Gulvvask & gulvpleje

Støvsugning og gulvvask kan ind i mellem godt være en utaknemmelig opgave. Ofte bemærker folk slet ikke, at gulvet er nyvasket eller er blevet støvsuget for nylig. Og hvis du vasker dit gulv forkert eller benytter forkerte rengøringsmidler til gulvvask og gulvpleje, kan det endda komme til at se værre ud end før din gulvvask.

Træ-, vinyl-, eller linoleumsgulve i boligen er generelt set lettere at holde end gulvtæpper og samtidig mere hygiejniske, men sådanne gulve skal til gengæld helst vaskes jævnligt. Effektiv gulvvask med et godt resultat behøver dog ikke at være svært eller voldsomt krævende, hvis man ellers gør det rigtigt og benytter de rigtige rengøringsmidler til opgaven. 

Her følger et par tips til gulvasken i hjemmet:

 • Undgå helst at træde på det nyvaskede ubehandlede trægulv, før det er blevet helt tørt.
 • Vask gulvet over to gange, hvis du vil være sikker på at få det helt rent – først med en våd klud eller moppe, der løsner skidtet og derefter med en opvreden klud eller moppe, der fjerner det løsnede skidt.
 • Tag vare på din ryg ved at vælge en gulvskrubbe eller moppe, der har den rette højde til dig.
 • Husk at nå ud til kanterne – hvis man forsøger at undgå at ramme fodpanelerne med sæbe, bliver gulvet langs panelerne ofte ikke rigtigt rent.
  Ryk en gang i mellem alle møblerne ud, så du kan komme til at få vasket hele gulvet, da det ellers bliver ujævnt i farven og grimt at se på.

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
 1. FloorCare 1 ltr. - Gulvvask & gulvpleje
  1322110
  FloorCare 1 ltr.
  Fra Inkl. moms 55,00 kr. 44,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 55,00 kr.
 2. Texguard EX, Tæpperens, 1 & 5 ltr. - Gulvvask & gulvpleje
  0222110, 0222211
  Texguard EX, Tæpperens, 1 & 5 ltr.
  Fra Inkl. moms 60,25 kr. 48,20 kr. Regulær pris Inkl. moms 60,25 kr.
 3. Trappevask Super, 5 ltr. - Gulvvask & gulvpleje
  0782211
  Trappevask Super, 5 ltr.
  Fra Inkl. moms 181,25 kr. 145,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 181,25 kr.
Side
pr. side

Hvis der er blevet afsat sorte streger på gulvene af sko kan du benytte disse råd:

 • Til oliebehandlede og lakerede trægulve og vinylgulve bruges et blødt, lyst viskelæder, men visk forsigtigt.
 • Til laminatgulvet benyttes en klud med en ganske lille smule husholdningssprit eller acetone på.
 • Til de lakerede gulve kan du bruge enten rensebenzin eller mineralsk terpentin.
 • Til et linoleumsgulv kan du benytte en fin nylonsvamp, uden slibemiddel.

Og så forudsætter et godt resultat naturligvis, at du har valgt de rette midler til gulvvask og gulvpleje.

Vaske og pleje af alle gulvtyper hos Rengros

Du finder produkter til snart sagt enhver form for gulvask og gulvpleje i vort sortiment. Til forskellige gulvtyper har vi for eksempel:

