Klude & svampe

Hos os kan du altid finde et stort udvalg indenfor klude og svampe til at dække ethvert rengøringsbehov.

Vi fører blandt andet en række forskellige microfiberklude til rengørings-, vinduespudser-, og autobranchen, som er kendt for deres effektive sugeevne, og det faktum at de selv i tør tilstand effektivt kan opsamle støv og snavs ved hjælp af statisk elektricitet. I denne kategori kan du også finde Viledas bud på næste generation af mikrofiberklude, nemlig klude fremstillet af mikrofilaments. På grund af kludens konstruktion og de fine fibre øges absorptionsevnen med 400%, sammenlignet med microfiberklude

Vi har også et stort sortiment af klude og svampe til forskellige formål. Her kan du eksempelvis finde den populære Vileda Miraclean svamp, som er 26 gange mere effektiv end en microfiberklud, og kan anvendes på de fleste ridsefaste overflader. Den slides væk mens du bruger den.

Du kan også finde et bredt udvalg af altmuligklude, gulvklude, karklude og viskestykker. Kan du ikke finde det du søger, eller er du i tvivl om hvilket produkt, der dækker lige netop dine behov, så står vi altid klar med professionel vejledning. 

Sorter faldende

1-32 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1-32 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3