Gulvmopper

Hos os finder du altid et bredt udvalg af mopper til gulvvask i forskellige størrelser og materialer, så at du altid kan finde en moppe, der opfylder dine behov. Vi fører blandt andet den klassiske fladmoppe med lommer, mopper med velcro, tør-og engangsmopper, minimop garn og et udvalg af Vileda mopper.

Typen af overflade du ønsker rengjort, dikterer valget af moppe. Tørmopper er for eksempel rigtig gode til fjernelse af støv og snavs via statisk elektricitet. Minimop garn er særdeles anvendeligt til  rengøring af svært fremkommelige steder, og til at vaske kanter i forbindelse med rengøring med gulvvaskemaskiner.

Sorter faldende

1-32 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1-32 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vileda mopper

Indenfor mærket Vileda finder du mopper (og fremførere), der er trapezformede og derfor effektive ved rengøring af eksemplvis hjørner og trapper. Mopper som er dobbeltsidet, giver en dobbelt så stor rengøringsflade per moppe, og kræver halvt så mange moppeskift.

Kontakt os for mere information om mopper

For mere information omkring de enkelte kategorier og specifikke mopper, kan du gå ind under de forskellige kategorier og produkter. Har du nogen spørgsmål, står vi altid klar med professionel vejledning.