Unger Stingray indendørs pudsersæt, 3,27 m

2.149,00 kr

SRKT3B

Lagerstatus: På lager

 


Unger Vinduespudserudstyr


Unger Stingray

Stk.
ELLER

Unger vinduespudsersæt med 3 stænger


Unger Stingray er et revolutionerende værktøj til at rengøre vinduer hurtigt og effektivt indendørs. Stingray er perfekt til at rengøre glas og vinduer, glaspartier, spejle, elevatorer, glasdøre og meget mere.


Med Unger Stingray bliver arbejdet med at rengøre vinduer op til 25% hurtigere (sammenlignet med traditionel spray og klud), og samtidig elimineres både striber og dryp fra processen.


Du er klar til bruge Unger Stingray med det samme: du trykker blot på knappen, og Stingray doserer selv vand og rengøringsmiddel. Det trekantede hoved gør det nemt at komme ind i hjørner og rengør samtidig rammerne. Derudover kommer Stingray med et ergonomisk håndtag og batterier, så arbejdsprocessen bliver så skånsom som muligt for dig. Stingray er yderst bevægelig, så du kan rengøre selv snævre hjørner eller smalle vinkler.


Udover Unger Stingray håndtag indeholder dette sæt også 3 stk. Easy-Click stænger (1 x 0,63 m + 2 x 1,24 m), som giver Unger Stingray en samlet længde på 3,27 meter. Det komplette sæt vejer 1,9 kg.  


Sættet indeholder:  • 1 komplet sæt Unger Stingray pudsersæt

  • 1 stk. Unger Stingray glasrens

  • 1 Stk. Unger Stingray mikrofiber TriPad

  • 2 stk. AA-batterier (batterierne har ca. 6 måneders levetid eller ca .11.000 1 sekunders tryk)

  • 1 stk. Easy-Click stang (0,63 m)

  • 2 stk. Easy-Click stænger (1,24 m)