Rengøringsmidler

Der findes effektive rengøringsmidler i rigtig mange udgaver, og kvaliteter, typer og størrelse af emballage og så videre. Nogle er specialiserede rengøringsmidler, andre har et bredere anvendelsesområde, nogle typer og emballager egner sig til professionel rengøring, mens andet er mere rettet mod den private forbruger, der skal gøre rent i hjemmet.

Varer 1-36 af 569

Faldende orden
Side
pr. side

Find de bedste produkter til erhvervsmæssig brug

Erhvervsmæssig rengøring stiller nogle andre krav end rengøringen i hjemmet, da for eksempel toiletter benyttes hyppigere og af flere forskellige mennesker og gulve slides af flere fødder i løbet af dagen. Hos Rengros finder du det hele – professionelle rengøringsmidler til gulve, toiletter og alt det andet – erhverv såvel som private. 

Køb de bedste rengøringsmidler til daglig rengøring billigt online

Grundig og regelmæssig rengøring er helt afgørende for at opretholde en god hygiejne, hæmme bakterievækst og bryde smittekæder. Corona-pandemien har sat endnu mere fokus på vigtigheden af en god rengøring og har skærpet kravene til rengøring og hygiejne i både erhvervsliv og de private hjem. 


Professionelle rengøringsmidler til ethvert behov

God og effektiv rengøring kræver gode og effektive rengøringsmidler – og det finder du hos os! I vores webshop finder du både universalrengøringsmiddel og specialiserede, professionelle rengøringsmidler, der egner sig til for eksempel gulvvask og gulvpleje, desinfektion, fjernelse af kalk, og rengøring af toiletter for nu at nævne nogle af de mange anvendelsesområder, du finder gode produkter til hos os. Vi forhandler en lang række af anerkendte mærker, samt et større antal af rengøringsmidler i sortimentet, som vi selv har været med til at udvikle og producere sammen med vores producent. 

Vi har rengøringsmidler med og uden tilsat parfume. Nogle foretrækker, at man tydeligt kan lugte, at der er blevet gjort rent, mens andre vil undgå parfumestofferne af hensyn til allergikere. 


Kig efter svanemærket, hvis du gerne vil være med til at passe på miljøet

Alle vores produkter testes og optimeres løbende. Hvis du går efter svanemærkede rengøringsmidler, har vi en hel kategori udelukkende miljøvenlige og svanemærkede produkter, der er blevet tildelt mærket, fordi de er blandt de mindst miljøbelastende rengøringsmidler i deres kategori. 

Vi guider dig gerne. Hold dig ikke tilbage fra at spørge ind til disse produkter også eller kig efter rengøringsartikler med svanemærket i vores store udvalg af rengøringsmidler af alle slags, hvis du gerne vil være med til at passe på vores fælles miljø.


Universalrengøring og desinficerende midler

En god løsning til universal rengøring er alfa og omega i det daglige arbejde med hygiejne. Denne rengøringsmidlernes schweizerkniv bruges til en lang række forskellige overflader og rum til fjernelse af almindeligt snavs og smuds samt desinfektion – hvad enten det nu er vindueskarmen, skrivebordet eller noget tredje. 

Vi har et bredt udvalg af midler til universalrengøring at vælge imellem. Imidlertid er det ikke altid nok at få fjernet det snavs, der er synligt for det blotte øje. I de senere år er de fleste af os nok blevet mere opmærksomme på de farer, der kan lure fra mikroorganismer i vores omgivelser. Mikroorganismer kan være mange ting og en stor del af dem er af det gode – for eksempel bakterierne, der hjælper os med at fordøje maden i vores tarme. Men andre kan fremkalde sygdomme, og derfor vil vi i mange tilfælde gerne bakterier og vira til livs på overfladen i vores omgivelser. 

Ved at desinficere jævnligt i din bolig, eksempelvis i køleskab og dybfryser, i køkkenet, på spisebordet og flader på badeværelset, kan du undgå sundhedsskadelige bakteriedannelser og ubehagelig lugt.

Sørg for at udføre desinfektionen af fladerne korrekt, Her er det vigtigt at have de rette midler til den konkrete opgave. Du sikrer dig ved at anvende desinfektionsmidler, at de skadelige mikroorganismer forsvinder fra overflader og hænder. På den måde kan du for eksempel mindske smittespredning.

I vores webshop finder du både desinficerende klude og forskellige flydende rengøringsmidler med desinficerende effekt. Der er sikkert også lige det produkt, du har brug for.

 

Kalkfjerner og midler til toiletrengøring

Det anbefales, at man mindst en gang om ugen gør sit toilet grundigt rent. Når du gør dit badeværelse rent, handler det for dig nok først og fremmest om hygiejne. Men det er også med til at vedligeholde dit badeværelse og de sanitære installationer, så de fortsætter ved med at se pæne ud og fremstår rene. Den korrekt udførte rengøring med brug af de rigtige rengøringsmidler, forlænger på den måde faktisk dit badeværelses levetid. 

