Gulvvaskemaskiner

En grundig rengøring af gulve kan tage lang tid med en gulvmoppe. Heldigvis er det muligt at effektivisere både selve rengøringen, samt tiden du skal bruge på det, ved brug af gulvvaskemaskiner. Her på siden kan du finde en lang række forskellige maskiner til gulvvask, som nemt og effektivt rengør større gulvarealer. Dine gulve vil se flotte og indbydende ud med et skinnende udseende efter anvendelse af en gulvvaskemaskine. 

I virksomheder med større gulvarealer skal der være styr på rengøringen både i forhold til hygiejne og udseende. Det er derfor nødvendigt med det rette udstyr, så rengøringsarbejdet kan klares regelmæssigt og på en effektiv måde. 

Gulvvaskemaskiner er langt mere effektive end gulvmopper og kan hurtigere rengøre et større areal. I større kontorer, haller eller værksteder er en gulvvaskemaskine en kæmpe fordel, da den kan rengøre disse store arealer på kort tid. Derudover vil rengøringen også være mere grundig og med et flottere resultat.

21 varer

Faldende orden
  1. Nilfisk SC401 - Gulvvaskemaskiner
    9087398020
    Nilfisk SC401
    Tilbudspris Inkl. moms 37.493,75 kr. 29.995,00 kr. Normalpris Inkl. moms 80.341,25 kr.
pr. side

Hvordan virker gulvvaskemaskiner?

Alle maskiner har enten et rulle- eller rundt børstehoved. Afhængigt af modellen bliver rengøringsmidlet og vandet automatisk doseret foran børstehovedet, eller disse bliver blandet i vandbeholderen. Børstehovedets rotation og kontakttryk skaber den effektive rengøring, da disse to arbejder sammen for at fjerne den værste snavs. Maskinerne kommer med en kraftig sugeevne, som efterlader gulvet tørt. Det er også den evne, som giver gulvet den skinnende glans efter rengøring. Det beskidte vand suges op i en separat beholder, som kan tømmes efter anvendelse. 

Sådan vælger du den rette gulvvaskemaskine

Her på siden kan du finde mange forskellige maskiner til gulvvask i en lang række modeller. Du kan derfor overveje et par aspekter, når du skal finde den rette gulvvaskemaskine.

For det første kan du overveje størrelsen af maskinen. Dette afhænger både af, hvor stort et område der skal rengøre, samt hvor meget plads der er på gulvet. Jo større et areal som skal rengøres, jo større en maskine anbefales. Du bør også overveje, hvor meget plads du har til at opbevare din gulvvaskemaskine, når den ikke anvendes. 

I forbindelse med størrelsesovervejelser, så bør du også overveje børstehovedets størrelse. Jo større et børstehoved, jo hurtigere overstås rengøringen, da dette kan dække større områder mere effektivt. Omvendt skal børstehovedet også kunne anvendes over hele området, så hvis der er snævre gange og skarpe hjørner, kan et mindre børstehoved være mere effektivt. 

Du bør også tænke over betjeningsmulighederne for gulvvaskemaskiner. Nogle modeller her på siden er ride-on modeller, mens andre er walk-behind modeller. Ride-on modeller er de gulvvaskemaskiner, hvor du sidder på maskinen og styrer den via et rat. Walk-behind modeller er de modeller, hvor du går bagved og styrer maskinen med en stang. Disse modeller er oftest mindre maskiner end ride-on modellerne. 

Nogle modeller her på siden fås med eller uden ledning. Fordelen ved en maskine med ledning er at den ikke løber tør for strøm på noget tidspunkt. Til gengæld kan ledningen være til besvær under anvendelse, samt det kan begrænse bevægeligheden ved brug. Fordelen ved en maskine uden ledning er, at den kører på batteri, så der er ingen bevægelsesbegrænsninger fra en ledning. Til gengæld kan du risikere, at batteriet løber tør midt under rengøringen. Hvis du foretrækker en ledningsfri maskine, så tjek, at batteriets levetid svarer til den mængde tid, maskinen cirka skal anvendes i. 

Sådan vælger du det rette børstehoved

Rullebørstehoveder er særligt velegnede til meget snavsede gulve. Denne type børstehoved giver en mere dybdegående rengøring, da børstehovedet absorberer partiklerne, så der ikke er behov for støvsugning efter gulvvask.

Runde børstehoveder anvendes til generel vedligeholdelsesrengøring og overflader med mindre snavs. Disse er særligt gode ved glatte gulve. Denne type børstehoved anbefales også til støjfølsomme områder, da børsten let glider hen over glatte overflader.  

Her kan du anvende en gulvvaskemaskine

Gulvvaskemaskiner kan både anvendes til klinker og til trægulv. Dermed kan alle hårde gulvoverflader blive rengjort med en gulvvaskemaskine. Disse anvendes oftest på arbejdspladser og til industri. Dette er på grund af størrelsen af maskinerne, som oftest kræver et stort og åbent areal at blive anvendt på. Dog kan mindre gulvvaskemaskiner sagtens anvendes til privat brug i hjemmet, da disse både kan komme ind under borde og stole, og de kan nemt manøvreres rundt i hjemmet. 

Find gode tilbud og spændende tilbehør

Her på hjemmesiden kan du ofte finde gode tilbud på gulvvaskemaskiner. Disse er markeret med en procentvis rabat, så du kan se, hvor meget du sparer. Med de gode tilbud, kan du nemmere og billigere få fat i den helt rigtige gulvvaskemaskine.

Du finder også et stort udvalg af tilbehør til gulvvaskemaskiner. Du kan blandt andet finde børstehoveder i forskellige størrelser, så du kan skifte dem efter behovet for rengøring. Du kan også finde forskellige typer børstehoveder, hvis du har et specifikt behov under rengøringen. Det store udvalg gør livet med en gulvvaskemaskine lettere for dig.