Miljøvenlige rengøringsmidler

Miljøvenlige rengøringsmidler skåner både miljø og mennesker for skadelige kemikalier. Derfor fører vi en lang række produkter, der er miljøvenlige og mærkede med det danske svanemærke eller det europæiske Ecolabel. Du kan læse mere om miljømærkerne her.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@rengros.dk eller ringe til os på 98 13 51 50.

Sorter faldende

1-32 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-32 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2

Miljøvenlige rengøringsmidler

Med miljøvenlige rengøringsmidler skåner du miljøet for skadelige kemikalier og sikrer, at også produktionen af rengøringsmidlerne er foregået på en bæredygtig måde til gavn for både mennesker og miljø. For at være sikker på, at rengøringsmidlerne lever op til de nødvendige miljøkrav, er det altid en god idé at kigge efter et miljømærke på rengøringsmidlet f.eks. det danske Svanemærke eller det europæiske mærke Ecolabel der er de officielle miljømærker i Danmark.

Danske Svanemærket

Mange af vores rengøringsmidler har Svanemærket. Bl.a. vores egne RG produkter. Du finder en bred vifte af de produkter, du bruger mest som f.eks. vaskepleje til dine gulve, grundrens, sanitetsmiddel, glasrens og mange flere. For at rengøringsmidler kan få Svanemærket kigger man ikke blot på, hvad produktet indeholder, men også om både produktionen og bortskaffelsen foregår miljøvenligt.

Europæiske Ecolabel

Ecolabel adskiller sig fra Svanemærket ved at være gældende i hele Europa. Grundlæggende gælder de samme krav for Svanemærket som for Ecolabel. Mærket forestiller en blomst og er derfor nemt at genkende.