Grundrengøring

Har du brug for at fjerne særligt genstridig snavs eller pletter, kan det være, at dine almindelige rengøringsmidler simpelthen ikke er nok. Så skal der andre midler til – og dem finder du heldigvis lige her i vores sortiment, der indeholder nogle af de mest effektive rengøringsløsninger til svært tilsmudsede overflader eller malede overflader, du har brug for at få rengjort i dybden.

34 varer

Faldende orden
  1. Skuremiddel, 1 ltr. - Grundrengøring
    5369915
    Skuremiddel, 1 ltr.
    Fra Inkl. moms 36,25 kr. 29,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 36,25 kr.
pr. side

Køb forskellige typer af effektiv grundrens til en skarp pris online

Husk, at vi hos Rengros altid har alt det, du skal bruge til at løse enhver rengøringsopgave. Det gælder uanset, om du er professionel i rengøringsbranchen eller en ganske almindelig privatperson, der sætter pris på, at bruge de rigtige og mest effektive produkter til de rigtige formål, når det kommer til rengøring. Derfor finder du også et udvalg af forskellige typer af grundrens her hos os. Vi har endda også et lille udvalg af gode grundrens-produkter i eget navn, som vi kan anbefale dig at kigge nærmere på, hvis du søger noget af det bedste, du kan få.


Vores rengøringsspecialister er altid klar til at give dig god og personlig rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken grundrens, der fungerer bedst til dit formål eller til dine daglige arbejdsopgaver? Så er du meget velkommen til at kontakte os direkte per telefon eller e-mail. Med vores yderst omfattende kendskab til rengøringsbranchen og de produkter, der relaterer sig hertil, deler vi altid gerne ud af vores erfaring og viden om grundrens og andre tekniske produkter, hvor der er meget at vælge imellem – og hvor det nogle gange kan være forvirrende at vælge rigtig.


Sig til, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde den rigtige grundrens

Så tag et grundigt kig på sortimentet her på siden, og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål til nogle af grundrens-produkterne, eller hvis der er noget, du har problemer med at finde frem til i vores omfattende sortiment af forskellige rengøringsartikler til grundrengøring. 


Her er nogle af de mest almindelige grunde til at bruge grundrens til afrensning: 

  • Grundrens er et effektivt rengøringsmiddel, der gør overfladen ren, selv om den har været tilsmudset med for eksempel særligt genstridige fedtpletter eller voks, som kan være svære at få af med almindelige universelle rengøringsmidler. Det kan også være et effektivt middel til effektiv afrensning af vægge og lofter, der er blevet påvirket af nikotin, sod eller andre irritationer.
  • Skal du til at male en bestemt type overflade, kan det være en god ide at rense overfladen i dybden med en gang effektiv grundrens. På den måde binder du din maling, din lak eller din voks naturligvis bedre til overfladen, når den er renset helt i dybden inden du begynder at male.
  • Grundrens kan bruges til selv vidt forskellige overflader. Nogle af dem, der typisk kan have godt af en gang grundrens, er for eksempel fliser, gulve af træ eller beton og vægge af forskellige materialer. Hos Rengros finder du grundrens til alle typer opgaver – og du er som sagt velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at blive peget i den rigtige retning. 

Tag et kig på vores egen effektive grundrens

I vores sortiment finder du også grundrens, der bærer vores logo. Det er et sikkert symbol på, at du vælger et kvalitetsprodukt, som er udviklet på baggrund af vores omfattende erfaring fra den danske rengøringsbranche. Det betyder blandt andet også, at vores egen Rengros grundrens fås i en Svane-udgave. Som navnet Grundrens Svane antyder, får du her et svanemærket grundrens-produkt, som er specifikt udviklet til de danske erhvervsdrivende og forbruger, der ønsker at gøre rent med bedst mulig samvittighed over for miljøet og de mennesker, vi omgiver os med. Derfor er det altid en god ide at holde øje med det letgenkendelige Svanemærke, hver gang du køber grundrens og andre professionelle rengøringsprodukter hos os.  


Sådan vælger du den bedste grundrens

Du kan selvfølgelig læse meget mere om de enkelte produkter her i oversigten ved at klikke dig videre ind på det enkelte produkt. Og husk altid at læse de medfølgende instruktioner nøje igennem, inden du bruger et nyt grundrens-produkt. Er du i tvivl om, hvorvidt den grundrens, du har, er det bedste til en bestemt opgave, anbefaler vi altid, at du tester den af på et lille område. På den måde sikrer du, at hele overfladen ikke tager skade, eller at din maling bliver misfarvet. 

Hvis du kunne tænke dig flere tips til rengøring fra professionelle rengøringsspecialister med stor erfaring, er du meget velkommen til at abonnere på vores nyhedsbrev. Her vil du løbende blive orienteret om nye produkter og rengøringstips, der kan hjælpe dig med at få et bedre resultat, hver eneste gang, du gør rent.