Tork

I Torks produktsortiment finder du dispensere til alle behov, papirvarer, aftørringsklude, sæber, duftsprays, og produkter til desinfektion af hænder og overflader. Deres dispensere er kendetegnet ved at være af høj kvalitet samt enkle, stilrene & hygiejniske. De passer ind i ethvert rum – selv de mest stilrene toiletområder.

Søger du produkter til toiletområder med mange brugere, hvor der er fokus på hurtig tilgængelighed, minimering af omkostninger, robusthed samt nem rengøring & opfyldning, så kan vi anbefale, at du kigger nærmere på Torks ”en-ad-gangen” dispensere. De er nemme at anvende, og kan hjælpe dig med at kontrollere forbruget.

Til hænderne kunne det være dispensere såsom Tork Xpress til singlefold håndklædeark, og har du brug for en dispenser med høj kapacitet, kunne valget også falde på Tork Matic dispenser til håndklædeark på rulle. En robust og økonomisk sæbedispenser kan være Torks mini s2 dispenser, hvor der er kontrol over forbruget, samtidig med den er nem at rengøre, og hurtig at genopfylde.

Tork har selvfølgelig meget mere at byde på. Har du brug for vejledning, eller søger du en vare, som du ikke finder her, så giv os endelig et kald. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Sorter faldende

1-32 of 47

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-32 of 47

Side:
  1. 1
  2. 2

Tork er det førende globale brand indenfor hygiejneløsninger på arbejdspladser. De er kendt over hele verden for deres produkters høje kvalitet, men også for deres design. Hvad enten du ønsker at tilføje rummet wow-faktor, eller mere fokusere på det funktionelle og økonomiske, så kan du finde et Tork produkt, som matcher dine behov.

I designet af deres dispensere lægges der stor vægt på, at de skal fremstå stilrene, og være med til at løfte atmosfæren i rummet. Torks dispensere fremstår enkle, med runde kanter, og er hygiejniske at bruge samt nemme at rengøre. Selv med deres papirvarer er der tænkt på fremtoningen. De fleste af deres papirvarer har et print, som gerne er inspireret af naturen, og som bidrager til en følelse af kvalitet og velvære.  

I produktionen af Torks sæber er der tænkt meget over, at de skal være milde mod huden, og ikke være allergifremkaldende.

Tork er ikke bare det stilrene og holdbare valg, men også det miljørigtige. Hos Tork er bæredygtig produktion rygraden i deres virksomhed. De er en del af SCA, som er Europas største private skovejer, og her er bæredygtig skovdrift i centrum. Hos Tork tager man fuldt ansvar for alt lige fra indkøb af råvarer, gennem produktionen og frem til kundernes genbrug af affald i sidste ende. Du kan derfor købe Tork med god samvittighed.

Tork er muligvis ikke det billigste valg, men vælger du et Tork produkt, kan du være sikker på både at få et stilrent, holdbart, økonomisk, miljørigtigt produkt, som er nemt og hygiejnisk at anvende.

Papir og dispenser området kan være vanskeligt at finde rundt i, så har du de mindste spørgsmål, brug for vejledning, eller en forespørgsel på et produkt, som du ikke kan finde, så skal du endelig bare skrive eller ringe til os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med lige netop dine unikke rengøringsbehov.