Handsker

Hos Rengros har vi altid et bredt og varieret udvalg af engangshandsker, bomuldshandsker og montagehandsker. Der findes et væld af forskellige handsker (alt fra gummihandsker til bomuldshandsker), som leveres i forskellige størrelser, samt med eller uden pudder, og det kan være en udfordring at vælge de rigtige handsker.

Varer 1-36 af 54

Faldende orden
Side
pr. side

Gode og slidstærke engangshandsker i forskellige materialer

Latex, naturligt gummi, er det materiale, der betragtes som det stærkeste og mest fleksible. Men da der er en del mennesker, som har allergi over for latex handsker, findes der alternativer som vinyl-engangshandsker og nitril-engangshandsker, som ikke giver allergiske reaktioner.


Alle slags handsker til korrekt beskyttelse i mange situationer

 Nitril er det materiale, som ligner latex mest i sine egenskaber. Anvender man handsker i mere end 10 minutter, anbefales det, at du anvender en inderhandske i bomuld. Den absorberer sved og fugt og beskytter huden i tilfælde af eksem, og ved arbejde i kolde miljøer. Hos Rengros finder du et stort udvalg af engangshandsker, så du kan løse alle dine opgaver, mens du beskytter dine følsomme hænder bedst muligt, når du gør rent.


Beskyt dine hænder med et par ordentlige engangshandsker

 Der findes mange vigtige redskaber, når det handler om effektiv rengøring. Men ingen er så vigtige som dine hænder. Derfor anbefaler vi, at du altid skal bruge et par gode engangshandsker, når opgaven kalder på det, så du undgår unødigt slid og allergisk reaktion på dine fingre, hænder og eventuelt dine arme. Da rengøring er et vidt begreb, kræver det selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige slags engangshandsker. Og det er lige nøjagtig, hvad du finder her hos Rengros. 

For som specialister, der selv har været en del af rengøringsbranchen i mange år, ved vi, hvor vigtigt det er at bruge handsker. Derfor har vi også kun handsker i god kvalitet, som vi kan stå inde for. Det gælder uanset, om du vælger vores vinterforede modeller til maksimal beskyttelse mod både kulde og skadelig kemi – men også, når du bare skal bruge nogle billige engangshandsker til almindelig rengøring. Hos Rengros kan du nemlig forvente at få alle dine rengøringsmæssige behov opfyldt gennem rengøringsartikler i en fornuftig kvalitet. Det gælder også, når det handler om handsker, beskyttelse og god håndhygiejne.


God beskyttelse mod alle skadelige elementer

Vores udvalg af engangshandsker og andre tekniske handsker til rengøring giver dig en effektiv barriere mod nogle af de ting, som kan være særligt skrappe mod hænderne. Det gælder for eksempel bestemte typer sæbe, opløsningsmidler og midler til desinfektion, som i nogle tilfælde kan være irriterende for huden – eller i værste fald direkte skadelig – hvis den bliver udsat direkte for disse ting. Det behøver faktisk ikke engang at være på grund af skadelig kemi, når det gælder rengøring. For hvis dine hænder bliver udsat for vand over længere tid, blødgør det også huden, så den er mere udsat for skader og hudinflammation mv. Derfor er det altid en rigtig god idé at bruge engangshandsker, hvis du skal gøre rent i længere tid ad gangen. Det betaler sig i længden for dit helbred.  


Vælg engangshandsker med en god pasform for optimal arbejdskomfort

Når vi taler om at beskytte sine hænder bedst muligt, er det faktisk også vigtigt, at benytte engangshandsker, som sidder behageligt på hænderne, mens du arbejder. Derfor består vores udvalg også af elastiske engangshandsker, som simpelthen sidder godt på dine hænder. Det er nemlig essentielt, at du vælger engangshandsker i den rigtige størrelse, så du både kan bevare det gode greb om de redskaber, du skal håndtere i forbindelse med rengøringen, og bevarer så meget føling, at du kan udføre dit arbejde med størst mulig kvalitet. 

Et ergonomisk design resulterer derfor også i, at du skal bruge langt færre kræfter, end hvis du for eksempel bruger et par handsker, der ikke passer til håndens form og derfor ikke har et godt greb.


Find de bedste engangshandsker til rengøring hos Rengros

I vores webshop finder du altid den type rengøringshandsker, du skal bruge til at løse dine opgaver bedst muligt. Det gælder uanset, om det er latex-handsker, nitril-engangshandsker eller handsker i et andet syntetisk materiale, der kan beskytte mod vand og andet, der ikke gør noget godt for dine hænder. 

Er du i tvivl om, hvilke engangshandsker, der passer bedst til dine behov, er du velkommen til at kontakte os direkte, og vi kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil bestille en bestemt type engangshandsker hjem i et større parti. Vi glæder os til at hjælpe dig med at udføre dine rengøringsopgaver bedst muligt, mens du også husker at passe ordentligt på dig selv.