Vileda

Vileda er en af de største producenter af professionelle rengøringsrekvisitter. Særligt kendt er Vileda nok for deres forskellige moppesystemer. Deres sortiment indenfor dette område er både stort og bredtfavnende. Der findes et system til enhver type rengøringsopgave. Vi fører blandt andet deres populære Ultraspeed system, som findes i forskellige størrelser, alt efter hvor stor opgaven er. Herudover omfatter vores sortiment også deres trapezformede fremfører, bedre kendt som Swep single og Swep duo. Sidstnævnte er en dobbeltsidet fremfører.

Sprayskafter også ved at vinde indpas på det professionelle rengøringsmarked. Her hælder man sæbeblandingen direkte i skaftet, trykker på en knap, og så sprøjtes vandet ud foran moppen. Det er derfor ikke nødvendigt at slæbe rundt på en spand. Disse systemer er specielt anvendelige i de mindre rengøringsselskaber, som gør rent ude i de private hjem. Vileda har naturligvis også en løsning indenfor dette område, som er deres SprayPro skaft.

Du kan også finde en række innovative rengøringsklude, samt den populære Miraclean nano svamp i Viledas sortiment. Som eksempler kan nævnes deres PVA microfiberklud, deres unikke antibakterielle klud Wipro, samt deres fnugfri gulvklud.

Alle Viledas rekvisitter er ergonomiske i deres design, samt behagelige at arbejde med. Mange af deres rekvisitter til rengøring af gulve kan farvekodes, hvilket betyder, at du kan inddele din virksomhed i rengøringszoner med hver deres farve. På den måde minimeres krydskontaminering.

Sorter faldende

1-32 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-32 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2

I over 50 år har Vileda produceret rekvisitter til den professionelle rengøringsbranche. Vileda udvikler deres produkter ud fra tre grundlæggende principper; Æstetik, Funktion & Ergonomi. Det er helt essentielt at produkterne både er flotte at se på, yder det bedste rent funktionelt, samt er ergonomisk i designet.

Hos Vileda bliver der lagt mange tanker i udformningen af deres udstyr. Her er der en anerkendelse af, at vi alle er forskellige rent anatomisk og fysiologisk, hvilket stiller store krav til udformningen af udstyret, hvis det skal leve op til kravet om ergonomi. Det er vigtigt at det er fleksibelt, og kan justeres til at passe den enkelte bruger, således at kroppen belastes mindst muligt under arbejdet.

Relateret til det ergonomiske aspekt af udstyret, så har Vileda samtidig udvalgt materialerne nøje med henblik på, at rekvisitterne ligeledes skal være behagelige, og rare at holde ved, og betjene.

Udover at fokusere meget på brugervenligheden af deres udstyr, så investerer Vileda også meget tid i både forskning og udvikling. De arbejder kontinuerligt på at videreudvikle på deres eksisterende udstyr, samtidig med at udvikle nye metoder og produkter.  

Hos Rengros har vi 25 års erfaring indenfor rengøringsbranchen, og vi leverer dagligt varer til mange forskellige typer af kunder. Det kan være store og lille rengøringsselskaber, hoteller, restauranter, botilbud, banker, lagerhaller osv. Hos os er de gode relationer i centrum, og vi tager os derfor altid tid til at snakke med kunderne. Udover at det hjælper med at finde den rette løsning til dig, så får vi også uvurderlig viden omkring de erfaringer kunderne gør sig i praksis.

Her lader vi os heller ikke begrænse af standardløsninger. Vi eksperimenterer gerne med at sætte dele sammen fra forskellige mærker og udstyr, hvis det kan betyde kunden går herfra med en løsning, som bedre matcher deres unikke behov.

Du skal endelig ikke sidde og brænde inde med spørgsmål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og her findes der ingen dumme spørgsmål.