Glasrengøring

Træt af fedtede fingre på vinduer eller genstridige pletter på andre blanke overflader som for eksempel spejle og fliser? Få skinnende glasflader med effektiv og god glasrens samt andre produkter til problemfri glasrengøring fra Rengros. Vi fører et bredt udvalg af midler til effektiv rengøring af glasoverflader og lignende, der gør dit arbejde med fjernelse af fedt, striber og snavs så let, som det overhovedet kan være. 

11 varer

Faldende orden
  1. Vinduessæbe, 500 ml, 1 & 5 ltr. - Glasrengøring
    1392110, 1392210, 1392310
    Vinduessæbe, 500 ml, 1 & 5 ltr.
    Fra Inkl. moms 23,75 kr. 19,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 23,75 kr.
pr. side

Stort sortiment af forskellige typer glasrens

Vores sortiment indeholder blandt andet effektiv glasrens som RG Crystal Shine, RG Lux, RG Easy Squeeze, Eurosoll, Taski samt Tana Glass & Window, som gør alt fra kogeplader, vinduer og bilruder skinnende rene igen.


Køb effektiv glasrens som sæbe eller spray online

Der findes nærmest ikke noget som glasoverflader, der er mere afslørende, hvis der ikke er ordentligt rent på overfladen. Derfor findes der også et stort udvalg af gode rengøringsmidler til spejle, vinduer, bilruder og andet, som kan gøre glasset helt som nyt igen, hvis du bruger et egnet produkt. Hos Rengros har vi dog altid det rengøringsmiddel, som du skal bruge for at løse enhver opgave med kvalitet – og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til rengøring af glas. 


Få personlig vejledning i at vælge den bedste glasrens til dit behov

Her kan du finde produktet, der er særligt velegnet til din daglige rengøring. Og er du i tvivl om, hvilken glasrens, der fungerer bedst i din situation, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar med hjælp, der tager udgangspunkt i vores omfattende viden inden for rengøringsfaget. Derefter er det bare med at komme den gode glasrens i din kurv – så sender vi produktet til dig med hurtig levering. Er du i nærheden, kan du selvfølgelig også hente den glasrens, du skal bruge i vores butik på Håndværksvej 1 i Aalborg.


Professionelle løsning til glasrens

Det er ikke helt tilfældigt, at du finder mange produkter i vores sortiment til rengøring af glas. For der findes mange forskellige produkter, der er egnet til hver deres formål. Til rengøring af spejle, billedrammer og vinduer i skabe mv. er det rigeligt med en god universel glasrens, som blandt andet fås som spray. Dermed har du en hurtig løsning, som du kan finde frem, hvis du gerne vil give dine spejle på badeværelserne en tur. Ligeledes er de også gode til overfladen på billedrammer eller ydersiden af din ovn m.m. 


Mere specialiserede typer af glasrens

Til rengøring af kogeplade skal du måske bruge et produkt, som egner sig særlig til glaskeramisk rens, der bedre kan fjerne fedt og snavs på overfladen, så den er klar til brug igen. Og til de professionelle vinduespudsere har vi også flere forskellige typer effektiv glasrens, som er formuleret mod at undgå striber i forbindelse med vinduespudsning og beskytte dit glas mod sur regn osv. 


Også velegnet til ruder og spejle i bilen

Glasset i din bil samt dine spejle kan også have gavn af en glasrens, der går noget mere i dybden end almindeligt vand med sæbe er i stand til. For eksempel på din forrude, når der i sommerperioden har sat sig et væld af insekter på overfladen under almindelig kørsel. Kom en god gang glasrens på og tør over med en klud med microfiber. Så er dine ruder og spejle helt som nye igen.