Rengøringsmidler

Der findes rengøringsmidler i rigtig mange udgaver, og kvaliteter, typer og størrelse af emballage og så videre. Noget er specialiseret, andet har et bredere anvendelsesfelt, nogle typer og emballager egner sig til professionel rengøring, mens andet er mere rettet mod den private forbruger, der skal gøre rent i hjemmet. Erhvervsmæssig rengøring stiller nogle andre krav end rengøringen i hjemmet, da for eksempel toiletter benyttes hyppigere og af flere forskellige mennesker og gulve slides af flere fødder i løbet af dagen. Hos Rengros finder du det hele – rengøringsmidler til gulve, toiletter og alt det andet – erhverv såvel som privat. 

Grundig og regelmæssig rengøring er helt afgørende for at opretholde en god hygiejne, hæmme bakterievækst og bryde smittekæder. Corona-pandemien har sat endnu mere fokus på vigtigheden af en god rengøring og har skærpet kravene til rengøring og hygiejne i både erhvervsliv og de private hjem. God og effektiv rengøring kræver gode og effektive rengøringsmidler – og det finder du hos os! I vores webshop finder du både universalrengøringsmidler, og specialiserede rengøringsmidler, der egner sig til for eksempel gulvask og gulvpleje, desinfektion, fjernelse af kalk, og rengøring af toiletter for nu at nævne nogle af de mange anvendelsesområder, du finder rengøringsmidler til hos Rengros. Vi forhandler en lang række af anerkendte mærker, samt et større antal af rengøringsmidler i sortimentet, som vi selv har været med til at udvikle og producere sammen med vores producent. 

Vi har rengøringsmidler med og uden tilsat parfume. Nogle foretrækker, at man tydeligt kan lugt, at der er blevet gjort rent, mens andre vil undgå parfumestofferne af hensyn til allergikere. Alle vore produkter testes og optimeres løbende. Hvis du går efter svanemærkede rengøringsmidler har vi en hel kategori udelukkende med produkter, der er blevet tildelt svanemærket fordi, de er blandt de mindst miljøbelastende rengøringsmidler i deres kategori. Vi guider dig gerne, hold dig ikke tilbage fra at spørge ind til disse produkter også.

Varer 1-36 af 259

Faldende orden
Side
pr. side

Universalrengøring og desinficerende midler

En god universalrengøring er alfa og omega i den daglige rengøring. Denne rengøringsmidlernes schweitzerkniv bruges til en lang række forskellige overflader og rum til fjernelse af almindeligt snavs og smuds – hvad enten det nu er vindueskarmen, skrivebordet eller noget tredje. Vi har et bredt udvalg af rengøringsmidler i denne kategori at vælge imellem. Imidlertid er det ikke altid nok at få fjernet det snavs, der er synligt for det blotte øje. I de senere år er de fleste af os nok blevet mere opmærksomme på de farer, der kan lure fra mikroorganismer i vores omgivelser. Mirkoorganismer kan være mange ting og en stor del af dem er af det gode – for eksempel bakterierne, der hjælper os med at fordøje maden i vores tarme. Men andre kan fremkalde sygdomme, og derfor vil vi i mange tilfælde gerne bakterier og vira til livs på overfladerne i vores omgivelser. 

Ved at desinficere jævnligt i din bolig, eksempelvis i køleskab og dybfryser, i køkkenet, på spisebordet og flader på badeværelset, kan du undgå sundhedsskadelige bakteriedannelser og ubehagelig lugt.

Sørg for at udføre desinfektionen af fladerne korrekt, Her er det vigtigt at have de rette midler til den konkrete opgave. Du sikrer dig ved at anvende desinfektionsmidler, at de skadelige mikroorganismer forsvinder fra overflader og hænder. På den måde kan du for eksempel mindske smittespredning.

 I vores webshop finder du både desinficerende klude og forskellige flydende rengøringsmidler med desinficerende effekt. Der er sikkert også lige det produkt, du har brug for.

Kalkfjerner og midler til toiletrengøring

Det anbefales, at man mindst en gang om ugen gør sit toilet grundigt rent. Når du gør dit badeværelse rent handler det for dig nok først og fremmest om hygiejne. Men det er også med til at vedligeholde dit badeværelse og de sanitære installationer, så de fortsætter ved med at se pæne ud og fremstår rene. Den korrekt udførte rengøring med brug af de rigtige rengøringsmidler, forlænger på den måde faktisk dit badeværelses levetid. 

Rengøring i erhverv
Hvis vi taler toiletrengøring i erhvervsmæssig sammenhæng, så stiller det højere krav end rengøring af toilettet i den private bolig. Det er der flere årsager til. For det første bliver et toilet i en erhvervsvirksomhed brugt betydeligt oftere end toilettet i en privat bolig. Derfor vil der være større anledning til kalkdannelser, ubehagelig lugt og så videre. De typisk mange forskellige brugere på erhvervstoilettet gør det også ekstra vigtigt at dæmme op for bakterieflora og lignende med effektiv rengøring. 

