Vandtanke med sektionsopdeling

Til forskellige typer rengøringsopgaver skal der ofte en stor mængde vand til. Og der kræver nogle gode og solide løsninger. Særligt for professionelle er det vigtigt, at udstyret og dine rengøringsartikler er 100 % i orden – og er det det, vi hos Rengros er til for at hjælpe dig med. 

Hos os finder du et udvalg af transportable vandtanke med sektionsopdeling, der fås i både små og større løsninger, som giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle de løsninger, du finder her i sortimentet, er at du får en vandtank i en særdeles høj kvalitet, som kan holde til daglig professionel brug.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Køb transportable vandtanke til professionel brug hos Rengros

Enhver vandtank, som du finder her på siden er fremstillet i et særdeles holdbart materiale, som gør dem til det oplagte valg for dig, der skal bruge dem i forbindelse med fysisk krævende rengøringsarbejde. Kvaliteten gør, at du kan transportere vand og anden væske uden at skulle være bekymret over, at din vandtank går i stykker. Derfor er et køb af en af vores transportable vandtanke en god investering, da de specifikt er designet til professionel brug med rigtigt lang levetid. Desuden kan de fleksible vandtanke let integreres i et køretøj, så man let kan have væsker til rengøring med under transport. 


Køb en sektionsopdelt vandtank for bedre sikkerhed under transport

Den sektionsopdelte vandbeholder er desuden en ekstra sikkerhed for dig under kørsel, da det forhindrer væsken i hurtigt at løbe fra side til side og forskyde vægten i dit køretøj, så det forstyrrer dine køreegenskaber. Derfor er de gode tanke, du finder her på siden, det oplagte valg til opgaver, hvor du ofte har brug for vand og større sikkerhed. Det gælder for eksempel til professionel vinduesvask. Derfor er tankene også udstyret med nogle særligt sikre låg, så der altid kan lukkes helt tæt, når du er færdig med at bruge vandet fra tanken indtil den næste opgave, der venter dig.


Hvem kan have gavn af at bruge vores fleksible vandtanke i deres arbejde?

En vandtank med praktisk sektionsopdeling kan være en rigtigt god løsning til alle professionelle i rengøringsbranchen, der har brug for at transportere vand eller andre væsker ud til de steder, hvor der skal gøres rent. Her er det i mange henseender relevant at kunne tage sin egen vandkilde med ud til større opgaver, hvor der er brug for en vis mængde vand for at kunne løse dem med et tilfredsstillende resultat. 

En professionel sektionsopdelt vandtank af den type, du finder her, er særligt velegnet til transport i forskellige biler, men kan naturligvis også bruges til stationær placering inde og ude. Her finder du både vandtanke, der er designet til at ligge fladt ned eller til lodret placering, så du kan skabe den montering i dit køretøj eller et andet sted, der giver bedst mening for dig eller dine medarbejdere. 


Køb solide vandtanke i forskellige størrelser

Både de lodrette plasttanke og de liggende fås i forskellige størrelser, der varierer mellem en volumen på 350 liter og 800 liter. Desuden har det plastmateriale, som vores vandtanke er placeret i en lav egenvægt. Det er særdeles praktisk, når du eventuelt skal hælde af dem, hvis det bliver nødvendigt.  


Find alle de bedste løsninger til rengøringsbranchen hos os

Ud over liggende og lodrette plasttanke til den mest hensigtsmæssige transport af vand og andre væsker kan du altid finde alt i professionelle rengøringsløsninger hos Rengros. Det gælder blandt andet alt andet grej, reservedele og ekstra tilbehør inden for professionel vinduesvask og rengøring ud over dit behov for at transportere vandet på den mest fornuftige vis.


Hos Rengros står vi altid til rådighed for personlig rådgivning

Vores fagkyndige medarbejdere, som har været en del af rengøringsbranchen i mange år, er desuden altid klar med rådgivning, der tager udgangspunkt i dit behov og dine specifikke arbejdsopgaver. Vi er altid til rådighed for vejledning om køb af specialiserede rengøringsprodukter per telefon inden for vores åbningstid – ellers er du altid velkommen til at skrive en mail til os. Så vender vi tilbage til dig med svar på din forespørgsel så hurtigt som muligt. 

Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom på Håndværkervej 1 i Aalborg, hvor der altid er frisk kaffe, og du har mulighed for at se de fleste af vores mange produkter med egne øjne, inden du vælger, hvilke af dem der skal gøre en forskel for din rengøring. Vi glæder os til at høre fra dig.