Ettore

Indenfor professionelt vinduespudserudstyr mænger Ettore sig med de bedste producenter i verden. Der er rigtig mange professionelle vinduespudsere, som har en forkærlighed for netop dette mærke, og produkternes høje kvalitet. I vores sortiment finder du det mest anvendte og efterspurgte udstyr.

Ettore skiller sig blandt andet ud fra andre mærker ved at have skinner og håndtag til vinduesskrabere udført i materialet messing. Udover at det giver vinduesskraberen et meget eksklusivt look, så er den samtidig kendt for dens holdbarhed og lave vægt. Den fås i størrelserne 15, 25, 35 & 45 cm.

I vores sortiment finder du naturligvis også Ettores rustfri stålskinne til vinduesskraber med samme udvalg i størrelser som messing skinnen.

Rigtig mange professionelle vinduespudsere anvender også Ettores gummi til vinduesskrabere, da kvaliteten er helt i top. Det glider let henover overfladen på vinduet, og Ettore garanterer, at det ikke efterlader striber.

Et sidste produkt, som er værd at nævne er Ettores ProGrip stripholder samt microfiber overtræk. Der er specielt mange som foretrækker Ettores microfiber overtræk, som er velkendt for dens høje kvalitet, og evne til at optage meget vand. Men også deres stripholder er værd at kigge nærmere på. Den er ergonomisk formet, har et godt greb, samt vandkamre i holderen, så der kan optages mere vand uden at dryppe.

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Firmaet Ettore blev i tidernes morgen opstartet af en mand ved navn Ettore Steccone. Han kommer oprindeligt fra Italien, men flyttede til USA i 1896 for at skabe sig en karriere indenfor professionel vinduespudsning. Han brændte meget for sit job, men var ikke tilfreds med det udstyr, som var til rådighed. Det var tunge stål håndtag, og skinner med dobbelt gummi.

Ettore Steccone begyndte derfor at eksperimentere med nye typer af skrabere, og opfandt til sidst den oprindelige messing vinduesskraber, som skulle vise sig at blive ekstremt populær, selv den dag i dag.

I dag befinder Ettore sig blandt de førende globale producenter af professionelt vinduespudserudstyr. De er kendt over hele verden for deres høje kvalitet, som holder hvad det lover.

Her hos Rengros har vi stor ekspertise indenfor professionelt vinduespudserudstyr, som er et område, der ligger os særligt nært. Til dagligt kommer der mange vinduespudsere igennem vores fysiske butik på Håndværkervej 15A, da de kan tanke / købe 100% demineraliseret vand her. Fundamentet for vores virksomhed er de gode relationer. Vi bruger meget tid på at snakke og lytte til kunderne, både for at kunne skabe den mest optimale løsning til deres unikke behov, men også for at få erfaringerne med udstyret fra brugerne selv. Det giver os uvurderlig viden, og mulighed for bedre at kunne rådgive dig. Hos os finder du kun udstyr af høj kvalitet, og som vi vurderer giver dig værdi i dit arbejde.

Har du brug for vejledning skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Her arbejder vi ikke udelukkende ud fra standardløsninger, men hjælper gerne med at skræddersy en løsning, sådan at du kommer hjem med det vinduespudserudstyr, som dækker dine behov på bedst mulig vis. Leder du efter et produkt, som du ikke finder her på siden, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Der er god mulighed for, at vi kan skaffe det til dig.