Toiletrengøring

Der er ikke noget som et vellugtende og skinnende pænt og rent badeværelse. Men det er sjældent tilstrækkeligt med en almindelig universalrengøring, når badeværelse og toilet skal holdes rent. Toilettet er et af de steder, hvor man gerne vil være helt sikker på, at rengøringen er effektiv og virksom. Den sikkerhed får du, hvis du vælger et af produkterne i Rengros’ udvalg af midler til toiletrengøring.

Toilettet bør gøres grundigt rent mindst en gang om ugen, og til den opgave er det naturligvis oplagt at bruge et de rengøringsmidler i vores sortiment, der er særligt udviklet til netop rensning af toiletter. Vigtige parametre for rengøringsmidler til selve toiletkummen er viskositet – det vil sige hvor tyktflydende det er, evnen til at opløse kalkaflejringerne og til at rense for urin. Et mere tyktflydende rengøringsmiddel til toiletkummen bliver alt andet lige sidende på den glatte inderside af toilettet i længere tid end et mere tyndflydende produkt og det virker derfor i længere tid på de kalkstriber og urinaflejringer, der måtte være ved at danne sig. Det handler først og fremmest om hygiejne, når badeværelset skal gøres rent, men også om at vedligeholde sit badeværelse og de sanitære installationer, så de bliver ved med at se pæne og rene ud. Med en korrekt rengøring, hvor man anvende de rigtige rengøringsmidler, øger du faktisk holdbarheden på dit badeværelse. 

Taler vi toiletrengøring til erhverv, så stilles der højere krav end rengøringen af toilettet i privaten, og det er der flere grunde til. Men først og fremmest besøges et toilet til erhvervsbrug betydeligt oftere end toilettet i et privat hjem, og der vil derfor være større anledning til kalkdannelser, ubehagelig lugt og så videre. Med mange forskellige brugere er det også ekstra vigtigt at hæmme bakterieflora og så videre med en god rengøring. Hos Rengros har vi alt, hvad du skal bruge også til rengøring og vedligeholdelse af toiletterne på arbejdspladsen.

24 varer

Faldende orden
 1. WC Rens Svane, 750 ml. - Toiletrengøring
  1364080
  WC Rens Svane, 750 ml.
  Fra Inkl. moms 30,00 kr. 24,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 30,00 kr.
pr. side

Mange produkter til renholdelse af toilettet

Et toiletter er lavet af porcelæn, og skal man holde porcelænet i toilettet rent og skinnende må man sørge for at gøre det rent jævnligt. Ydersiden af toilettet kræver ikke anvendelse af særlige toiletrengøringsmidler. Her kan du tørre af med et universelrengøringsmiddel, og har du et aftageligt toiletsæde, så fjern det, så du let kan komme til at rengøre resten af overfladen på toilettet. Når du skal gøre rent inde i selve toiletkummen gør du det bedst ved først at skubbe vandet ud af toiletskålen med toiletbørsten, så vandniveauet bliver lavere og du kan få optimal virkning af rengøringsmidlet også på den kant, hvor vandet normalt står. Hæld nu et af de særlige rengøringsmidler til toilet ned af siderne i toiletskålen og lad det blive siddende i typisk 10-15 minutter. Derefter rengør du med enten toiletbørsten eller med en skuresvamp. Hvis der er meget kraftig kalkdannelse i toilettet kan det dog godt være nødvendigt at lade rengøringsmidlet sidde i endnu længere tid eller benytte sig af et kraftigere rengøringsmiddel til fjernelse af kalk. 

Du finder alt fra afløbsrens, toiletrens over pimpsten til fjernelse af kalk og rust til urinaltabletter og wc-friskere i vores sortiment – alt sammen fra kvalitet fra anerkendte producenter. Til vandfrie urinaler har vi også særlige rengøringsmidler.  Liva universalrengøring er et særligt voksholdigt rengøringsmiddel, der danner en smudsafvisende hinde på overfladen af det vandfrie urinal. 

Slip af med brune striber i kummen

Noget af det mest irriterende er de kalkstriber i toilettet, der hurtigt kan blive brune på grund af jern og okker i vandet. Det får nemlig toilettet til at se beskidt og ulækkert ud. Særligt toiletter som ikke benyttes så tit og toiletter, hvor der løber vand ned langs siderne, kan få disse mørke striber. Det ses også, hvis der i en periode ikke har været brugt toiletrens jævnligt i toilettet. Striberne kan både opstå på kummens bagkant, nede parallelt med vandspejlet og under vandspejlet, samt i alle de kroge, hvor toiletbørsten, rengøringsmiddel og kalkfjerner ikke når ud. Der findes et utal af bud på løsninger af problemet, men den mest effektive måde at komme de grimme mørke striber i til livs på, er at benytte sig af fortykkede afkalkningsprodukter, samt en såkaldt toiletsten. Med de redskaber kan du nemlig fjerne selv meget kraftige belægninger af kalk på en relativt let måde, og du finder alt hvad du har brug for til opgaven i vores webshop.

Køb trygt dine toiletrengøringsprodukter hos Rengros

Vi er en absolut kvalitetsbevidst grossistvirksomhed for dig, der stiller høje krav til dine produkter, vil have skarpe priser og god service. Og hvis du lige står og mangler et særligt produkt til toiletrengøring, som du ikke kan finde i vores webshop er du velkommen til at kontakte os – så finder vi det helt rigtige rengøringsmiddel, eller måske et endnu bedre alternativ. For hos Rengros er kunden nemlig altid i centrum. Hvis du er i tvivl om hvilke produkter, du skal bruge til toiletrengøring i netop dit tilfælde, så tag kontakt til os. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede, så vores kunder får den bedste løsning, og fordelen ved at handle med Rengros er, at vi har mange års erfaring med at rådgive omkring rengøring og rengøringsmidler. Vi holder os hele tiden orienteret om de seneste udviklinger på området, og du hos os finder du produkter fra anerkendte producenter - også når det kommer til rengøringsmidler til toilet.

FAQ

 • Er der særlige krav til toiletrengøring til erhverv? Ja, fordi toiletter der benyttes i erhvervssammenhæng typisk benyttes oftere end et privat toilet kræver det bedre rengøring.
 • Kan man slippe af med de brune striber i toiletkummen? Ja. Det bedste er at benytte tyktflydende midler og toiletsten, som vi har i vores webshop.
 • Hvor ofte bør man som minimum rengøre sit toilet? Det anbefales at man foretager en grundig rengøring af toilettet mindst en gang om ugen.
 • Kan jeg klare rengøringen af mit toilet med universalrengøringsmidler? Nej, ydersiden kan klares med et universalrengøringsmiddel, men ned i selve kummen skal du bruge særlige midler til rengøring af toilet.