 

Rengøringsprodukter til erhverv

Hvis vi taler toiletrengøring i erhvervsmæssig sammenhæng, så stiller det højere krav end rengøring af toilettet i den private bolig. Det er der flere årsager til. For det første bliver et toilet i en erhvervsvirksomhed brugt betydeligt oftere end toilettet i en privat bolig. Derfor vil der være større anledning til kalkdannelser, ubehagelig lugt og så videre. 

Ofte kan man klare det med en kombination af et universalt rengøringsmiddel og et særligt middel til toiletrengøring, men indimellem kan det være nødvendigt at ty til en egentlig kalkfjerner. Søger du midler til rengøring af toiletter og måske særligt fjernelse af kalkaflejringer og striber i toiletkummen, finder du en lang række produkter hos os. Lige fra eddikesyre, tyktflydende kalkfjerner og kalkfjerner til kaffemaskiner og lignende, afløbsrens, toiletrens og pimpsten til fjernelse af aflejringerne i toiletkummen til urinaltabletter og wc-rens og -friskere finder du blandt produkterne i vores sortiment. 

Du kan læse mere om produkternes koncentration ved at klikke dig ind på rengøringsmidlerne her på siden, men vi hjælper dig også gerne med at finde det helt rigtige rengøringsmiddel til toilettet i netop dit tilfælde.

 

Stort udvalg af rengøringsmidler til køkken

I dit køkken har kaffemaskinen brug for at blive afkalket jævnligt. Ellers vil der sætte sig kalk i de små rør i maskinen, som med tiden kan få dem til at stoppe til. Maskinen kører i første omgang langsommere for til sidst helt at holde op med at virke. Kalk, der sætter sig omkring varmelegemet i din el-kedel, er også fornuftigt at tage sig af løbende. Det virker nemlig isolerende, og det betyder, at maskinen skal bruge mere energi og tid til at varme vandet op. 

 

Professionelle rengøringsmidler til vask og pleje af gulve

Rengøring af gulve er ikke altid noget, der bemærkes så meget, mens det til gengæld hurtigt bliver tydeligt, hvis opgaven ikke bliver udført – eller ikke bliver udført ordentligt. Men en effektiv pleje og vask af sine gulve behøver ikke at være nogen svær opgave. Men når man skal vaske og pleje sine gulve, er det absolut afgørende, at man anvender det rigtige produkt til opgaven. Visse gulvtyper er sårbare over for hvilken behandling de udsættes for, og en vask med et forkert middel kan faktisk mere eller mindre ødelægge sådan et gulv. Det kan for eksempel være visse typer trægulve. 

Det er derfor vigtigt, at du har sat dig ind i, hvordan netop dit gulv skal behandles, inden du kaster dig ud i arbejdet, og vi er gerne behjælpelige med at vejlede dig, så du får det rette rengøringsmiddel. Vi har rengøringsmidler, der er egnet til snart sagt enhver form for gulv. Kommer du i tvivl om, hvilket af produkterne, du skal benytte dig af ved pleje af netop dine gulve, er vi klar til at vejlede dig og sikre, at du får, hvad du skal bruge.

 

Vi har alt inden for rengøringsmidler til gulve og gulvpleje

Har du brug for et middel til grundrengøring og afrensning, for eksempel i forbindelse med af lud- eller sæbebehandlet træ inden videre behandling, har vi også det. Selvom træ-, vinyl-, eller linoleumsgulve i boligen skal vaskes jævnligt, er de generelt lettere at holde og mere hygiejniske end gulvtæpper. Til rensning af gulvtæpper har vi også forskellige produkter. Kan du ikke lige finde det produkt til rengøring af gulve her på siden, som du mener, du skal bruge, så kontakt os endelig.

 

Hos Rengros vejleder vi dig gerne

Med hensyn til alle produkterne til den daglige rengøring i vores sortiment er der tale om mere eller mindre specialiserede produkter med hver deres anvendelsesområder, og for det meste er du nødt til at have et særligt rengøringsmiddel for at kunne klare den foreliggende opgave. Anvender du andre produkter, end dem, der er skabt til opgaven, kan du risikere at gøre uoprettelig skade på det emne, du er i færd med at rengøre. 

Få besøg af en af vores konsulenter og få gennemgået dit behov for rengøringsmidler. En af fordelene, når du handler med os, er at vi kan trække på mange års erfaring med salg og brug af rengøringsmidler og derfor kan vi svare på de spørgsmål, du måtte have til korrekt brug af produkterne – og i det hele taget vejlede dig, uanset om du er professionel eller kommer som privatperson. 

Hvis du er i tvivl om hvilke rengøringsmidler, du skal bruge i lige dit tilfælde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning vedrørende brugen af alle vores rengøringsmidler, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for dig.