Sörbo

Sörbo producerer professionelt vinduespudserudstyr af høj kvalitet. Vi fører nogle af de mest anvendte produkter fra deres sortiment, og du kan finde dem alle i denne kategori.

Vi har blandt andet deres bestseller 3x4 Quicksilver skinnen til deres vinduesskraber, som er særdeles holdbar, og som giver mulighed for flere indstillinger. Med en vinkel på 40 grader vil aluskinnen aldrig komme i kontakt med vinduesrammen, og gummiet på skinnen fastholdes med 2 clips. Ifølge Sörbo er denne skinne specielt anvendelig til brug med S teknikken. Endnu en fordel ved denne skinne er, at den findes i flere forskellige længder end eksempelvis skinner fra Unger og Ettore – fra 15-90 cm. I vores sortiment finder du også Sörbos ultra letvægts skinne.

Hos os finder du også Sörbos bevægelige / drejbare håndtag med vingelås til brug sammen med deres quicksilver skinner. Det er hurtigt at på-og afmontere håndtaget på skinnen, og det er muligt at sætte håndtaget yderligt på skinnen for at forlænge rækkevidden.

Gummiet til vinduesskraberne er, som alt andet fra Sörbo, af særdeles høj kvalitet. Gummiet er meget fleksibelt, og følger vinduernes ujævnheder.

Sörbo har meget at byde på, såsom deres effektive indvaskere / stripholdere, så tag endelig et nærmere kig på deres produkter nedenfor.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Sammen med Unger og Ettore, er Sörbo endnu en velrenommeret producent af professionelt vinduespudserudstyr. De er baseret i USA, og firmaet blev opstartet i 1980’erne af en herre, som dengang selv ejede et vinduespudserfirma. Gennem hans tid som vinduespudser var han drevet af hele tiden at finde nye metoder og udstyr, der kunne effektivisere arbejdet uden at gå på kompromis med resultatet. Det endte ud i flere opfindelser, som så senere blev til firmaet Sörbo, hvor man stadig den dag i dag investerer meget tid i at videreudvikle og effektivisere, samtidig med at bevare den høje kvalitet.

Området for professionelt vinduespudserudstyr er blevet rigtigt stort, og det er et område, som vi involverer os meget i hos Rengros. Der er nogle få meget store mærker, som går igen hos vinduespudserne, og hvilket mærke man hælder til afhænger meget af den individuelle person. Indenfor de største mærker er der ikke forskel på kvaliteten af udstyret, men der er forskel på hvordan det ligger i hånden, udformningen, størrelserne osv.

På vores fysiske adresse på Håndværkervej 15A, kan pudserne tanke / købe 100% demineraliseret vand, til vinduespudsning med rentvandsanlæg, som er en metode, der bliver mere og mere udbredt. Vi har derfor hver dag vinduespudsere igennem butikken, og vi tager os altid tid til en snak over en kop kaffe. De gode relationer er i centrum her, og vi er altid interesseret i at høre, de erfaringerne pudserne gør sig med produkterne. Det giver os uvurderlig viden, som vi kan give videre til dig.

Så har du brug for kompetent vejledning, eller bare en seriøs og tillidsfuld leverandør, så kontakt os endelig. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi ser os ikke begrænset af standard udstyr, vi eksperimenterer også gerne med at sætte forskellige dele sammen, hvis det giver kunden en mere optimeret løsning til afdækning af deres unikke behov.