Protox AbScent Lugtfjerner t/ mug, skimmel mv., 30 gr.

Pris Fra: 175,20 kr

1053

Lagerstatus: På lager


Protox logo

Stk.
ELLER

Protox AbScent Lugtfjerner til mug, skimmel mv.


AbScent lugtfjerner bruges til at fjerne evt. restlugt efter f.eks. mug / skimmel, tobak, døde dyr mv. Den kan uden problemer anvendes indendørs samt i biler og campingvogne. 


AbScent lugtfjerner leveres i en forseglet alufoliepose. Aluposen åbnes og den vacuumpakkede inderpose åbnes ligeledes, inden den hvide inderste emballage lægges i en skål eller hænges op i rummet.


Virkemåde


AbScent lugtfjerner frigiver klordioxid i meget små mængder (< 0,1 ppm), når den udsættes for luftens fugtindhold. Klordioxid er både et effektivt desinfektionsmiddel samtidig med at det også nedbryder (oxiderer) ubehagelige lugtstoffer. 


AbScent afgiver klordioxid langsomt, hvorved frigjorte lugtstoffer nedbrydes i takt med frigivelsen. Der er således ikke tale om, at der med AbScent udlægges en parfume (maskering), men reelt om en fjernelse af lugtstofferne.


Overskydende klordioxid nedbrydes hurtigt i dagslys og af lys fra lysstofrør. 


Produktdata  • Forbrug: afhænger meget af mængden af lugtstof. Som tommerfingerregel vil en 30 g's pose give en koncentration på ca. 0,15 ppm i et rum på 8-10 kvm. med almindelig loftshøjde. Posen udvikler chlordioxid i op til 1 måned. 

  • Opbevaring: Lagerholdbarhed på 1 år fra produktionsdatoen, hvis den opbevares køligt og i den originale uåbnede emballage. AbScent tåler frost. 

  • Anvendelsestemperatur: almindelig rumtemperatur - effektiviteten afhænger af luftfugtigheden. Ved mindre end ca. 50% relativ fugt sker udviklingen af chlordioxid meget langsomt

  • Sammensætning: fast natriumhydrogensulfat og fast natriumchlorit - reagerer med luftens vandindhold.

  • Sikkerhed: indholdet i inderposen er ætsende og brandnærende. Inderposen må og skal IKKE åbnes.