Ofte kan man klare det med en kombination af et universalrengøringsmiddel og et særligt middel til toiletrengøring, men indimellem kan det det være nødvendigt at ty til en egentlig kalkfjerne. Søger du midler til rengøring af toiletter og måske særligt fjernelse af kalkaflejringer og brune striber i toiletkummen finder du en lang række produkter hos os. Lige fra eddikesyre, tyktflydende kalkfjerne og kalkfjerner til kaffemaskiner og lignende, afløbsrens, toiletrens og pimpsten til fjernelse af aflejringerne i toiletkummen til urinaltabletter og wc-friskere finder du blandt produkterne i vores sortiment. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige rengøringsmiddel til toilettet i netop dit tilfælde.

I køkkenet
I køkkenet har kaffemaskinen brug for at blive afkalket jævnligt. Ellers vil der sætte sig kalk i de små rør i maskinen, som med tiden kan få dem til at stoppe til. Maskinen kører i første omgang langsommer for til sidst helt at holde op med at virke. Også en elkedel skal. Kalk, der sætter sig omkring varmelegemet virker nemlig isolerende, og det betyder, at maskinen skal bruge mere energi og er tid til at varme vandet op. Og til sidst brænder den sammen.

Rengøringsmidler til vask og pleje af gulve

Rengøring af gulve er ikke altid noget, der bemærkes så meget, mens det til gengæld hurtigt bliver tydeligt, hvis opgaven ikke bliver udført – eller ikke bliver udført ordentligt. Men en effektiv pleje og vask af sine gulve behøver ikke at være nogen svær opgave. Men når man skal vaske og pleje sine gulve er det absolut afgørende, at man anvender det rigtige produkt til opgaven. Visse gulvtyper er sårbare over for hvilken behandling de udsættes for, og en vask med at forkert middel kan faktisk mere eller mindre ødelægge sådan et gulv. Det kan for eksempel være visse typer af trægulve. 

Det er derfor vigtigt, at du har sat dig ind i, hvordan netop dit gulv skal behandles, inden du kaster dig ud i arbejdet, og vi er gerne behjælpelige med at vejlede dig, så du får det rette rengøringsmiddel. Vi har rengøringsmidler, der er egnet til snart sagt en hver form for gulv. Vi har vaskeplejemidler til linoleumsgulve, særlige midler til ludbehandlede trægulve med eller uden hvidt pigment, olieplejeprodukter og vaskeplejemidler med eller uden voks og meget mere. Kommer du i tvivl om, hvilket af produkterne, du skal benytte dig af ved til vask eller pleje af netop dine gulve, er vi klar til at vejlede dig og sikre, at du får, hvad du skal bruge.

Vi har alt inden for rengøringsmidler til gulve
Har du brug for et middel til grundrengøring og afrensning, for eksempel i forbindelse med af lud- eller sæbebehandlet træ inden videre behandling, har vi også det. 

Selvom træ-, vinyl-, eller linoleumsgulve i boligen skal vaskes jævnligt er de generelt lettere at holde og mere hygiejniske end gulvtæpper. Til rensning af gulvtæpper har vi også forskellige produkter. Kan du ikke lige finde det produkt til rengøring af gulve her på siden, som du mener, du skal bruge, så kontakt os endelig.

Hos Rengros vejleder vi dig gerne

Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler. Der er tale om mere eller mindre specialiserede produkter med hver deres anvendelsesområder, og for det meste er du nødt til at have et særligt rengøringsmiddel for at kunne klare den foreliggende opgave. Anvender du andre rengøringsmidler, end de, der er skabt til opgaven, kan du risikere at gøre uoprettelig skade på det emne, du er i færd med at rengøre. Men fortvivl ikke, for ikke nok med at vi hos Rengros har en særdeles bredt udvalg, der skulle dække enhver tænkelig opgave inden for rengøring, så er er også parate til at vejlede dig. 

Få for eksempel besøg af en af vores konsulenter og få gennemgået dit behov for rengøringsmidler. En af fordelene, når du handler med os, er at vi kan trække på mange års erfaring med salg og brug af rengøringsmidler og derfor kan vi svare på de spørgsmål, du måtte have til korrekt brug af produkterne – og i det hele taget vejlede dig, uanset om du er professionel eller kommer som privatperson. 

Hvis du kommer i tvivl om hvilke rengøringsmidler, du skal bruge i lige dit tilfælde er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning til vore kunder, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for dig. Vi holder os orienteret om den seneste udvikling på i branchen, så du kan være sikker på at vores vejledning og det udvalg, du finder her i vores webshop, er helt up to date.