 • Gulvvaskemiddel til alle vaskbare gulvtyper, der fjerne almindelige besmudsninger og tilfører gulvet en fin plejefilm, er hurtigtørrende og giver et flot ensartet og velplejet udseende samt efterlader en ren duft i lokalet.
 • Lavtskummende kombinationsvaskeplejemiddel, der er velegnet til brug i gulvvaskemaskiner, rengør og plejer i én arbejdsgang og giver en skridsikker plejefilm.
 • Vaskeplejemiddel specielt udviklet til at vedligeholde ESD-gulve, uden at ændrer ved gulvets afledende egenskaber.
 • Gulvsæbe til efterbehandling og vedligeholdelse af ludbehandlet træ, som er udviklet til at mætte træets porer hurtigt og give en effektiv beskyttelse mod spildte væsker som kaffe, rødvin og så videre. Den giver træet en silkemat, vedligeholdelsesvenlig overflade og fås med eller uden hvide pigmenter.
 • Oliepleje baseret på akrylvoks samt naturlig bi- og palmevoks og helt uden opløsningsmidler, der egner sig særligt til vask, pleje og forsegling af oliebehandlede trægulve, og har en fantastisk vaskeevne.
 • Trærenser hovedsagelig til brug ved grundrengøring og afrensning i forbindelse med for eksempel afrensning af lud- eller sæbebehandlet træ inden oliebehandling eller oprensning af lofter, vægge, paneler og lignende inden behandling med panellud, - og i det hele taget afrensning overalt, hvor der kræves en tilbundsgående rengøring af træet.
 • Vaskeplejemiddel med voks, der er fremstillet med henblik på kombineret rengøring og pleje af gulve, hvor du ønsker dig flot glans og en modstandsdygtig overflade. Den kan anvendes manuelt så vel som i gulvvaskemaskiner.
 • Vaskepleje uden voks, der er fremstillet med henblik på kombineret rengøring og pleje af gulve, der hvor du vil have et nemt og velplejet gulv. Dette rengøringsmiddel giver et flot ensartet gulv, der er nemt at vedligeholde og tilfører en fin plejefilm, på gulvet, der opløses og fornys ved den næste vask. 
 • Rengøringsmiddel, som er specielt udviklet til de blanke, ubehandlede stengulvstyper, og som også kan bruges på keramiske fliser, glaseret porcelæn samt på polerede marmor- og granitgulve - et pH neutralt produkt, der ikke efterlader nogen form for film eller striber lader gulvets oprindelige glans blive bibeholdt.
 • Samt andre specialprodukter til vask og pleje af særlige typer af gulve.

Vi kan også hjælpe, hvis det drejer sig om gulvtæpper. Vi har produkter til tørrengøring af tæpper og pletfjerne i beholder med spray i vores webshop.

Kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter

Du kan købe dine kvalitetsprodukter til gulvvask og gulvpleje her på siden – hvad enten det drejer sig om produkter til den regelmæssige gulvrengøring eller til den ekstra pleje ind imellem, der er så vigtig en del af vedligeholdelsen af dine gulve. Det er helt afgørende, at du benytter det rigtige plejemiddel til behandling af dine gulve, da du ellers risikerer at gøre mere skade end gavn. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal anvende til vask eller pleje af netop dine gulve, står vi klar til at vejlede dig frem til at vælge det rette middel.

Vi har produkter til gulvvask og gulvpleje fra anerkendte mærker som Diversey, Taski, TANA, Faxe, Ecolab samt en række produkter i vores sortiment, som vi selv har været med til at udvikle. Finder du ikke lige netop det produkt, du søger, her i webshoppen så kontakt os endelig. Måske kan vi hjælpe eller endda finde et endnu bedre alternativt produkt til dig.

FAQ

 • Kan jeg bruge det samme rengøringsmiddel til alle gulvtyper? Nej, visse typer af gulve kræver en særlig pleje og rengøring med specielle rengøringsmidler.
 • Har det nogen betydning, hvis jeg bruger et andet rengøringsmiddel, end anbefalede? Ja, det kan have stor betydning. Visse typer af gulve kan lide uoprettelig skade og blive rigtigt grimme, hvis det udsættes for en forkert behandling.
 • Har Rengros også rensemidler til gulvtæpper? Ja, vi har midler til tørrensning og pletrensning på gulvtæpper i vores sortiment.
 • Hvordan får jeg sorte striber fra sko af gulvet? Det afhænger af, hvilken type gulv, der er tale om. Se tips til forskellige gulvtyper oven for.