Støvsugere - Privat

Når du anvender gulvvaskemaskiner, så kan der være behov for at støvsuge gulvet efterfølgende, for at sikre et fuldstændigt rent gulv. Dog findes der en lang række forskellige typer af støvsugere, som alle kan noget forskelligt. Her på hjemmesiden kan du finde et stort udvalg af støvsugere, alle sammen af høj kvalitet og til gode priser. Støvsugere er den hurtigste og mest effektive måde at komme af med støv og snavs på gulvoverflader. 

En klassisk støvsuger med pose er den mest anvendte model inden for støvsugning. Disse kan fås til gode priser, og tilbehør, såsom støvsugerposer, er oftest inden for et overkommeligt budget. Denne type støvsuger har et filter, som skal skiftes cirka én gang årligt. Nogle klassiske støvsugere kan fås i en støjsvag model, så lyden fra maskinen ikke er for højlydt for brugeren. Der kan købes modeller som er ekstra allergivenlige, hvor HEPA-filtre sikrer den bedste filtrering under støvsugningen. Generelt har klassiske støvsugere en lang levetid, og ved køb af reservedele kan støvsugeren oftest holde langt længere end den gennemsnitlige fem års levetid. 

Denne type støvsuger kan anvendes i alle hjem og i mindre erhverv. Den er nem at anvende, nem at vedligeholde, og så er prisen lav, både for selve støvsugeren, samt for alle reservedele.

Varer 1-36 af 304

Faldende orden
Side
pr. side

Forskellige støvsugere til forskellige behov

Når du for eksempel anvender gulvvaskemaskiner, så kan der være behov for at støvsuge gulvet efterfølgende, for at sikre et fuldstændigt rent gulv. Dog findes der en lang række forskellige typer af støvsugere, som alle kan noget forskelligt. Her på hjemmesiden kan du finde et stort udvalg af støvsugere, alle støvsugere er af høj kvalitet fra nogle af de mest anerkendte mærker – og det er endda også til rigtigt gode priser. Støvsugere er den hurtigste og mest effektive måde at komme af med støv og snavs på gulvoverflader. 

Her er nogle af de forskellige typer af støvsugere, du altid kan finde i god kvalitet her hos os:

  • Støvsuger med pose
  • Poseløs støvsuger
  • Robotstøvsuger
  • Håndstøvsuger
  • Industristøvsuger
  • Ledningsfri støvsuger

Her er nogle af valgmulighederne inden for almindelige støvsugere

En støvsuger med pose er den mest anvendte model inden for støvsugning. Disse kan fås til gode priser, og tilbehør, såsom støvsugerposer, er oftest inden for et overkommeligt budget. Denne type støvsuger har et filter, som skal skiftes cirka én gang årligt. Nogle klassiske støvsugere kan fås i en støjsvag model, så lyden fra maskinen ikke er for høj for brugeren og andre personer i nærheden. 

Der kan også købes modeller som er ekstra allergivenlige, hvor HEPA-filtre sikrer den bedste filtrering under støvsugningen. Generelt har klassiske støvsugere en lang levetid, og ved køb af reservedele kan støvsugeren oftest holde langt længere end den gennemsnitlige fem års levetid. Den klassiske støvsuger med pose kan anvendes i alle hjem og i mindre erhverv. Den er nem at anvende, nem at vedligeholde, og så er prisen lav, både for selve støvsugeren, samt for alle de reservedele, den måtte mangle.


Poseløs støvsuger

 En poseløs støvsuger sparer dig for pengene og besværet ved støvsugerposer. Disse støvsugere benytter det, der kaldes for cyklonprincippet: Luften slynges rundt i en spiral, så støvpartiklerne udskilles og isoleres i en beholder. Dette kræver en hurtig luftstrøm, som genereres af en kraftig motor, og dermed har en poseløs støvsuger oftest et højere strømforbrug. 

Rengøring med denne type støvsuger er lig rengøring med den klassiske støvsuger. De kan til gengæld ikke fås med allergivenlige filtre, så det er ikke muligt at købe modeller, som er ekstra allergivenlige. Til gengæld holder modellen lige så længe som en klassisk støvsuger, og kan med de rette reservedele blive anvendt i mange år. 

En poseløs støvsuger kan anvendes i alle hjem og i mindre erhverv. Den kan være billigere i længden end den klassiske støvsuger, da du ikke har udgifter til støvsugerposer. 

 

Håndstøvsuger til mindre områder

Håndstøvsugere og stangstøvsugere kan oftest fås i hybridmodeller, så den håndholdte støvsuger også kan monteres på en stang. Denne type støvsuger er batteridrevet, som gør den nem og bevægelig at anvende, fordi man ikke behøver at skifte stikkontakt. Desuden er det oftest også poseløse støvsugere i miniformat, der gør dem nemme at arbejde med. Dog er driftstiden kortere i nogle modeller, da batterilevetiden varierer. 

