Våd-Tørsugere

Vi kan alle nikke genkendende til en situation, hvor der bliver spildt væske på gulvet, og du skal ned på knæ med køkkenrulle for at tørre op. Heldigvis findes der nemmere måder at klare disse situationer på. For almindelige støvsugere er ikke oplagte at løse problemet med, men med en våd- og tørstøvsuger kan du let fjerne væsken fra gulvet, også selvom der er blevet spildt under bordet, reolen eller andre svært tilgængelige steder. 

Find en effektiv og brugervenlig våd- og tørstøvsuger her på siden, og gør hverdagen med effektiv rengøring en anelse nemmere for dig selv.

34 varer

Faldende orden
  1. ATTIX 30 våd- og tørstøvsuger - Våd-Tørsugere
    302003612
    ATTIX 30 våd- og tørstøvsuger
    Tilbudspris Inkl. moms 3.618,75 kr. 2.895,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 5.341,25 kr.
pr. side

Her finder du støvsugeren til alle dine behov

En vådstøvsuger anvendes til at klare rengøringsbehov udover den almindelige rengøringsstøvsuger. En almindelig rengøringsstøvsuger kan nemlig ikke klare fugt eller fint byggestøv. Derfor er en vådstøvsuger bygget til både at kunne suge vand og fugtigt snavs, så du nemmere kan vedligeholde fugtige områder i hjemmet eller på arbejdspladsen. 

 

Bedre end en almindelig rengøringsstøvsuger

Den anbefales i hjemmet, hvor situationer med væske og fugt opstår, da det er en hurtig og effektiv måde at rengøre på. En vådstøvsuger er kraftigere end en almindelig støvsuger, og derfor kan den klare mudder og andet vådt snavs. Den anbefales til arbejdspladsen, hvor der er behov for at fjerne snavs og vand for at fjerne risikoen for at falde eller glide.


Effektiv sugning af det fineste snavs

En almindelig rengøringsstøvsuger – selv med god sugeevne – er ikke lavet til at kunne klare det helt fine snavs som for eksempel byggestøv. Med et specialfilter kan en tørstøvsuger opsuge finkornet byggestøv. Den kan anvendes til sand, grus og andet snavs. En almindelig støvsuger kan ikke håndtere tungt og groft snavs, og derfor vil en tørstøvsuger være den bedste løsning. 

 

Sådan fungerer en våd- og tørstøvsuger

I sin enkelhed er disse støvsugere konstrueret som en beholder med en motor foroven og en slange tilsluttet oppefra. I slangen sidder et filter. Når den er sluttet til en stikkontakt, vil slangen med et kraftigt sug suge væske eller støv op. Der anvendes en støvsugerpose ved tørstøvsugning til opsamling af støvet. Den anvendes uden pose ved vådstøvsugning. Filtret bør fjernes efter vådstøvsugning og blive hængt til tørre.
 

Her kan en våd- og tørstøvsuger anvendes

I hjemmet kan denne anvendes til at tørre spildt væske og andet fugtigt snavs op. Med børn og hund i hjemmet er den effektiv til at suge sand, mudder, grus og andet snavs op, som kan blive slæbt med ind i huset. Den kan også være praktisk til kælder, garage og sommerhus. I disse steder kan der oftest samle sig en del snavs og fugt. Dermed kan du hurtigere og mere effektivt rengøre disse områder. Hvis du har tendens til oversvømmelse i hjemmet, så er det en effektiv løsning til at komme af med det sidste vand, efter du har anvendt en vandpumpe. 

På arbejdspladsen kan den anvendes til at sikre dine medarbejderes sikkerhed ved at mindske risikoen for ulykker. Ved at rengøre overflader for snavs, vand og fugt vil ingen være i fare for at glide og komme til skade. For en håndværker er det en god partner til rengøring hos kunder, når du har færdiggjort et projekt.

 

Sådan vælger du den rette våd- og tørstøvsuger

Først og fremmest er det vigtigt at overveje støvsugerens ydeevne i forhold til, hvad du skal anvende den til. Hvis den skal anvendes på en byggeplads, skal sugeevnen være meget stærk for at håndtere alle former for vådt og tørt snavs. Hertil kan du også overveje mundstykket på støvsugeren, da dette bør passe til de områder, støvsugeren skal anvendes til. Skal du for eksempel bruge den mange smalle steder, så er et fladt mundstykke den bedste løsning. 

Du kan også overveje fleksibiliteten. Nogle modeller kommer med en lang og fleksibel slange, så du nemt kan bevæge dig frit rundt uden besvær. Det samme gælder for størrelsen af støvsugeren. En mindre støvsuger er lettere at bære og køre rundt, hvilket i så fald kan være mere praktisk under anvendelse. 

Arealet der skal rengøres bør også overvejes, når du skal vælge den rette model. Forskellige størrelser af støvsugere har forskellig kapacitet. Nogle modeller er beregnet til privat brug, og her er kapaciteten for opsugning og opsamling ikke særlig stor. Der findes også modeller særligt til industriel anvendelse, hvor kapaciteten er større. Her på siden kan du finde modeller med en opsamlingskapacitet på 16 liter i støvsugerpose samt 20 liter i beholderen til væske. 

 

Find gode tilbud på erhvervsstøvsugere

På vores hjemmeside kan du ofte finde gode tilbud på våd- og tørstøvsugere. Disse er markeret med en procentvis rabat, så du kan se, hvor meget du sparer. De gode tilbud gør det lettere at få fat i en støvsuger, som kan garantere den bedste rengøring. Du finder også forskelligt tilbehør og reservedele, så anvendelsen af din støvsuger bliver lettere.