Støvsugere

Vælg den rigtige støvsuger

Erhvervsstøvsuger, industristøvsuger, sikkerhedsstøvsuger eller rygstøvsuger. Hvordan vælger du den helt rigtige støvsuger?

Tænk over, hvilke krav støvsugeren skal opfylde. Hvis det f.eks. er ultra fint eller farligt støv, der skal suges op, er det afgørende med et godt filter, så støvsugeren ikke stoppes til. Måske er det nødvendigt med en antistatisk støvsuger, eller en støvsuger der kan klare store arealer som i en butik. I det sidste tilfælde bør du købe en støvsuger med HEPA filter.

Har du brug for professionel hjælp til valg af den rette støvsuger? Du er altid velkommen til at besøge os i butikken eller kontakte os på 98 13 51 50 eller info@rengros.dk.

Sorter faldende

1-32 of 37

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-32 of 37

Side:
  1. 1
  2. 2
HEPA filter

HEPA betyder for High Efficiency Particulate Air og er en betegnelse, der angiver at et luftfilter kan filtrere størstedelen af partiklerne i luften fra. HEPA opdeles i fire forskellige klasser, hvoraf de to højeste HEPA 13 og 14 er mest effektive.

Støvsuger til erhverv

Erhvervsstøvsugere skal kunne tåle mere brug end en almindelig husholdningsstøvsuger, da der typisk stilles højere krav til rengøringen i erhvervsøjemed end hjemme i privaten. Der er også højere krav til frekvensen af rengøringen i erhvervslivet frem for i privaten. En producent der lever op til de høje krav, er danske Nilfisk, der både producerer almindelige tørstøvsugere og vådstøvsugere af utrolig høj kvalitet. Nilfisk støvsugere er tømrermesterens foretrukne, da de suger alt støv og partikler op.

Støvsuger til områder med tungt affald

Ghibli as60 m støv-og vandsuger til industrien er det ideelle valg. Denne industristøvsuger med 3 motorer kan suge tungt affald som metalspåner eller jord op. Vi har nogle virkelig hårdføre industristøvsugere i sortiment.

Tilbehør til din erhvervsstøvsuger

Vi har et stort udvalg af tilbehør til industri- og erhvervsstøvsugere. Du finder ekstra HEPA-filtre, poser, mundstykker samt batterier til rygstøvsugere - kort sagt alt du skal bruge til støvsugere inden for både industri og erhverv.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om køb af erhvervsstøvsuger eller tilbehør til støvsuger er du velkommen til at komme forbi butikken, eller kontakte os på 98 13 51 50 eller info@rengros.dk.