Om os

Rengros ApS er en kvalitetsbevidst grossistvirksomhed, som leverer professionelt rengøringsudstyr til erhvervslivet til konkurrencedygtige priser. Stiller du derfor høje krav til kvalitet og service, er du kommet til det rette sted. 

OBS! Alle priser på webshoppen er ekskl. moms.

Hvem er vi?

Vi er en kvalitetsbevidst grossistvirksomhed, som via vores butik i Aalborg og webshoppen www.rengros.dk dagligt leverer professionelle rengøringsartikler samt rengøringsmaskiner til erhverv m.v.

Rengros webshoppen blev etableret i 2013 med en klar vision om at være en seriøs aktør på nettet som leverandør af alt i professionelt rengøringsudstyr til skarpe priser.

Indehaver Arne Vinther har med sine 26 års erfaring indenfor rengøringsbranchen et godt indblik i, hvad der rører sig i branchen, og hvilke producenter og produkter, der lever op til vores strenge krav til kvalitet og ydeevne. Arne startede i tidernes morgen sin karriere i en støvsuger special butik i Herning. Han har siden ekspanderet og senest drevet Støvsugerhuset i Borgergade i Aalborg, samt Rengros, der primært sælger til erhverv.

Med vores erfaring indenfor den professionelle rengøringsbranche har vi et godt udgangspunkt for at kunne guide dig igennem junglen af rengøringsmaskiner, rengøringsartikler og rengøringsmidler. Vi udvælger produkterne i vores sortiment med omhu og med det formål, at de skal kunne skabe værdi for de professionelle rengøringsselskaber.

Hvad sælger vi?

Hos os kan I finde alt til den professionelle rengøring, samt et bredt sortiment af forbrugsvarer. Vi forsøger altid at have produkter der spænder bredt, fra de billigste til de bedste, således at I altid vil kunne finde den løsning, der passer bedst til lige netop jeres behov. Vi holder os konstant opdateret på, hvad der sker på markedet, og i rengøringsbranchen, og udvider løbende vores sortiment med nye spændende produkter.

Vi sælger blandt andet vores egen specialiserede og professionelle rengørings-kemiserie, som er specielt udviklet til at kunne leve op til den professionelle rengøringsbranches krav til kvalitet, ydeevne og duft.

Derudover byder vores sortiment på alt lige fra rengøringsmaskiner til microfiberklude, alubakker & aluforme, mopper & fremførere, aftørringspapir, engangshandsker, pumiesten, vinduesskrabere og meget meget mere. Alt sammen til skarpe priser og fra kendte mærker såsom Unger, Tina Trolley, Kärcher, Tork, Vermop, Vileda, Electrolux, Vikan, Miele og Nilfisk.

Skal du bruge en vare med det samme, købe mindre mængder, eller vil du bare gerne teste duften på rengøringsmidlerne, så er du altid velkommen til at kigge forbi på Håndværkervej 15A i Aalborg. Vi står altid klar med professionel vejledning, og der er altid varm kaffe på kanden.

Er du vinduespudser, og færdes i Aalborg og omegn, kan vi også nævne, at vi har et rentvandsanlæg, hvor I kan tanke vand, der er fri for kalk og andre urenheder til en pris på 0,35 kr. pr. ltr. ekskl. moms.

Vi kan også tilbyde jer at leje en gulvvaskemaskine eller tæpperenser. Kontakt os for yderligere information.

Har du brug for vejledning?

Kan I ikke finde det I søger, eller har I brug for vejledning, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os, enten i vores butik i Aalborg eller på telefonen. Vi sætter en stor ære i at tilbyde alle vores kunder personlig og professionel vejledning, som tager udgangspunkt i jeres specifikke behov.

Vi kan også tilbyde jer, at sende en konsulent ud til jeres virksomhed, hvis I gerne vil have gennemgået jeres aktuelle behov for rengøringsartikler. Vi giver også gerne en demonstration af vores udstyr og maskiner.

Har I brug for at bestille større mængder af varer, så vil vi meget gerne udarbejde et tilbud til jer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som kunde hos os!