Rengøringsevnen er ikke lige så kraftig som den klassiske støvsuger, og dermed kan en håndstøvsuger ikke anbefales til store arealer. Til gengæld er den smart og effektiv til overflader i højden rundt omkring i hjemmet, samt lettere rengøring af gulvet. Har du brug for den bedste billige støvsuger, som du kan bruge i en snæver vending, finder du den naturligvis også her i vores sortiment.

Denne type støvsuger er perfekt i hjemmet, når du skal støvsuge overflader i højden. Den er særligt god i husstande med dyr, da den kan bruges på møbler og i hjørner og kroge. Det er som sagt gode billige støvsugere, men til rengøringsopgaver med meget støv, anbefaler vi som nævnt en kraftigere model – eksempelvis en klassisk støvsuger med pose – som har høj sugeevne. Men til den lille lejlighed eller campingvognen mv. er den nærmest en uundværlig del af rengøringsartiklerne.

 

Skift din nuværende støvsuger ud med en smart robotstøvsuger

Denne type støvsuger er en mindre maskine, som kører rundt i hjemmet og rengør overflader automatisk. Du kan selv indstille en timer som igangsætter rengøringen, når du ønsker det. Dermed skal du ikke selv stå for rengøringen, men blot tømme støvbeholderen engang imellem. 

Disse modeller fås også med allergivenlige filtre – alle iRobots varianter er eksempelvis udstyret med et såkaldt High Efficiency Filter, der opsamler de fine partikler, nogle er allergiske over for. Robotstøvsugere er batteridrevne og anvender en begrænset mængde strøm. Disse er også poseløse, hvilket holder omkostningerne nede. Rengøringen er dog stadig effektiv, da sugningen koncentreres om et lille område. Kombineret med roterende børster og lav kørehastighed sikres der dermed en effektiv støvsugning. 

Denne type støvsuger er perfekt i det travle hjem, hvor der ikke er meget tid til rengøring. Støvsugeren passer sig selv og sikrer et rent hjem.

 

Erhvervs- og industristøvsuger til de mere krævende opgaver

Den klassiske støvsuger har ikke kapaciteten til at rengøre store arealer. Derfor er erhvervs- og industristøvsugere lavet til at kunne støvsuge større arealer effektivt, så rengøringen er på plads hver gang. Disse støvsugere er særligt robuste og store, og kan derfor anvendes til at støvsuge store områder på kontorer, hoteller, hospitaler, skoler og lignende. Med ekstra kapacitet og god driftssikkerhed sikres en effektiv rengøring med stor rækkevidde. Nogle typer industristøvsugere er specielt beregnede til fint støv og fugt, hvilket blot optimerer rengøringen. 

Denne type støvsuger anbefales til erhverv og større industri, da støvsugeren kan rengøre et større areal. 

 

Ledningsfri støvsugere for en mere behagelig arbejdsradius

Denne type støvsuger er batteridrevet, så du slipper for ledningen bag dig, når du skal gøre rent. Støvsugerens effekt er den samme som ved en klassisk støvsuger, men er nem at bruge og håndtere. Når du ikke anvender støvsugeren, kan den stå og oplade, så den er klar til at blive anvendt igen. Dog er batteritiden varierende efter model, så hvis du har større arealer, som skal støvsuges, bør du finde en ledningsfri støvsuger med lang batteritid. Denne type støvsuger har ingen støvsugerpose. Støvet bliver i stedet samlet i en beholder som du kan tømme, når den er fuld. 

Denne type støvsuger anbefales i hjemmet, hvor den ledningsfri model gør det nemmere og mere håndterbart at få støvsuget i huset.


Find alt i vores udvalg af originale reservedele og tilbehør til støvsugeren

Udover at vi forhandler støvsugere til vidt forskellige behov, har vi også alt, hvad du skal bruge af ekstraudstyr, reservedele til vedligeholdelse tilbehør til alle de gængse modeller. Det gælder naturligvis nye poser, men også slanger, nyt hepa-filter, vedligeholdelseskits, og hvad du ellers lige står og mangler. når det gælder rengøring. Så gå endelig på opdagelse her i webshoppen. Vi ved, at udvalget kan virke overvældende – men slå endelig på tråden eller skriv til os, hvis der er noget helt specifikt, du skal bruge i en fart. Så hjælper vi naturligvis med at finde det frem til dig, så du igen kan få det bedste resultat ud af arbejdet med din nye støvsuger.


Køb din nye støvsuger hos Rengros

Om du er på jagt efter en ny og god støvsuger med pose eller foretrækker en af de andre modeller til specielle opgaver, finder du uden tvivl en passende løsning her hos os. Med vores erfaring i branchen ved vi, at det at have det helt rigtige rengøringsudstyr til opgaven er nøglen til det bedste resultat – og det er også grunden til, at vores sortiment af støvsugere og andet grej til rengøring er så omfattende, som det er. 

Har du spørgsmål til forskellen på de forskellige modeller eller ønsker du vores input til, hvad der kan være den bedste løsning for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få personlig vejledning. Vores medarbejdere hjælper dig altid gerne med at finde det udstyr, der fungerer bedst for dig.