Fjern dårlig lugt

Fjern dårlig lugt med effektive produkter til lugtsanering. Dårlig lugt kan være utroligt generende, men der er findes heldigvis nogle gode løsninger til dig. Her på siden finder du en variation af produkter, der fjerner dårlig lugt på forskellig vis. Hvilket produkt du skal vælge, afhænger af hvor og hvad den dårlige lugt stammer fra. Har du spørgsmål til hvordan du fjerner dårlig lugt ved hjælp af vores produkter, kan du kontakte os på info@rengros.dk eller 98 13 51 50.
Sorter faldende

28 vare(r)

Sorter faldende

28 vare(r)

Dårlig lugt på toilettet

Vi fører flere rengøringsprodukter, der kan forhindre eller fjerne dårlig lugt på toilettet så som WC frisker, urintabletter og urinalmåtter. Udover at bruge produkter i toiletkummen, bør der også gøres grundigt rent i resten af toilettet for at fjerne eventuelle urinstænk. Det gøres gerne med et bakteriedræbende og desinficerende rengøringsmiddel som eksempelvis RG Proff Lugtfjerner.

Dårlig lugt i luften

Den dårlige lugt kan stamme fra sved, urin, tekstiler eller lignende. Her kan en luftfrisker være løsningen. Der findes forskellige typer luftfriskere. Nogle sprayer automatisk luftfrisker ud i rummet med jævne mellemrum og afgiver en behagelig duft. Andre luftfriskere, som f.eks. vores RG AirControl, kan bruges manuelt efter behov. Produktet nedbryder de partikler, der er skyld i den dårligt lugt.

Dårlig lugt fra kloakker

Denne lugt kan være utrolig generende og kræver en grundig rengøring og evt. fjernelse af fastsiddende skidt. Derudover kan du med fordel bruge et rengøringsmiddel som R10 lugtfjerner,  der ikke bare dækker over den dårligt lugt, men nedbryder lugtpartiklerne fra kloakken.