Unger

Unger har et kæmpe sortiment af professionelt vinduespudserudstyr, hvoraf du kan finde de mest anvendte rekvisitter hos os.

Vores sortiment omfatter blandt andet stripholdere, overtræk, vinduesskrabere, glasskrabere, gummi, teleskopstænger, vandførende teleskopstænger, handsker, vaskebørster, vandslanger, Bucket on a Belt stripholdere, Stingray til indendørs pudsning osv. Alle Ungers rekvisitter er ergonomisk designet.

Ungers vinduespudserskinner fås i forskellige størrelser og materialer. Der er blandt andet den yderst populære stålskinne, der fås i størrelserne 15, 25, 35, 45 & 55 cm. Det samme gælder for indvaskerne, som både fås med overtræk bestående af blandingsstof, og af microfiber.

Unger har også et stort sortiment af udstyr til vinduespudsning med rentvandsanlæg. Vi fører blandt andet Ungers vandførende teleskopstænger i forskellige materialer såsom kulfiber, hybrid, aluminium og glasfiber. Valget af materiale afhænger af hvor højt du skal op, og hvor let stangen skal være.

Det nyeste skud på stammen er Unger Stingray til indendørs pudsning. Stingrayen effektiviserer arbejdet, og øger sikkerheden. Da den fås med en rækkevidde på op til 3,27 mtr., er det ikke længere nødvendigt at kravle rundt på stiger, eller flytte rundt på møblerne på kontoret. Dosering af glasrens og aftørring foregår i én og samme bevægelse.

Unger har naturligvis meget mere at byde på, og i denne kategori finder du alt det udstyr, som vi har i sortiment fra Unger.

Sorter faldende

1-32 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1-32 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Unger er et tysk firma, som siden 1964 har været en af de førende producenter af professionelt vinduespudserudstyr. Deres udstyr er specielt kendte for at være holdbare, ergonomiske, effektive og innovative. Hos Unger arbejder man kontinuerligt på at forbedre eksisterende produkter, samt at finde nye og bedre metoder til rengøring.

I dag bruges rentvandsanlæg i stor stil til professionel vinduespudsning. Rent vand er 100% demineraliseret vand. Det betyder at vandet ikke efterlader kalkpletter eller striber. Det giver vinduespudserne mulighed for at rengøre vinduerne ved hjælp af en vandtank i bilen, et vandførende teleskopskaft og tilhørende vaskebørste. Der er ingen brug for kemikalier, eller behov for at skrabe vandet af. På denne måde kan du effektivisere arbejdet. Du kan blandt andet tanke / købe demineraliseret vand hos os på vores fysiske adresse i Aalborg.

I Ungers sortiment kan du finde rentvands systemer, som giver en nåhøjde på op til 20 mtr. På den måde kan du øge sikkerheden i arbejdet, da du undgår behov for stiger, eller andet udstyr såsom stilladser. Du kan endda få en vaskebørste, som er specielt egnet til afvaskning af solceller.  

De professionelle vinduespudsere stiller høje krav til kvaliteten og holdbarheden af deres udstyr, da det skal kunne holde til det daglige arbejde. Her kan du være sikker på, at vælger du et Unger produkt, får du vinduespudserudstyr i højeste kvalitet – udstyr som du kan stole på.

Med den mængde af udstyr, der i dag er til rådighed på dette område, så kan man hurtigt købe sig fattig i unødvendigt udstyr. Vi har stor ekspertise og erfaring på vinduespudserområdet, så du er altid velkommen til at kontakte os for ærlig og kompetent vejledning. Vi har daglig kontakt med vinduespudserne, og er derfor altid up to date med, hvad der bliver gjort af erfaringer med udstyret i praksis. Leder du efter en vare, som du ikke finder på vores side, er du også velkommen til at kontakte os. Der er god mulighed for, at vi kan skaffe det til dig.