Gulvvaskemaskiner

En grundig rengøring af gulve kan tage lang tid med en gulvmoppe. Heldigvis er det muligt at effektivisere både selve rengøringen, samt tiden du skal bruge på det, ved brug af gulvvaskemaskiner. Her på siden kan du finde en lang række forskellige maskiner til gulvvask, som nemt og effektivt rengør større gulvarealer. Dine gulve vil se flotte og indbydende ud med et skinnende udseende efter anvendelse af en gulvvaskemaskine. 

I virksomheder med større gulvarealer skal der være styr på rengøringen både i forhold til hygiejne og udseende. Det er derfor nødvendigt med det rette udstyr, så rengøringsarbejdet kan klares regelmæssigt og på en effektiv måde. 

Gulvvaskemaskiner er langt mere effektive end gulvmopper og kan hurtigere rengøre et større areal. I større kontorer, haller eller værksteder er en gulvvaskemaskine en kæmpe fordel, da den kan rengøre disse store arealer på kort tid. Derudover vil rengøringen også være mere grundig og med et flottere resultat.

26 varer

Faldende orden
pr. side

Hvordan virker gulvvaskemaskiner?

Alle maskiner har enten et rulle- eller rundt børstehoved. Afhængigt af modellen bliver rengøringsmidlet og vandet automatisk doseret foran børstehovedet, eller disse bliver blandet i vandbeholderen. Børstehovedets rotation og kontakttryk skaber den effektive rengøring, da disse to arbejder sammen for at fjerne den værste snavs. Maskinerne kommer med en kraftig sugeevne, som efterlader gulvet tørt. Det er også den evne, som giver gulvet den skinnende glans efter rengøring. Det beskidte vand suges op i en separat beholder, som kan tømmes efter anvendelse. 

Sådan vælger du den rette gulvvaskemaskine

Her på siden kan du finde mange forskellige maskiner til gulvvask i en lang række modeller. Du kan derfor overveje et par aspekter, når du skal finde den rette gulvvaskemaskine.

Her er nogle af de modeller, du kan vælge mellem hos Rengros, når du er på udkig efter en gulvvasker til at dække dit behov for skinnende gulve:

  • Ride-on-gulvvaskemaskiner til industrien og store arealer
  • Walk behind-gulvvaskemaskine til lidt mindre områder
  • Gulvvasker med genopladelige batterier
  • Små gulvvaskemaskiner til private hjem
  • Ledningsfrie gulvvaskere

For det første kan du overveje størrelsen af maskinen. Dette afhænger både af, hvor stort et område der skal rengøres, samt hvor meget plads der er på gulvet. Jo større et areal som skal rengøres, jo større en maskine anbefales. Du bør også overveje, hvor meget plads du har til at opbevare din gulvvaskemaskine, når den ikke anvendes. 


Husk også de praktiske fordele i børstehovederne på de forskellige gulvvaskere

 I forbindelse med størrelsesovervejelser, så bør du også overveje børstehovedets størrelse. Jo større et børstehoved, jo hurtigere overstås rengøringen, da dette kan dække større områder mere effektivt. Omvendt skal børstehovedet også kunne anvendes over hele området, så hvis der er snævre gange og skarpe hjørner, kan et mindre børstehoved være mere effektivt. I virksomheder med større gulvarealer skal der være styr på rengøringen både i forhold til hygiejne og udseende. Det er derfor nødvendigt med det rette udstyr, så rengøringsarbejdet kan klares regelmæssigt og på en effektiv måde. 


Vælg den rette løsning til størrelsen på dit gulv

Du bør også tænke over betjeningsmulighederne for gulvvaskemaskiner. Nogle modeller her på siden er store ride-on modeller, mens andre er walk-behind modeller. Ride-on modeller er de gulvvaskemaskiner, hvor du sidder på maskinen og styrer den via et rat. Walk-behind modeller er de modeller, hvor du går bagved og styrer maskinen med en stang. Disse modeller er oftest mindre maskiner end ride-on modellerne. I begge tilfælde kan du dog forvente en effektiv gulvvaskemaskine, der kan gøre dit gulv skinnende rent. Den ene løsning er blot mere oplagt til brug på større arealer, mens walk-behind-modellerne med ergonomisk design også er gode til mindre arealer og kræver knap så meget opbevaringsplads.

Nogle modeller her på siden fås med eller uden ledning. Fordelen ved en maskine med ledning er at den ikke løber tør for strøm på noget tidspunkt. Til gengæld kan ledningen være til besvær under anvendelse, samt det kan begrænse bevægeligheden ved brug. Fordelen ved en maskine uden ledning er, at den kører på batteri, så der er ingen bevægelsesbegrænsninger fra en ledning. Til gengæld kan du risikere, at batteriet løber tør midt under rengøringen. Hvis du foretrækker en ledningsfri maskine, så tjek, at batteriets levetid svarer til den mængde tid, maskinen cirka skal anvendes i. 

 

Sådan vælger du det rette børstehoved

Rullebørstehoveder er særligt velegnede til meget snavsede gulve. Denne type børstehoved giver en mere dybdegående rengøring, da børstehovedet absorberer partiklerne, så der ikke er behov for støvsugning efter gulvvask.

Runde børstehoveder anvendes til generel vedligeholdelsesrengøring og overflader med mindre snavs. Disse er særligt gode ved glatte gulve. Denne type børstehoved anbefales også til støjfølsomme områder, da børsten let glider hen over glatte overflader.  

 

Her kan du anvende en gulvvaskemaskine

Gulvvaskemaskiner i denne kaliber er ikke begrænset til en type gulv. De kan for eksempel både anvendes til klinker og til trægulv. Dermed kan alle hårde gulvoverflader blive rengjort med en gulvvaskemaskine. Disse anvendes oftest på arbejdspladser og til industri, hvor man vasker gulvet jævnligt. Dette er på grund af størrelsen af maskinerne, som oftest kræver et stort og åbent areal at blive anvendt på. Dog kan mindre gulvvaskemaskiner sagtens anvendes til privat brug i hjemmet, da disse både kan komme ind under borde og stole, og de kan nemt manøvreres rundt i hjemmet. 

 

Find gode tilbud og spændende tilbehør til effektiv gulvvask her

Her på hjemmesiden kan du ofte finde gode tilbud på gulvvaskemaskiner. Disse er markeret med en procentvis rabat, så du kan se, hvor meget du sparer. Med de gode tilbud, kan du nemmere og billigere få fat i den helt rigtige gulvvaskemaskine.

Du finder også et stort udvalg af tilbehør til gulvvaskemaskiner. Du kan blandt andet finde børstehoveder i forskellige størrelser, så du kan skifte dem efter behov for rengøring. Du kan også finde forskellige typer børstehoveder, hvis du har et specifikt behov under rengøringen. Det store udvalg gør livet med en gulvvaskemaskine lettere for dig.


Invester i effektiv rengøring med en gulvvasker – det betaler sig


En professionel gulvvasker kan være en rigtigt god investering, hvis du har brug for en kraftig maskine, der kan gøre dine hårde gulve rene på kort tid. Dermed er der masser af hårdt arbejde at spare i det lange løb, når du slipper for at vaske gulv på den manuelle facon, men kan overlade det hårde slid til moderne rengøringsmaskiner, der er bygget til både store og små arealer. 

Det vigtigste er, at du får valgt en gulvvasker, der passer til dit behov. Du kan sagtens tage fat i os, hvis du har brug for personlig rådgivning hertil. Vi har stor erfaring i alle rengøringens facetter, og vi deler gerne ud af vores erfaring, så du får de perfekte midler til dine rengøringsbehov.