Tæpperensere

Hos Rengros finder du altid et komplet udvalg af redskaber, rengøringsmidler og maskiner til hygiejnisk rengøring. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en tæpperenser, som kan hjælpe dig med at gøre rent i dybden på blandt andet polstrede møbler, bilsæder, løse tæpper eller gulvtæpper over større arealer.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Kontakt os gerne for råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken tæpperenser, der er den rigtige for dig, er du velkommen til at kontakte os for personlig vejledning og rådgivning. Hos Rengros vil vi nemlig gerne være din tætte samarbejdspartner, når det drejer sig om rengøringsartikler. Det gælder uanset, om du er professionel i rengøringsbranchen eller privatperson, der sætter pris på at have det rette udstyr til at gøre rent med. Så kig dig godt omkring i vores sortiment af gode tæpperensere til at fjerne snavs og pletter med eller give dine møbler og dine tæpper på gulve en ordentlig rens.


Om vores sortiment af tæpperensere

Hos Rengros sætter vi pris på kvalitet. Her finder du derfor noget af det bedste udstyr hos os, som både kan bruges til rengøringen derhjemme eller til erhvervsmæssige behov. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Det betyder, at når du vælger udstyr fra Rengros, er det din sikkerhed for, at du får et effektivt værktøj til at løse opgaven med.


Vælg den rigtige tæpperenser til dit behov

Dog handler det om at vælge den rigtige tæpperenser til dit behov. Vi har både ekstremt effektive løsninger til hyppig erhvervsmæssig brug og forholdsvist billige tæpperensere, der også er gode til de fleste almindelige behov. Så måske er det ikke nødvendigvis den dyreste løsning, der er den bedste til dig. Du er altid velkommen til at komme forbi vores åbne showroom i Aalborg, hvis du gerne vil se de forskellige modeller med egne øjne, inden du vælger, hvilken en det skal være. Her vil vi også kunne hjælpe dig med at forklare de afgørende forskelle på de forskellige modeller.


Fordele ved at bruge en professionel tæpperenser

Inkluderer dine arbejdsområder rens eller rengøring af tekstiler, er en god tæpperenser et anvendeligt redskab, der hjælper dig med at holde ordentligt rent. For mellem fibrene kan der nemt gemme sig skidt, fedt og snavs, der nogle gange kan kalde på en hygiejnisk rengøring for at skabe et bedre indeklima. 

En tæpperenser er derfor et vigtigt redskab, fordi den fjerner uønsket snavs, som du ikke altid kan se. Men når du har først har prøvet at bruge en tæpperenser én gang og set, hvor snavset vand kan være, der bliver suget og fra dit gulvtæppe eller dine bilsæder, vil du hurtigt opdage, hvorfor det er en god ide at have en effektiv tæpperenser som en fast del af dit arsenal til rengøring. Når du er færdig med at rense dine tæpper eller andre tekstiler, fjernes vandtanken, så du let kan komme af med det beskidte vand. De modeller, vi har på lager, stammer fra anerkendte mærker som er lette at betjene.


Vi har også alt i ekstraudstyr til din tæpperenser

En tæpperenser hjælper med at trænge dybt ind i tekstil ved hjælp af kombinationen af varmt vand og det rette rengøringsmiddel, som frigør snavset fra materialet i dine møbler og lignende. Når rengøringsmidlet har fået lov til at trænge godt ind i fibrene, er det tid til at støvsuge vandet op i vandtanken. Dermed er en tæpperenser et noget mere effektivt værktøj til dybdegående rengøring end en almindelig støvsuger, da den renser for alle de partikler i tæpperne, som ikke kan støvsuges op ved hjælp af luft og tryk alene. 

Vi har naturligvis alt hvad du skal bruge af rengøringsmidler i både små og store mængder, som passer til et bredt udvalg af tæpperensere. Dermed sørger du for at fjerne alt det, der gemmer sig i dine tæpper, møbler og sæder, som kan fjerne pletter fra spildt væske, snavs, støvmider og lugtgener.


Her kan en tæpperenser gøre en virkelig stor forskel

De fleste af os kender nok følelsen af at spilde noget ned i en sofa eller et møbel med bløde tekstiler, hvor man på forhånd ved, at det bliver vanskeligt at gøre ordentligt rent med en klud eller en støvsuger. For nok kan man fjerne det opløste snavs på overfladen – men man kommer aldrig ordentligt i dybden, men mindre man har en tæpperenser og sæbe eller rengøringsmidlet, der skal til for at opløse det, man har spildt, hvis det har siddet i sofaen eller i dine gulvtæpper i mere end et par minutter.


En tæpperenser gør det let at rengøre efter uheld fra børn og kæledyr

 Derfor er en tæpperenser en stor hjælp, hvis du eksempelvis har holdt fest eller en anden social sammenkomst, hvor eventuelle pletter fra spildte drikkevarer let kan fjernes i en fart. Det samme gælder, hvis du har små børn, der nogle gange kan komme til at vælte mad og drikke eller lave andre former for ulykker på steder, hvor det kan være svært at gøre rent. Det samme gælder for ejere af kæledyr, som måske heller ikke altid forstår eller husker de huslige spilleregler. 


Minimerer gener for folk med astma eller allergi

Er der nogen i husstanden, som lider af astma eller allergi, kan den hyppige brug af en tæpperenser også hjælpe med at holde miljøet frit for nogle af de elementer, allergener, pels og andre partikler, der forårsager nogle af de uønskede symptomer. Da en tæpperenser er designet til at suge snavset vand effektivt op gennem tryk, minimerer den desuden også den overhængende risiko for, at fugtigheden i tæppet mv. udløser problemer med skimmelsvamp. Derfor kan en tæpperenser også være et vigtigt redskab til at undgå alvorlige skader efter vandskade. 

En tæpperenser i høj kvalitet kan derfor være en god investering i mange forskellige henseender, hvor du ønsker at skabe et bedre og sundere indeklima og forlænge levetiden på dine møbler.


Køb din nye tæpperenser hos Rengros for fuld tilfredshed

Når du køber din tæpperenser hos os, er det som sagt din forudsætning for at blive rigtigt glad for maskinen i det lange løb. Her kan vi nemlig hjælpe dig med at zoome ind på dit behov og derefter rådgive dig i dit valg, så du får en løsning, som vi ved fungerer tilfredsstillende. Derfor er du også meget velkommen til at kigge forbi butikken på Håndværkervej 1 i Aalborg eller at ringe til os inden for vores åbningstid på telefon +45 98 13 51 50.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine rengøringsopgaver lettere og mere effektive, så du kan skabe miljøer, der er rarere og sundere at færdes i.