Rygstøvsugere

Hvis du har en virksomhed, hvor mange mennesker bevæger sig ud og ind, kender du helt sikkert til den store rengøringsbyrde, der hører til alle disse mennesker. Mennesker roder altså. Særligt i servicebranchen kan oprydningsbyrden være enorm og virkelig uoverskuelig. 

Hvis du er ejer af en virksomhed, hvor rengøringsbyrden er stor, og du er et klogt menneske, der ved at tid er penge og, at den mest effektive rengøring faktisk også er den billigste, burde du læse med videre her. 

Et stort problem i rengøringsbranchen er støvsugningen. Støvsugeren er et fantastisk redskab. En støvsuger er nemlig det mest effektive rengøringsredskab, man kan komme i nærheden af. Om det er flade gulve, støvede vægge eller dørmåtter med jord, kan støvsugeren klare den. Men desværre kan man ikke have støvsugeren med overalt. 

Støvsugere er oftest tunge og skrumlede og nogle steder passer proportionerne simpelthen ikke sammen. Dog er der en måde at klare de mindre steder mere effektivt. Hvis du skal have gjort rent hurtigt og effektivt, burde du derfor overveje rygstøvsugeren.

9 varer

Faldende orden
pr. side

Få mere mobilitet med en rygstøvsuger

Støvsugere har en upraktisk og akavet måde at bevæge sig rundt på, på et gulv. Den lange slange kommer i vejen samt den lange lige metalstang, der praktisk talt gør det umuligt at gøre rent trange steder. Heldigvis er der en løsning. 

Med en rygstøvsuger kommer man uden om alle disse problemer. En rygstøvsuger følger din krop. Når rygstøvsugeren følger din krop, får du meget mere mobilitet i din rengøring. 

Du behøver ikke længere tænke på, om støvsugeren kan være der, eller om du skal til at bære den akavet med den ene arm, mens du forsøger at støvsuge med den anden.  Rygstøvsugeren giver dig mobilitet. 

Med en rygstøvsuger, har du begge hænder fri. I stedet for at bruge musklerne i din arm, bruger du dine meget stærkere rygmuskler, der er beregnet til at bære langt mere. 

Gør rent overalt med en rygstøvsuger

Hvis du har en biograf, et busselskab, et koncertsted eller vitterligt ethvert sted, hvor det kan være svært at komme rundt med en normal støvsuger, burde du overveje at købe en rygstøvsuger til dit rengøringspersonale.

Du vil ikke fortryde at investere i en rygstøvsuger. Hvis du for eksempel ejer en biograf ved du, hvor meget oprydning og rengøring, der er efter hver eneste forestilling. Der bliver kastet med popcorn, tabt slik og banket jord af ud over det hele. Det er ikke til at vide, hvad der sker, når lyset bliver slukket i biografen, men efter filmen slutter og lyset tænder, ligner det, at der er nogen, der har smidt en bombe.

Problemet med en biograf er, at det er umuligt at komme ind mellem og under de mange sæder med en normal støvsuger. Her kan man se hvordan rygstøvsugeren er genial. Med en rygstøvsuger er der intet problem i at gå ind mellem de mange forskellige rækker og få støvsuget alle popcornene op, sådan der er klar til de næste forestilling. 

Dette gør sig ikke kun gældende for biografer. Der er rigtig mange steder, hvor det kan være svært at gøre rent med en normal støvsuger. Du kender det måske fra privatlivet. 

Du har måske været ung studerende og prøvet at støvsuge trappeopgangen på dit kollegie eller trappeopgangen i det lejlighedskompleks, du boede i. Her havde det også været meget skønnere med en rygstøvsuger. Rygstøvsugere er perfekte til trapper. Så hvis du har mange trapper at støvsuger, er rygstøvsugeren det rigtige valg.

Det skal du vide om rygstøvsugere

Når man først hører om en rygstøvsuger, kan man godt være skeptisk. Idéen kan virke lidt skør, men der er altså en mening med galskaben. Et af dit hyppigst stillede spørgsmål om rygstøvsugere er: “Bliver den ikke tung at gå rundt med i længden?”

Selvom maskinen kan se stor ud, er den slet ikke tung. En normal rygstøvsuger vejer omkring 5 kg. Ikke ret meget mere, end hvad en skoletaske vejer i 9 klasse. 

Til sammenligning vejer en velpakket rygsæk til en måneds rejse gerne 15 kg. og dem går helt almindelige mennesker mange kilometer med. Andre spørger også: "Er det ikke bøvlet med ledningen?”

Det kan godt se ud som om, det kan virke lidt svært at komme rundt, når man har en fastkoblet støvsuger på ryggen, men dette er ikke tilfældet. Når man bruger en rygstøvsuger, kan man tit glemme, at man overhovedet har den på. 

Hvis man dog har et problem med, at der er en ledning på rygstøvsugeren, er det ikke nogen grund til ikke at få en rygstøvsuger. Man kan nemlig sagtens købe trådløse rygstøvsugere. Disse er bedst til, hvis man virkelig skal manøvrere rundt på meget trange steder.

Med sin lette vægt, smarte design og ergonomiske stropper til ryggen, er rygstøvsugeren det rigtige rengøringsredskab til dem, der skal kunne gøre rent steder, hvor en normal støvsuger simpelthen bare er for bøvlet.