Rengøringsartikler

Rengøringsartikler er en bred kategori, hvor du både finder handsker, mopper, spande, klude og meget mere som du kan se i menuen til venstre. I vores brede udvalg af rengøringsartikler finder du nøje udvalgte produkter i høj kvalitet fra mærker som Vikan, Abena, Vileda og Wisp.

Er du i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at besøge os i vores butik eller kontakte os på info@rengros.dk / 98 13 51 50.

Sorter faldende

1-32 of 552

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1-32 of 552

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

I dag findes der et væld af forskellige rengøringsartikler i forskellige udformninger. Der findes en rekvisit til ethvert behov. Mærker der er værd at bemærke er Vileda, Vikan & Vermop, som er nogle af de helt store spillere på det professionelle rengøringsmarked.

I vores sortiment af rengøringsartikler vil du eksempelvis kunne finde et bredt udvalg af Vikan rekvisitter, som indbefatter børster i alle afskygninger, gulv-og vægskrabere, koste, skafter, mopper og meget mere. Vikan leverer rengøringsrekvisitter af særdeles høj kvalitet, og med fokus på hygiejne.

I denne kategori kan du også finde et bredt udvalg af mopper, fremfører og skafte fra forskellige mærker såsom Vileda, Vikan, Vermop mv. Her kan du finde og sammensætte lige nøjagtig det udstyr, som vil afdække dine rengøringsbehov.

Vi har naturligvis også de populære mikrofiberklude i vores sortiment. De findes i forskellige størrelser, farver og til forskellige formål. Du kan finde mikrofiber polerklude til biler, klude til almindelig rengøring, klude der dræber bakterier til områder med høj fokus på hygiejne, og meget mere. Kort sagt, klude til alle typer af opgaver.

Men dette er kun en dråbe i vandet. Vores udvalg af rengøringsartikler omfatter meget mere, som du selv kan udforske i de forskellige kategorier. Har du brug for vejledning, eller et tilbud på en større mængde varer, så skal du endelig ringe eller skrive til os.

Vi sælger ikke udelukkende standard løsninger. Vi bruger også meget tid på at sammensætte løsninger til vores kunder. Det kan meget vel være man skal plukke rekvisitter fra forskellige mærker, og områder, for at ramme den helt rigtige løsning, og der har vi meget erfaring med, hvad der kan lade sig gøre. Du er altid velkommen til at ringe med enhver forespørgsel – også om vi kan skaffe en vare, som du ikke lige finder på webshoppen.

Vi har også et stort sortiment af rengøringsmidler, vinduespudsnings udstyr og har alt i maskiner og tilbehør.