Maskiner

Find den rengøringsmaskine, der passer til dit behov. I menuen til venstre ser du hele vores brede udvalg af forskellige typer rengøringsmaskiner i høj kvalitet af mærkerne Ghibli, Nilfisk, Ronda og mange flere. Maskinerne er blandt markedets mest brugervenlige og effektive rengøringsmaskiner.

Vi fornyer løbende vores sortiment inden for blandt andet maskiner som støvsugere, gulvvaskemaskiner, tæpperensere og højtryksrensere osv. Så søger du en maskine til effektiv rengøring, du ikke finder her på siden, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 98 13 51 50 eller sende os en mail på adressen [email protected].

Varer 1-36 af 585

Faldende orden
  1. ATTIX 30 våd- og tørstøvsuger - Maskiner
    302003612
    ATTIX 30 våd- og tørstøvsuger
    Tilbudspris Inkl. moms 3.618,75 kr. 2.895,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 5.341,25 kr.
Side
pr. side

Effektive rengøringsmaskiner til ethvert professionelt behov

Hos Rengros ønsker vi at være det eneste sted, du tager hen for at finde rengøringsmaskiner i høj kvalitet til brug i erhverv, hvor kun det bedste er godt nok. Derfor ser du også her vores brede sortiment, som både indeholder fejemaskiner, højtryksrensere, de bedste maskiner til gulve og et bredt udvalg af relaterede reservedele, så dine gode rengøringsmaskiner i høj kvalitet kan få en lang levetid og gøre dit arbejde lettere hele vejen.   


Vi er her med hjælp og vejledning, når du har brug for det

Ud over at have mange forskellige maskiner og reservedele på lager, er vi også selv passionerede specialister i butikken, som sætter en ære i at hjælpe dig. Med udgangspunkt i vores kendskab til alt, hvad rengøringen kræver, guider vi dig meget gerne til at at investere i de rengøringsmaskiner, der giver bedst mening for dig og dit arbejdsområde, så du får udstyr med pålidelig effektivitet i din hverdag. Kontakt os per telefon inden for vores normale åbningstider, send os en e-mail eller kom ind i vores butik i Aalborg og se lidt af vores store udvalg. 

Vi forhandler alt, hvad du skal bruge til effektiv bekæmpelse af skidt og snavs, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig den specialiserede viden, som mange af vores trofaste kunder er rigtig glade for. Derfor glæder vi os også til at hjælpe dig med dine rengøringsmaskiner. Se vores udvalg i menuen til venstre, og kontakt os for kyndig vejledning og rådgivning.