Sanitetsrengøring

Hos Rengros finder du et bredt udvalg af forskellige midler til effektiv daglig rengøring. Det omfatter også rengøringsmidler til hårde og malede overflader såsom toiletter og håndvaske, der nogle gange kræver noget særligt af dit rengøringsmiddel for at forhindre den uønskede opbygning af bakterier og snavs på den sarte emalje.

29 varer

Faldende orden
pr. side

Find det, du mangler, i vores udvalg af effektive rengøringsmidler til sanitet

I oversigten finder du alt til rengøring af toilet, baderum og fliser m.m. Blandt disse midler finder du også produkter specielt udviklet til effektiv fjernelse af kalk, universelt sanitetsrengøringsmiddel med parfume og surt sanitetsrengøringsmiddel til rengøringen af sæberester mv.


Kig efter de svanemærkede produkter

Hos Rengros lægger vi stor vægt på at tilbyde dig mulighed for at vælge nogle af de rengøringsmidler, som er mest skånsomme for miljøet. Derfor kan du også finde produkter i denne kategori, som bærer Svanemærket. Det gælder ikke mindst vores egne produkter, hvor ordet Svane indgår i produktets navn. Det gør det let for dig at træffe det rigtige valg, når du gerne vil gøre ordentlig rent, men samtidig ønsker at beskytte miljøet bedst muligt.

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge, kan du klikke dig ind på den enkelte vare for at læse en udvidet beskrivelse af, hvilken type overflade de egner sig bedst til. Du er også altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning og rådgivning i forbindelse med dit køb.