Microfiberklude

Hos Rengros finder du altid et bredt udvalg af microfiberklude i høj kvalitet. Sortimentet inkluderer blandt andet en Eco-tex soft luksus-microfiberklud, som kan bruges til al slags overfladerengøring.

De har en fantastisk sugeevne og er ekstra forstærket med dobbelt kantsyninger, som sikrer en længere levetid. De kan også med fordel benyttes i tør tilstand til opsamling af støv og skidt ved hjælp af statisk elektricitet. Her finder du således et udvalg af klude, der har gjort rengøringen noget nemmere ved hjælp innovativ og effektiv teknologi

Vi fører også Viledas bud på næste generation af mikrofiberklude, nemlig klude fremstillet af såkaldte microfilaments. På grund af kludens konstruktion og de fine fibre øges absorptionsevnen med 400 % i forhold til almindelige microfiberklude. Den fjerner genstridige pletter af fingeraftryk, og rengør uden at efterlade striber. Du kan også finde microfiberklude specielt egnet til auto- og vinduespudserbranchen. 

 

15 varer

Faldende orden
pr. side

Køb microfiberklude i høj kvalitet online

Microfiberklude er et populært valg til almen rengøring. Dette skyldes, at microfiberklude, i modsætning til karklude, er lavet af skånsomt materiale og er derfor velegnet til rengøring af selv de mest følsomme overflader.

Microfiberkluden er en alsidig klud, som du uden bekymring kan bruge til flere formål. Typisk bruges den til aftørring af støv og snavs. Den kan desuden bruges til aftørring af skærme eller vinduespudsning. Microfiberkluden er også kendt for sin lange levetid.

I vores sortiment vil du kunne finde ganske almindelige microfiberklude af høj kvalitet.

 

Hvad er en microfiberklud?

De fleste har hørt om microfiberkluden før, men de færreste ved, hvad der gør microfiberkluden til noget specielt. Når du bruger en tør microfiberklud, vil du kunne samle små partikler af støv og snavs – på grund af microfiberkludens unikke design. De små microfibre i den tørre kluds væv er i stand til at samle disse små partikler op ved hjælp af statisk elektricitet. Du kan også spare dit forbrug af vand under rengøringen med en microfiberklud, da kluden fungerer udmærket i fugtig tilstand.

Nogle vil mene, at microfiberklude generelt tager skade af at blive vredet op. Derfor er det vigtigt at skaffe sig mikrofiberklude af allerhøjeste kvalitet. Vi ligger inde med masser af mikrofiberklude af forskellige størrelse og farver, men altid til samme høje kvalitet.

 

Microfiberklude anbefales til polering og vinduespudsning

Når der skal poleres og vinduespudses, er microfiberkluden det oplagte valg. Broderet med mikrofibre er kluden kendt for sin bløde tekstur, som forholder sig skånsomt til alle overflader. Derfor er en klud baseret på microfiber fantastisk og velegnet til aftørring. Derfor vil denne klud ofte også være det bedste valg til polering af bestik, pudsning af glas, ligesom mange også bruger dem til rengøring og aftørring af deres bil.


Prøv Eco Tex Soft-microfiberklude

Leder du efter en ergonomisk microfiberklud med god sugeevne og lang holdbarhed? Så finder du det, du søger i de populære Eco Tex Soft-klude. Disse klude er produceret med et tætvævet materiale, som samler støv og snavs op via statisk elektricitet. Microfiberklude er desuden kendt for deres ergonomiske kvaliteter, da det er ganske nemt at vride dem op.

Eco Tex Soft er det optimale valg, hvis du leder efter en veldesignet klud, der er skånsom for hænderne og stærk i materialet til trods for dens bløde tekstur.

 

Prøv vores miljøvenlige klude med svanemærket

Hvis du ønsker at vise ekstra hensyn til miljøet i dit køb, så kan vi anbefale at du kigger nærmere på vores klude, som er svanemærket. Heriblandt vil vi gerne fremhæve Luksus Glasklud. Denne stærke klud er designet specifikt til rengøring af ekstra sarte overflader såsom glas, spejle og stål. 

Eller måske leder du efter den svanemærkede Super TenTax. I modsætning til vores luksus-glasklud, som vi anbefaler anvendes tør, kan Super TenTax anvendes til tør, fugtig og våd rengøring. Denne klud kommer desuden i flere størrelser og farver.

 

Undgå ophob af bakterier

Den bedste måde at sikre sig et rent og sundt miljø er regelmæssig rengøring, men for at understøtte regelmæssig rengøring skal man også have udstyret i orden. I vores sortiment af microfiberklude vil du med sikkerhed finde lige, hvad du leder efter til din rengøringsvogn, køkken eller arbejdsplads, så du bedst kan aftørre overflader.

 

Hold dig opdateret på tilbud med vores nyhedsbrev

Du vil kunne klikke dig ind på aktuelle tilbud her på vores hjemmeside, men hvis du ikke ønsker at misse et ekstra godt tilbud på for eksempel mikrofiberklude og andet til effektiv fjernelse af bakterier, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Ikke alene vil du få aktuelle tilbud på en lang række rengøringsprodukter – du vil også få professionelle rengøringstips til hvordan kludene skal bruges m.m. Hvis du har spørgsmål til anvendelsen af produkter, kan du kontakte os på telefon.