Rengøringsmidler

Rengøringsmidler findes i mange udgaver og kvaliteter. Fordelen ved at handle hos os er vores mange års erfaring med salg og brug af rengøringsmidler. Det betyder, at vi kan svare på de spørgsmål, du måtte have og vejlede dig til korrekt brug af produkterne - hvad enten du er professionel eller privat forbruger. 

I menuen til venstre kan du få et overblik over de forskellige typer universalrengøring, sanitetsrengøring, kalkfjernere, desinfekton m.m.

Sorter faldende

1-32 of 236

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1-32 of 236

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hjælp og rådgivning
Er du i tvivl om hvad du skal bruge til at gøre rent med er du altid velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at rådgive og vejlede vore kunder til den bedste løsning. Vi har mange års erfaring med at rådgive omkring midler til rengøring og holder os orienteret om de seneste udviklinger på feltet.

Eget mærke af rengøringsmidler
Vi har 46 forskellige rengøringsmidler i sortiment, vi selv har været med til at udvikle og producere i samarbejde med vores producent. Alle produkter er løbende blevet testet og optimeret.

Svanemærkede rengøringsmidler
Søger du svanemærkede rengøringsmidler har vi en hel kategori kun med produkter der har modtaget svanemærket som et af de mindst miljøbelastende midler i sin kategori. Det betyder ikke, at et produkt er helt fri for miljøbelastende stoffer, men at det ligger nederst indhold i lige præcis den kategori.

Det komplette sortiment
Ud over standard rengøringsmidler har vi også varer som opvasketabs til en skarp pris du kan tage med når du bestiller rengøringsmidler til din virksomhed alligevel. Søger du afkalker til kaffemaskinen er det også noget vi har på lager. Står du og mangler et specielt produkt og kan du ikke finde det i webshoppen, så tag kontakt til os - vi finder det rette eller måske et bedre alternativt rengøringsmiddel. Hos Rengros er kunden altid i centrum.

Ud over midler til nem rengøring, forhandler vi også rengøringsartikler samt rengøringsvogne, artikler til catering og meget andet.