Affaldssække

Vores produkter indeholder selvfølgelig de klassiske sorte sække, som er perfekte til at have større mængder affald i. Poserne findes dog også i grøn, hvid og gennemsigtig, så du kan købe klare affaldssække, hvor du kan se indholdet i dine plastsække, efter de bliver lukket. Kan du ikke finde det du søger, eller har du en forespørgsel, så kontakt os gerne, og lad os sammen se på, hvordan vi kan finde en løsning for dig.

26 varer

Faldende orden
pr. side

Affaldssække til ethvert behov

I disse tider, hvor affaldssortering er blevet lidt af en videnskab, har Rengros’ udvalg affaldssække til mange forskellige formål. Om det er papir til genbrug, emballage i plastic eller byggeaffald, så har vi de sække, der skal til for at du lettest kan få overblik over dit affald og eventuelt også, hvor og hvordan du skal skille dig af med det. Når du klikker rundt her på siden, kan du gå ind under det enkelte produkts beskrivelse og se, hvad de hver især er beregnet til samt hvor meget de rummer, deres størrelse osv. For hos Rengros finder du nemt affaldssække i mange forskellige størrelser, så du kan få de skraldesække, der giver bedst mening for dig og dit behov.


Vi hjælper dig gerne med at finde affaldssækken til dine opgaver

Vi står også klar til at guide dig igennem vores udvalg, hvis du skulle have spørgsmål. Skal du fx gøre rent på en institution med mange mennesker, kan du med din viden fra os, hjælpe dem til at blive mere bevidste om vigtigheden i affaldssortering samt hvor nemt det kan gøres – særligt med de forskellige sække, der kan hjælpe med at markere, hvad der skal smides ud hvor.


Få skraldet ordentligt af vejen med sække fra Rengros

Med vores store udvalg af affaldssække, bliver det let at holde styr på dit affald. Vi har både sorte affaldssække, som man kender, i forskellige størrelser, men også sække til haveaffald eller papir. Plasticsækkene købes i ruller, papirsposerne i kasser – begge til gode priser. Når du først har fået de forskellige sække implementeret i dine rengørings- og oprydningsrutiner, vil du opdage at affaldssorteringen og deponeringen af det, bliver mere overskueligt og går mere gelinde.

Vores affaldssække er fremstillet af slidstærkt materiale, så du kan også sagtens bruge sækken til opbevaring, hvis dette skulle være nødvendigt. Du kan under hvert enkelt produkt også se, om sækkene egner sig bedst til tunge eller lette materialer.


Rengros – et sikkert og miljørigtigt valg

Vi skal alle gøre en indsats for at blive mere bevidste om at passe på miljøet. Særligt indenfor rengøring og affaldssortering, er der et ekstra ansvar for at anvende produkter, som belaster miljøet mindst muligt, samtidigt med at der ikke går noget af effektiviteten. Derfor opdaterer vi løbende vores udvalg, så du er sikret den bedst mulige løsning, når det kommer til affaldssække, men også vores øvrige produkter. 


Kontakt os gerne inden du vælger dine affaldssække

Hos Rengros sidder vi klar til at hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning, når det kommer til valg af affaldssække. Derfor kan du med fordel købe din emballage til skrald og opbevaring mv. hos os.

Skulle du have spørgsmål til en bestemt type poser, ønsker du at vi hjælper dig med at få overblik over vores produkter og deres anvendelsesmuligheder eller andre af vores relaterede produkter – eller ønsker du hjælp til at finde netop det produkt, der er den bedste løsning for dig og dit behov, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 13 51 50. 

Vi sidder klar til at guide dig, så du får det mest optimale produkt i hænderne. Er du interesseret i at komme ud og se vores produkter, er du meget velkommen i vores butik på Håndværkervej 1, 9000 Aalborg indenfor vores åbningstider, som du finder her på siden. 

Vi vil glæde os til at se dig og der er altid kaffe på kanden. Derudover tilbyder vi også at komme ud til dig i din virksomhed, hvor vi kan yde konsulentbistand ift. At få afdækket hvad jeres specifikke behov er, og hvordan vi sammen finder en holdbar løsning på dette – også når det kommer til, hvilke affaldssække du vil få mest glæde af. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine opgaver så overkommelige som muligt med gode affaldssække i en holdbar tykkelse.