Fejemaskiner

Stort udvalg af professionelle fejemaskiner og sugemaskiner til virksomheder. Hos Rengros forhandler vi kvalitetsprodukter til professionel rengøring og har samtidig billig levering. Udvalget af fejemaskiner spænder bredt og dækker produkter fra Nilfisk i alle prisklasser, så du har nemt ved at få lige præcis den løsning, du skal bruge. Det gælder både den mindre fejemaskine til Nilfisk SM 800 samt den store Nilfisk SR1101B. 


Hos Rengros har vi altid alt til dig rengøringsbehov – uanset om du er professionel i rengøringsbranchen eller privat. Og så får du det oven i købet til en god pris og med god og kyndig vejledning fra specialisterne i vores butik, hvis du har brug for det.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Gode fejemaskiner – i høj kvalitet til ethvert behov

Er du ansvarlig for at løse en større rengøringsopgave, er en fejemaskine nærmest en nødvendig ting at have i sit arsenal af effektive redskaber. I dag findes der heldigvis et bredt udvalg af løsninger, og det kommer også dig til gode, da du nu har mulighed for at vælge en god fejemaskine, der passer til din opgave og til dit behov. 


Vi har både manuelle fejemaskiner og den store selvkørende fejemaskine til industriel brug

 I vores sortiment finder du således også en lille fejemaskine, der skal håndteres manuelt, samt store og kraftige modeller, som man sidder oven på, og som passer bedst til de helt store arealer og industrielle behov. Det er altid bedst, hvis du får en fejemaskine, hvis størrelse passer til opgaven. Det er altså ikke altid den største løsning, der er den bedste. 


Vælg den rigtige fejemaskine til opgaven

For en mindre fejemaskine er alt andet lige noget mere handy og fleksibel i brug og kræver naturligvis heller ikke så meget plads, når den ikke er i brug. Til gengæld er en større batteridrevet fejemaskine noget kraftigere, hvis du har brug for den industrielle styrke over mere plads. 

Hvad end du skal bruge, kan du dog være sikker på, at vi har den rigtige fejemaskine i vores sortiment, der kan holde enhver form for overflade ren, uanset om det er indendørs eller udendørs.

 

Fordelene ved at bruge en effektiv fejemaskine i dit daglige arbejde

Den store forskel ved at have en professionel fejemaskine er naturligvis, at du slipper for at skulle gå rundt med kost og feje på traditionel og gammeldags vis. Det er er langt mere effektiv at bruge en fejemaskine i dag – det sparer dig både for tid, som du nu kan bruge på noget mere spændende end at feje, og desuden kommer de fejemaskiner, du kan købe her hos os, rigtigt godt i dybden gennem gennemtestet teknologi, ekstra funktioner, der er relevante i et moderne arbejdsmiljø, og kvalitet.

At bruge en god fejemaskine er desuden bedre for dit og dine kollegers helbred. For de moderne fejemaskiner forhindrer det potentielt skadelige støv og partikler i at blive hvirvlet op i luften under fejningen ved at samle støv m.m. i en smudsbeholder, så de ikke sætter sig i lungerne, hvor de kan forvolde ubehag og skade.  

En fejemaskine kan derfor være en rigtig god investering, selv til mindre områder, som kan have gavn af at blive fejet jævnligt, da de er tidsbesparende, øger kvaliteten af de udførte arbejde og skaber et behageligt rent og sundt miljø, hvor mennesker skal færdes. 


Du finder kun nogle af de bedste fejemaskiner hos Rengros

Hos Rengros vil vi gerne tilbyde alle vores kunder de bedste løsninger til rengøring til den bedste pris. Når du vælger et anerkendt mærke som for eksempel Nilfisk, ved du også, at du får en maskine, der repræsenterer et vist niveau af kvalitet, som du også vil mærke i brugervenligheden og holdbarheden på den lange bane. Desuden er Nilfisk nogle af dem, hvis fejemaskiner netop er udstyret med avanceret teknologi, der både gør arbejdet mere effektivt, lettere for dig og mere miljøvenligt.

Du kan selvfølgelig læse mere om den enkelte fejemaskine ved at klikke dig frem i oversigten ovenfor. Her vil du blandt andet få indsigt i, hvad det er der følger med af forskelligt udstyr og tilbehør til de forskellige modeller, og dykke ned i de specifikke funktioner og kapaciteter, som er forskellig fra model til model. 


Vi hjælper dig gerne med at vælge blandt vores mange fejemaskiner

Vi er altid klar til at tage en snak med dig, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der er det rigtige for dig. For mulighederne er meget forskellige – og hvis du ikke har haft en god og professionel fejemaskine før, kan det måske være svært at vælge. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os for råd eller vejledning eller komme ind i butikken, hvor vores medarbejdere også kan hjælpe dig til at få den rigtige løsning til din rengøring. 


Hos Rengros er vi nemlig meget mere end bare en simpel webshop, og derfor bruger vi gerne vores specialviden og dedikerede kompetence til at skabe en god oplevelse for dig.