Klude & svampe

Her på siden finder du rengøringsklude og svampe til at dække ethvert rengøringsbehov på forskellige overflader. Køb alt til effektiv rengøring – lige fra altmuligklude, gulvklude og karklude til køkkensvampe, skuresvampe og slibesvampe. Derudover har vi et godt udvalg af mikrofiberklude til rengørings-, vinduespudser-, og autobranchen fra blandt andet Nordisk Microfiber. Microfiberklude har en utrolig effektiv sugeevne og i tør tilstand, opsamler microfiberklude støv ved hjælp af statisk elektricitet. Se hele vores udvalg af rengøringsklude herunder.

Varer 1-36 af 67

Faldende orden
  1. Altmuligklud, Proff., str. 38x40 cm., Flere Farver - Klude & svampe
    8803384000, 8806384000, 8804384000, 8807384000, 8805384000
    Altmuligklud, Proff., str. 38x40 cm., Flere Farver
    Fra Inkl. moms 3,35 kr. 2,68 kr.
Side
pr. side

Vi har alle produkter til din rengøring

Kan du ikke finde det, du søger, står vi altid klar med professionel vejledning. Kontakt os på [email protected] eller 98 13 51 50.


Gode klude til alle dine rengøringsbehov

Hos Rengros kender vi alt til rengøringsbranchen og ved derfor også, hvor vigtigt det er at have en god samling af klude, der passer til dine foretrukne metoder til at løse dine daglige rengøringsopgaver. Derfor har vi også et stort sortiment af forskellige rengøringsklude i høj kvalitet, der giver en længere holdbarhed, når der skal fjernes snavs og bakterier effektivt.


Vi anbefaler microfiberklude til mange opgaver

Microfiberteknologien har skabt noget af en revolution inden for mange områder. Det gælder også for klude. Mange af de klude, du finder her på siden er derfor med microfiber, og de er gode til alle overflader – både som middel til aftørring og til effektiv rengøring på badeværelset, i køkkenet og andre steder, hvor din rengøringsklud jævnligt er med til at gøre en forskel. Hos os kan du få din microfiberklud, som du gerne vil have den. Vi har pakker med klude i forskellige farver og størrelser, så kludene kan bruges til forskellige opgaver uden at sprede bakterierne. 

Vi har også almindelige altmuligeklude, som er fine til mange opgaver – men hvis du er professionel i branchen, er dine penge hurtigt tjent hjem på kluden, som giver en bedre rengøring og et lavere tidsforbrug. Det er naturligvis også en stor fordel for dig, der gør rent professionelt.


Alt inden for klude, svampe og relaterede rengøringsartikler

Hos Rengros kan du være sikker på at få de rigtige klude til opgaven. For vores vision er, at du altid skal kunne få fat i det grej, der gør dit specifikke arbejde med rengøring så effektivt og behageligt som muligt. Vi har for eksempel et udvalg af rigtigt gode polerklude og vaskeskind, som er det oplagte valg til glas, spejle og andre overflader, der virkelig skal skinne. Det er derfor også kluden for den professionelle vinduespudser eller for en privatperson, som ikke ønsker at gå på kompromis med sin rengøring. 

Desuden har vi et udvalg af klude til engangsbrug, viskestykker til køkkenet. svanemærkede klude og andre effektive problemløsere til pletter og til at tørre snavs væk i en fart. Til rengøringspersonale har vi også stativer til klude, som gør dit arbejde med kluden mere hensigtsmæssig, ligesom vi også kan levere pakker med mange klude, hvis du har et stort behov. Det gælder naturligvis også pakker med svampe og viskestykker mv. 


Køb din rengøringsklud i god kvalitet hos os

Fælles for alle vores klude og svampe er, at de er valgt til at have en god kvalitet i forhold til prisen, og at du kan finde en god klassisk karklud i bomuld eller en rengøringsklud i microfiber til effektiv aftørring og fjernelse af snavs og bakterier, hvis det er det, opgaven kalder på. Her har du mulighed for at vælge den mest holdbare løsning, som kan holde til mange ganges vask, så du kan få noget grej og nogle rengøringsartikler, der også gør dig glad på den lange bane.


Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den klud eller de klude, der giver bedst værdi i din rengøring. Du er også meget velkommen til at svinge forbi vores butik i Aalborg, hvor vi har mulighed for at give dig en personlig betjening, der tager udgangspunkt i din situation og dine forestående opgaver.