Bilrengøring og autobørster

Rengøring af bil kan være en stor opgave, men det er en vigtig del af vedligeholdelsen. Har du de rigtige redskaber som støvsuger, klude, autobørste, forrudeskraber og fælgebørste, er du hjulpet godt på vej. Har du brug for en god autoshampoo, anbefaler vi vores Seven Stars Autoshampoo der giver en ren og glansfuld overflade. Autoshampooen er tilsat rustbeskyttende additiver, fedter ikke, virker antistatisk, og holder overfladen ren i lang tid.

Bilrengøringen har ikke kun betydning for bilens udseende. Efter en lang vinter med slud og salt på vejene, er det vigtigt at få fjernet saltrester og andet smuds, der kan skade lakken og dine alufælge. Indvendigt har rengøringen også stor betydning for indeklimaet, da du fjerner skadelige bakterier og i værste fald skimmelsvamp.

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)


Tips til indvendig rengøring af bil

  1. Støvsugning:

Start med at fjerne gulvmåtterne og støvsug herefter din bil grundigt. Sørg for at komme rundt alle steder i bilens bund, på og mellem sæderne, instrumentbrættet og bagagerummet. Har du dyr, der efterlader mange hår, anbefaler vi, at du bruger vores Fureater Car Kit Pro med specialudviklede mundstykker til at fjerne hår fra dyr og mennesker. Der medfølger en adapter, så mundstykkerne kan bruges til diverse støvsugere.

  1. Gulvmåtter:

Især efter en lang vinter trænger gulvmåtterne til at blive banket og vasket ned. Rengøring af gulvmåtter kan nemt klares med almindeligt opvaskemiddel eller et universalrengøringsmiddel. Skrub dem gerne med en børste, så du kommer helt i bund. Når måtterne er tørre lægges de ind i bilen igen.

  1. Instrumentbræt:

Rengøring af instrumentbrættet kan gøres med sæbevand, hvis støvsugningen ikke har taget al snavset. Her er det vigtigt ikke at bruge et rengøringsmiddel, der efterlader en blank overflade som solen kan reflekteres i. Brug f.eks. brun sæbe til at bibeholde den matte overflade.

  1. Vinduer:

Indvendigt er det fint at rengøre vinduerne med almindelig vinduesrens og en god klud. Det kan f.eks. være en mikrofiberklud, så du ikke ridser vinduerne.

  1. Dørfalser

Her er det vigtigt at rengøre gummilisterne både yderst og på undersiden, da der her kan samles meget snavs. Det klares nemt med almindeligt sæbevand og evt. en mikrofiberklud.

Når du har været godt omkring det hele, er der kun tilbage at nyde det gode resultat.