Vikan

Der er vist ikke den rekvisit, som ikke findes i Vikans enorme sortiment. Hos os finder du altid et bredt udvalg af de mest anvendte produkter fra Vikan. En rengøringsassistents rekvisitter lever et hårdt liv, og skal derfor kunne holde til daglig brug, og at få nogle slag indimellem. Det er Vikans produkter produceret til at kunne håndtere. Leder du efter et produkt, som du ikke finder i vores sortiment, skal du endelig bare give os et kald – der er gode muligheder for, at vi kan skaffe det til dig.

Vikans sortiment er meget bredt, og de er specielt kendte for deres sortiment af børster, som findes i alle størrelser og afskygninger. En af deres bestsellere er også deres udvalg af gulv-og vægskrabere, samt deres forskellige koste. Men de har også et fornemt udvalg af fremfører, mopper, klude, skafte, fejebakker mv.

Du finder ligeledes et stort udvalg af rekvisitter til professionel rengøring af biler. Du spotter nemt produkter, der hører til autoserien på at de har grøn/røde farver. Der er lagt meget omtanke bag designet af disse produkter, hvilket blandt andet betyder, at der er gummikanter på alle børster for at forhindre lakskader. Der findes ligeledes indstillelige børstehoveder for at fastholde overflade-kontakt. Særligt populær er deres buede vinduesskraber til biler.

Sorter faldende

1-32 of 166

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1-32 of 166

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

I mere end 100 år har Vikan udviklet rekvisitter til professionel rengøring, og de er specielt kendte for deres høje kvalitet, og store fokus på hygiejne. Alle deres produkter er udviklet til at kunne håndtere langtidsbrug. For hele tiden at forbedre sig og følge udviklingen, investerer Vikan en masse tid i forskning for at kunne videreudvikle deres produkter. Vikan er derfor ikke kun kendt for deres holdbarhed og ydeevne, men også for at være innovative rent teknologisk og udviklingsmæssigt. Vikan sørger altid for at deres produkter lever op til myndighedernes krav i forhold til hygiejne, sundhed, miljø, dokumentation osv.

I Vikans sortiment finder du således unikke løsninger til ethvert rengøringsbehov inden for brancher såsom; Fødevareindustrien, køkkener og restauranter, sundhedssektoren, institutioner og fritid, butikker og supermarkeder, og transportsektoren.

Som nævnt fylder hygiejne meget i designet og produktionen af rengøringsrekvisitterne, og Vikan har deciderede hygiejne serier. De inkluderer blandt andet hygiejneskafter, som er designet uden riller eller samlinger, der kan sætte sig bakterier i. Herudover findes mange af produkterne i forskellige farver for at undgå krydskontaminering. Det giver dig muligheden for at inddele din virksomhed i rengøringszoner, og tildele dem hver sin farve. På den måde vil du hurtigt kunne spotte en rekvisit, som befinder sig udenfor dets område. Du minimerer dermed risikoen for at overføre bakterier fra et område til et andet ved en fejl.

Som den eneste leverandør kan du i Vikans udvalg også finde et fuldt sortiment af redskaber til professionel rengøring af biler. De kan blandt andet bruges til turistbusser og bybusser, lastbiler og varevogne, togvogne og sporvogne, kommerciel lufttransport, taxier, servicevogne og private køretøjer.