Rygstøvsugere

Et stort problem i rengøringsbranchen er støvsugningen. Støvsugeren er et fantastisk redskab. En støvsuger er nemlig det mest effektive rengøringsredskab, man kan komme i nærheden af. Om det er flade gulve, støvede vægge eller dørmåtter med jord, kan støvsugeren klare den. Men desværre kan man ikke have støvsugeren med overalt. 

Støvsugere er oftest tunge og skrumlede og nogle steder passer proportionerne simpelthen ikke sammen. Dog er der en måde at klare de mindre steder mere effektivt eller på steder, hvor der er mange trapper. 

9 varer

Faldende orden
pr. side

Gør arbejdet nemmere med en støvsuger til ryggen

Hvis du skal have gjort rent hurtigt og effektivt, burde du derfor overveje rygstøvsugeren. Det er i mange henseender den lette løsning med en bevægefrihed, der gør arbejdet mere behageligt på flere niveauer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her finder du et udvalg af kvalitetsmodeller med batteri eller ledning, og du kan læse flere specifikationer ved at klikke dig ind på det enkelte produkt.


Vælg en rygstøvsuger til professionel støvsugning

Hvis du har en virksomhed, hvor mange mennesker bevæger sig ud og ind, kender du helt sikkert til den store rengøringsbyrde, der hører til alle disse mennesker. For mennesker roder altså. Særligt i servicebranchen kan oprydningsbyrden være enorm og virkelig uoverskuelig, hvis du blot har en almindelig støvsuger til rådighed. 

Hvis du er ejer af en virksomhed, hvor rengøringsbyrden er stor, og du er et klogt menneske, der ved at tid er penge og, at den mest effektive rengøring faktisk også er den billigste, så ved du også, at en stærk rygstøvsuger er en løsning med mange muligheder, som giver dig mere frie hænder til at udføre dine rengøringsopgaver med kvalitet.


Få mere mobilitet med en rygstøvsuger

Støvsugere har en upraktisk og akavet måde at bevæge sig rundt på på et gulv. Den lange slange kommer i vejen samt den lange lige metalstang, der praktisk talt gør det umuligt at gøre rent trange steder. Heldigvis er der en løsning til mere effektiv rengøring i nogle miljøer. Med en rygstøvsuger kommer man uden om alle disse problemer. En af de mange fordele er, at en rygstøvsuger følger din krop. Når rygstøvsugeren følger din krop, får du meget mere mobilitet i din rengøring gennem det ergonomiske design og et lavt lydniveau, der ikke generer under rengøringen. 

Du behøver ikke længere tænke på, om støvsugeren kan være der, eller om du skal til at bære den akavet med den ene arm, mens du forsøger at støvsuge med den anden.  Rygstøvsugeren giver dig mobilitet. Med en rygstøvsuger, har du begge hænder fri. I stedet for at bruge musklerne i din arm, bruger du dine meget stærkere rygmuskler, der er beregnet til at bære langt mere i en oprejst stilling, som gør, at du nemt kan bære rundt på den vægt, den vejer og få en god, fleksibel støvsugning ud af det. 


Gør rent overalt med en rygstøvsuger

Hvis du har en biograf, et busselskab, et koncertsted eller vitterligt ethvert sted, hvor det kan være svært at komme rundt med en normal støvsuger, burde du overveje at købe en af de mere komfortable modeller til dit rengøringspersonale.

Du vil ikke fortryde at investere i en rygstøvsuger. Hvis du for eksempel ejer en biograf, ved du, hvor meget oprydning og rengøring, der er efter hver eneste forestilling. Der bliver kastet med popcorn, tabt slik og banket jord af ud over det hele. Det er ikke til at vide, hvad der sker, når lyset bliver slukket i biografen, men efter filmen slutter og lyset tænder, ligner det, at der er nogen, der har smidt en bombe.

Problemet med en biograf er, at det er umuligt at komme ind mellem og under de mange sæder med en normal støvsuger. Her kan man se, hvordan rygstøvsugeren er genial. Med en rygstøvsuger er der intet problem i at gå ind mellem de mange forskellige rækker og få støvsuget alle popcornene op, sådan der er klar til den næste forestilling. 

Dette gør sig ikke kun gældende for biografer. Der er rigtig mange steder, hvor det kan være svært at gøre rent. Du kender det måske fra privatlivet. Du har måske været ung studerende og prøvet at støvsuge trappeopgangen på dit kollegie eller trappeopgangen i det lejlighedskompleks, du boede i. Her havde det også været meget skønnere med en rygstøvsuger. Rygstøvsugere er perfekte til trapper. Så hvis du har mange trapper at støvsuger, er rygstøvsugeren det rigtige valg.


Det skal du vide om rygstøvsugere

Når man først hører om en rygstøvsuger, kan man godt være skeptisk. Idéen kan virke lidt skør, men der er altså en mening med galskaben. Et af dit hyppigst stillede spørgsmål om rygstøvsugere er: “Bliver den ikke tung at gå rundt med i længden?”. Selvom maskinen kan se stor ud, er den slet ikke tung. En normal rygstøvsuger vejer omkring 5 kg. Ikke ret meget mere, end hvad en skoletaske vejer i 9 klasse. 

Til sammenligning vejer en velpakket rygsæk til en måneds rejse gerne 15 kg. og dem går helt almindelige mennesker mange kilometer med. Andre spørger også: "Er det ikke bøvlet med ledningen?”

Det kan godt se ud som om, det kan virke lidt svært at komme rundt, når man har en fastkoblet støvsuger på ryggen, men dette er ikke tilfældet. Når man bruger en rygstøvsuger, kan man tit glemme, at man overhovedet har den på. 

Hvis man dog har et problem med, at der er en ledning på rygstøvsugeren, er det ikke nogen grund til ikke at få en rygstøvsuger. Man kan nemlig sagtens købe en trådløs rygstøvsuger på batteri. Disse er bedst til, hvis man virkelig skal manøvrere rundt på meget trange steder. Med sin lave vægt, smarte design og ergonomiske stropper til ryggen, er rygstøvsugeren det rigtige rengøringsredskab til dem, der skal kunne gøre rent steder, hvor en normal støvsuger simpelthen bare er for bøvlet.


Altid stort tilbehørssæt på lager i vores webshop

Hos Rengros finder du altid alt det, du skal bruge til rengøringen. Det gælder også forskelligt tilbehør til din støvsuger med batteri eller med ledning. Vi har også et stort udvalg af forskellige støvsugermundstykker, batterier og støvsugerposer. Hvis du ikke kan finde det, du skal bruge, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.