Toiletrengøring

Toiletrengøring til erhverv stiller højere krav end rengøringen til toilettet derhjemme. Det er der flere årsager til. Et toilet til erhvervsbrug besøges langt oftere end det private toilet. Der er derfor større anledning til kalkdannelser, og ubehagelig lugt med mere. Rengros har alt du skal bruge til at rengøre og vedligeholde toilettet på arbejdspladsen. 

Er du i tvivl om, hvilket sanitære rengøringsmiddel der passer til dit behov, er du velkommen til at kontakte os på info@rengros.dk eller 98 13 51 50.

Sorter faldende

23 vare(r)

Sorter faldende

23 vare(r)

Sådan kan du rengøre toiletter?

Vi fører en lang række toiletrens til daglig rengøring af toiletter. Til forebyggelse af kalk har vi for eksempel Domestos Fresh WC Sticks, der er en tablet, som indsættes via skylleknappen i toilettet, dette forhindrer kalkdannelser og modvirker dårlig lugt. Disse sticks kommer i pakker af fem - brug kun en af gangen. Har du allerede fået kalkrande i toilettet, kan du bruge pimpsten til at fjerne pletterne med håndkraft. Vi anbefaler, at du ifører dig en lang vandtæt gummihandske inden du begynder at fjerne kalkrande med pimpstenen. Pimpsten til toiletrengøring kommer i forskellige varianter med og uden håndtag.

Sådan fjerner du lugtgener

Har du udfordringer med dårlig lugthygiejne, kan en praktisk løsning være en duftkapsel fra Tork, der dufter af blomster, vi har forskellige varianter med 20 stk. i en pakke, så der skulle være til et stykke tid. Vi har også duftfriskere, net til urinaler samt anti-lugt kugler til urinaler. VI forhandler sanitær rengøring i alle former, både til at forhindre lugt og kalk.

Brug af afløbsrens

Vi har en særdeles effektiv alkalisk afløbsrens i sortiment, så du kan komme af med aflejringer og afsondringer i toilettet på en nem og effektiv måde. Disse afløbsrensere fås både i pulverform samt i flydende form. Husk at disse midler til toiletrengøring er skrappe sager, så undlad rygning imens du anvender dem og husk gummihandsker imod eventuelle skvulp og sprøjt. 

Rengros egne produkter til rengøring af toiletter

Rengros fremstiller selv artikler til toiletrengøring til erhvervstoiletter, dem finder du i RG-serien, hvor vi kan stå inde for kvaliteten og virkningen af de enkelte toiletrengøringsmidler. Der er rabat ved køb af større partier. Kontakt os på info@rengros.dk eller ring til 98 13 51 50 og hør nærmere. Vi er eksperter i alt inden for rengøring og her ser du de bedste og mest effektive rengøringsmidler til toiletrengøring med mere.

Svanemærkede rengøringsmidler

Ønsker du at bruge svanemærkede produkter finder du dem lige her https://www.rengros.dk/svanemaerkede-produkter.