Universal rengøringsmiddel

Hvad enten du er professionel eller bare skal have gjort rent i dit hjem vil du ofte have brug for et all round rengøringsmiddel – et universalrengøringsmiddel. Universalrengøringsmidler kan kaldes rengøringsmidlernes schweizerkniv på grund af deres mange anvendelsesområder Hos os finder du produkter til universalrengøring, der kan benyttes til rigtig mange former for inventarrengøring.

I mange sammenhænge er det ikke nødvendigt med mange forskellige rengøringsmidler, hvis du har et godt universalrengøringsmiddel – dog har det visse begrænsninger, der gør det nødvendigt at supplere med specialprodukter i visse situationer. Lettere rengøring kan måske nok oftest klares med en god microfiberklud og en småle opvaskemiddel. Drejer det sig om lidt kraftigere snavs vil det dog klart være at foretrække, at brug benytte sig af et universalrengøringsmiddel. Disse typer af rengøringsmidler kan som udgangspunkt bruges all round, altså på alle store overflader der kan tåle vand. Den daglige rengøring klares nemt med et godt universalrengøringsmiddel, der kan fjerne smuds og snavs fra overfladerne. Hos os finder du universalrengøringsmidler i forskellige udgaver - som klude, sprayflasker og i større mængder, som skal opblandes i vand. Et universalrengøringsmiddel fjerne smuds og opløser snavs. Det efterlader overfladen skinnende blank og bruges derfor til rengøring af såvel inventar, som vægge, vinduer, gulve, og forskellige lakerede og malede flader.

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Mange forskellige typer af universalrengøring

Vi har universalrengøringsmidler, der muliggør en blid rengøring af alle vandfaste overflader, og som let påføres behandlede såvel som ubehandlede gulve og vandfaste overflader som for eksempel fliser, marmor, belagte og ikke belagte gulve i de sanitære områder, omklædningsrum og kontorer.

De universalrengøringsmidler, du finder her hos os har i en vis udstrækning forskellige egenskaber, og dermed også forskellige styrker og svagheder. For eksempel kan du finde rengøringsmidler både med og uden parfume, og her må du gøre op med dig selv, hvad der er mest hensigtsmæssigt i din situation. Mange kan godt lide, at brugerne af lokalerne bagefter kan lugte, at der er blevet gjort rent og derfor foretrækker de at købe et af produkterne med parfume. Men på den anden side er der blevet mere og mere opmærksomhed omkring det forhold, at mange danskere er allergiske over for parfume, og det har medført, at blandt andre offentlige myndigheder for det mester bruger de parfumefrie varianter blandt produkterne til rengøring. Du kan både finde produkter med og uden parfume i vores store udvalg af universalrengøringsmidler, så der er bare op til dig at vælge. Ligeledes har vi specielle produkter, som efterlader en skinnende overflade. Vore universalrengøringsmidler leveres i forskellige typer af beholdere og dunke, som letter din håndtering af produkterne. Vi har også engangsklude specielt til universalrengøring, som er velegnede til den hurtige rengøring af alle de typer af overflader, der tåler vand, hvorved du også opnår at bryde smittevejen på en sikker måde. Disse klude indeholder sæbe og vand i det helt rigtige blandingsforhold, så du undgår fejldosering, og eftertørring af overfladerne er ikke nødvendige.  Vi har universalklude i pakninger af forskellige typer og størrelse.

Nogle af vores universalrengøringsmidler er særligt egnede til vask af gulve af forskellig slags, men uden at have de samme plejende egenskaber, som man finder hos produkter til egentlig pleje af træ- eller linoleumsgulve. Sprayflasker med universalrengøring i den rette opløsning og klar til brug til for eksempel rengøring af computerskærme finder du også i vores sortiment. 

Fordele og ulemper ved universalrengøringsmidlet

Universalrengøringsmidler har den effekt, at de opløser fedt og frigør smuds og snavs fra overfladen.

Derfor er netop et universalrengøringsmiddel velegnet til rengøring af for eksempel inventar, der blot kræver, at overfladen efterlades pæn og ren. Det betyder så også, at denne type af produkter ikke egner sig særlig godt til vask af gulve som kræver pleje, som for eksempel ubehandlede trægulve eller linoleumsgulve. Til de former for gulvvask kan du finde særlige produkter i vores sortiment. Til gengæld kan du til rengøring af et lakeret parketgulv, keramiske fliser og mange typer stengulve sagtens benytte dig af et universalrengøringsmiddel. Nogle af de universalrengøringsmidler du finder hos os er særligt velegnede til gulve.

Og husk i øvrigt at følge doseringsvejledningen, der findes på beholderen. For det meste virker rengøringsmidlet ikke bedre af, at du overdoserer i blandingen med vand, faktisk tvært imod. 

Køb dit universalrengøringsmiddel hos Rengros

Vi har et bredt udvalg af rengøringsmidler, der vil kunne dække de fleste dagligdags behov. Men også universalrengøringsmidler findes i mange udgaver og kvaliteter, og en af de store fordele ved at handle hos os i Rengros er vores mange års erfaring med rengøringsmidler. Det giver os et godt grundlag for at svare på dine spørgsmål, hvad enten du nu er professionel i sanitørbranchen eller privat forbruger og vi er i stand til at vejlede dig til den korrekte brug af de forskellige produkter i sortimentet. Vi har virksomme og effektive universalrengøringsmidler fra anerkendte producenter som Diversey, TANA, Ecolab, RG og Taski. Hvis du har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige produkt, står vi altid til rådighed med vejledning. Hold dig ikke tilbage fra at spørge, inden du træffer dit valg blandt vore mange universalrengøringsmidler af høj kvalitet.

FAQ

  • Hvad vil universalrengøringsmiddel sige? Et universalrengøringsmiddel hedder sådan, fordi det kan anvendes til rengøring af mange forskellige overflader og i mange forskellige situationer.
  • Findes der forskellige slags universalrengøringsmidler? Ja, der findes flere forskellige typer med forskellige fordele og ulemper, så det er ikke helt ligegyldigt hvilket du vælger.
  • Hvornår er det en god ide med et universalrengøringsmiddel? Universalrengøringsmidlet er til det lidt mere genstridige snavs eller omfattende besmudsning, der ikke kan klares med en microfiberklud og lidt opvaskemiddel. Det er dog ikke til egentlig gulvpleje.
  • Kan man få universalrengøringsmidler uden parfume hos Rengros? Ja, hos os har vi universalrengøringsmidler både med og uden parfume.

Kan universalrengøringsmidler bruges til alle overflader? Næsten, men ikke helt. Til for eksempel visse typer af gulve – ubehandlet træ og linoleum for eksempel – bør man anvende særlige rengøringsmidler med plejende egenskaber.