse og lignende aspekter. Vi fører en lang række af svanemærkede produkter til brug inden for bæredygtig rengøring.

Varer 1-36 af 54

Faldende orden
Side
pr. side

Find rengøringsmidlerne, der giver mening for dig

Hos Rengros er det vores holdning, at professionelle rengøringsmidler godt kan være miljøvenlige rengøringsmidler. Derfor har vi et stort udvalg af produkter til miljøvenlig rengøring, der gør, at du kan gøre rent med god samvittighed. Flere af de produkter, vi sælger i eget navn, er også svanemærkede produkter, som giver dig mulighed for at klare enhver almindelig rengøringsopgave med omtanke for naturen. 

Så kig dig omkring og find det rengøringsmiddel, du skal bruge, som giver god mening uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder uanset, om du skal fjerne kalk, vaske gulve, bruge vaskepulver, grundrens, maskinopvask eller andre former for sæbe med minimal belastning på miljøet.


Gå efter de miljøgodkendte alternativer, når du køber rengøringsmidler

Vores udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, som du finder på denne side, er primært valgt ud fra Svanemærket, som er et af de mest velkendte mærker for produkter, der bestræber sig på at beskytte miljøet bedst muligt. De svanemærkede rengøringsmidler fås i dag til et bredt udvalg af produkter til den daglige rengøring. Hermed får du mulighed for at rengøre alle overflader på en ansvarlig måde – både når det er vigtigt for dig personligt og/eller din forretning.


Kontakt os gerne for at få råd og vejledning til at købe de rengøringsmidler, der er mest miljøvenlige

Hos Rengros ønsker vi ikke, at det skal være besværligt at træffe det miljørigtige valg. Derfor er vi altid til rådighed for personlig vejledning og rådgivning, hvis du er på udkig efter de rigtige produkter på markedet. Ring til os på telefon +45 98 13 51 50, så hjælper vi dig med at få den rigtige bestilling hjem hurtigst muligt. Og husk, at vi også har fri fragt på alle køb over 799 kroner. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre rengøringen endnu bedre – for vores allesammens skyld.