Skumrengøring

Hos Rengros finder du altid alt, hvad du skal bruge til effektiv rengøring. Derfor tilbyder vi også forskellige produkter til skumrengøring, når du har opgaver, hvor det er den optimale løsning. Det gælder for eksempel i køkkenet, på badeværelset eller i bilen. Så se dig omkring i vores udvalg af universal skumrens og relateret tilbehør og vælg den løsning, der passer dig bedst.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Derfor er universal skumrens et godt valg til mange typer overflader

Til nogle rengøringsopgaver er skumrens en god løsning. Det skyldes, at det aktive skum forbliver på overfladen, hvilket forbedrer rengøringseffekten på det beskidte område. Det er ikke helt så let med mere flydende rengøringsmidler – særligt ikke, hvis det drejer sig om lodrette overflader som spejle og vinduer. Skummet er desuden noget lettere at fordele jævnt på alle typer materialer, såsom netop spejle – men også læder og stof eller på kogepladen, så du nemt kommer smudset til livs, når dit spray-skum har fået lov til at sidde og virke i et stykke tid. Herefter kan du let tørre overfladen, så den bliver skinnende ren igen. 

De egenskaber, der er kendetegnende for universal skumrens, gør det derfor til det oplagte valg af rengøringsmiddel på blanke overflader som fliser, glas og spejle i køkken og badeværelse, hvor fingeraftryk, fedt, olie og andet genstridigt snavs kan være sværere at få af på andre måder. 


Køb også dine skumsprayers og skumsprøjter hos os

Vi har også løse beholdere, relaterede kombipistoler og alt andet, som du skal bruge for at få den bedste rengøringsoplevelse, hvor arbejdet er så let og effektivt som muligt på alle overflader. Der er også mange, der bruger skumrens til indvendig rengøring af biler, hvor vores universal skumrens er et effektivt middel til brug på både læder og plast.


Bestil universal skumrens online med hurtig levering

 Hos Rengros har vi alle de midler, der gør rengøringen så let og effektiv som muligt. Det gælder også universal skumrens og relateret tilbehør, som vi altid sender til dig med 1-3 hverdages leveringstid, når du bestiller din vare her på webshoppen. Vi tilbyder desuden gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 799 kroner.