Rentvandsanlæg til vinduespudsning

Opgrader din vinduespudsning med det rigtige rentvandsanlæg

Hos Rengros tilbyder vi en bred vifte af forskellige rengøringsartikler. Her kan du finde rentvandsanlæg og andre hjælpemidler, som er en essentiel del af det rigtige udstyr for at sikre en god rengøringsoplevelse, når det kommer til vinduespudsning. 

 

9 varer

Faldende orden
 1. HydroPower Ultra L, rentvandsfilter - Rentvandsanlæg til vinduespudsning
  DIUH2
  HydroPower Ultra L, rentvandsfilter
  Tilbudspris Inkl. moms 5.743,75 kr. 4.595,00 kr. Regulær pris Inkl. moms 6.993,75 kr.
 2. Vaskeanlæg til rent vand, 270 Ltr. - Rentvandsanlæg til vinduespudsning
  R17640-270
  Vaskeanlæg til rent vand, 270 Ltr.
  Fra Inkl. moms 12.369,38 kr. 9.895,50 kr. Regulær pris Inkl. moms 13.373,75 kr.
pr. side

Få det bedste vand til vinduespudsning med Rengros

Hos Rengros har vi gennem mange år solgt rengøringsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi er en nordjysk virksomhed og forsøger at opretholde de kendetegnende værdier for vores landsdel – at tingene skal gøres ordentligt. Vi har selv høje krav til vores varesortiment, hvilket er din garanti som kunde for, at du får høj kvalitet af industriel standard. Så uanset om du skal pudse vinduer på en flere etagers ejendom eller en bygning med store glaspartier, har vi udstyr, der matcher dine rengøringsbehov. 

Vores produkter til at vaske vinduer med er af en kvalitet, der gør dem holdbare. Når du investerer i et produkt fra os, får du et redskab, der er bygget til at være et effektivt og anvendeligt supplement til dine opgaver. Som professionel vinduespudser hjælper anlægget med at give dig bedre vand, hvis der for eksempel er meget kalk i vandet i dit område. På den måde får du lettere ved at få rene vinduer uden striber, når vandet er ultrarent.


Stort udvalg rentvandsanlæg og relateret tilbehør af høj kvalitet

Et rentvandsanlæg af høj kvalitet vil både gøre opgaven lettere at udføre samt give et mere tilfredsstillende resultat, når vinduerne skal pudses. Hos Rengros er vi bevidste om sammenhængen mellem kvalitet og arbejdsglæde. Hvis ikke udstyret er i orden, kan det resultere i længere arbejdstid og frustrerede medarbejdere. Derfor er vores lager fyldt med nøje udvalgte produkter, der både letter arbejdsbyrden og sørger for at det endelige resultat er tilfredsstillende for alle parter.


Hvad kendetegner udstyr til vinduespudsning fra Rengros?

Vores produkter er valgt med omhu af folk, der har erfaring i branchen. Uanset hvad din rengøringsopgave er, kan vores produkter være med til at hjælpe dig til at få det bedste ud af dine daglige opgaver på mest effektiv vis. Hvor meget vand skal dit rentvandsanlæg kunne indeholde?  Er vandslangen utæt og skal skiftes? Eller mangler du vand til vinduespudsning til en særlig opgave? Vi har et bredt udvalg, der udelukkende sigter efter at tilfredsstille vores kunder, og vi hjælper dig gerne med personlig rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål om rentvandsanlæg eller andre produkter til at vaske vinduer med. 

Vores produkter er samtidig valgt ud fra holdbarhed, så du som kunde ikke skal bekymre dig om at dit produkt hurtigt skal udskiftes. Du skal have en god oplevelse af at arbejde med produktet, samtidig med at du ved køb af produkt fra os, er garanteret et produkt med lang levetid og kan holde til at blive brugt i mange timer hver dag. Vi er glade for vores kunder og det gør os stolte, når de køber noget, der gavner dem i mange år, og vi mærker at deres valg om at handle med os, var det rette for dem.


Kontakt os for at få hjælp til at vælge rentvandsanlæg til dine arbejdsopgaver

Skulle du have spørgsmål til et bestemt rentvandsanlæg, vandslanger eller andre af vores relaterede produkter – eller ønsker du hjælp til at finde netop det produkt, der er den bedste løsning for dig og dit rengøringsbehov, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 13 51 50. 

Vi sidder klar til at guide dig, så du får det mest optimale produkt i hænderne. Er du interesseret i at komme ud og se vores produkter, er du meget velkommen i vores butik på Håndværkervej 1, 9000 Aalborg inden for vores åbningstider, som du finder her på siden. 


Lad os hjælpe dig med at optimere den professionelle vinduespudsning

Vi vil glæde os til at se dig og der er altid kaffe på kanden. Derudover tilbyder vi også at komme ud til dig i din virksomhed, hvor vi kan yde konsulentbistand ift. At få afdækket hvad jeres specifikke behov er, og hvordan vi sammen finder en holdbar løsning på behov for forskellige rentvandsanlæg og andre redskaber samt hvilke øvrige produkter, du vil få mest glæde af. Med mange år i rengøringsbranchen deler vi gerne ud af vores ekspertise, hvis du har brug for det. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din opgave med at vaske vinduer så overkommelige som muligt.