Vermop Teleskopstang, 3-delt, flere størrelser

Pris fra: Pris Fra: 365,00 kr

12935, 12936

Lagerstatus: På lager

Pris pr. stk. 

* Påkrævede felter

Pris fra: Pris Fra: 365,00 kr
Stk.

TopLock teleskopskaftet er meget fleksibelt og har en høj brugersikkerhed. Teleskopskaftet har et enestående låsesystem, og er nem og enkel at betjene - den er også velegnet til venstrehåndede. Teleskopskaftet har en indvendig lås, hvilket sparer dig for den upraktiske spænding af skruer og løsning af omløbermøtrikken. Selv når skaftet er kørt helt ud, imponerer det ved at bevæges let og præcist i skaftføringen uden af vakle. 


Gennem kombinationen af den ekscentriske bolt med det profilerede indvendige rør opnås et så højt prestryk på arealet at skaftet kan modstå en træk-og trykkraft på 60 kp. Dette system sørger for at skaftet let køres ind og ud, og ikke falder ind når den løsnes. 


Skaftet har en udskiftelig prof-konus med Pinocchio sikkerhedsknap, hvilket sikrer en sikker forbindelse af tilbehøret. Derudover kan ledet indstilles til alle arbejdspositioner, da den kan drejes 270°. Sidst men ikke mindst har skaftet et ergonomisk greb, som forhindrer at man glider af.  • Størrelser: 4,5 & 6 mtr.