Adapter Pad til Engangsmopper, 40 cm

59,00 kr

110685

Lagerstatus: På lager

Pr. Stk. 

Stk.
ELLER

Adapter Pad til Engangsmopper, 40 cm


En adapter pad, som kan sættes på din velcro fremfører. På denne adapter kan du placere engangsmopper. Mopperne sidder godt fast, og er samtidig nemme at trække af igen. 


Hele systemet kan med fordel kombineres med et sprayskaft, hvor du hælder sæbeblandingen direkte i skaftet, og sprøjter det ud foran moppen ved tryk på en knap. 


Der er blandt andet kommet nye hygiejneregler hos tandklinikkerne, og dette mopsystem opfylder de nye krav til rengøringen. 


 


Nye hygiejneregler hos Tandklinikker (DS2451-12)


Klinikkerne inddeles i 5 hygiejneniveauer, som dikterer hvilken type rengøring, der er tilladt:  • Hygiejneniveau 5: Behandlingsrum, røntgenrum og sterilisationsrum

  • Hygiejneniveau 4: Tandtekniske rum, gang/reception, toilet og depot

  • Hygiejneniveau 3: Venteværelse, omklædningsrum/garderobe, spise-og personalerum samt kontor

  • Hygiejneniveau 2: Ingangsparti og elevator

  • Hygiejneniveau 1: Arkiv og teknikrum


I niveau 4 & 5 skal der anvendes våd rengøring med ren klud / børste og rent vand tilsat rengøringsmiddel. Støvsugning er ikke tilladt.


I niveau 3 skal der anvendes fugtig overtørring med ren klud, og rent vand tilsat rengøringmiddel. Støvsugning er ikke tilladt.


I niveau 2 & 1 skal der anvendes fugtig overtørring med ren klud og rent vand tilsat rengøringsmiddel. Støvsugning er tilladt forudsat, at støvsugeren har et HEPA allergifilter.