AlgeFri N ProFF Algebekæmpelse, 20 ltr.

På lager
Varenummer
k1450
Inkl. moms 1.323,75 kr. 1.059,00 kr.

Pr. Stk. 

  • Fri fragt ved køb over 799,-
  • 1-3 dages levering

AlgeFri N Proff Algebekæmpelse, 20 ltr.

AlgeFri N Proff er det eneste godkendte og dermed lovlige algemiddel på markedet.

Det er et effektivt, flydende og meget hurtigt virkende algemiddel til brug udendørs på hårde overflader. Produktet må anvendes på overflader som tage, facader og andet murværk, befæstninger, terasser, drivhuse, træværk, læhegn, skilte, mindesmærker, havemøbler mm. 

Det er et både effektivt men også miljøvenligt produkt, som nedbrydes hurtigt, og der er derfor heller ingen afstandskrav til vand, søer, vandløb mm. Der er ingen risiko for uoprettelige skader på vedplanter og plæner. Det er dog et biocid (kemisk fremstillet produkt), så midlet må ikke bruges på arealer, der drives som gartneri, landbrug eller på anden måde hvor hensigten er at bruge slutproduktet til fødevarer. 

Hvordan virker AlgeFri N Proff?

Det aktive stof i AlgeFri N ProFF er Pelargonsyre, som er et kontaktmiddel. Det betyder, at midlet alene virker, der hvor sprøjtevæsken rammer og kun på grønne plantedele. Pelargonsyre er en svag organisk syre og et naturligt forekommende aktivstof. Pelargonsyre ødelægger algernes cellevægge og cellemembraner. Effekten ses i løbet af få timer, især i lunt vejr på alger i god vækst (med frisk grøn overflade).

Du kan læse mere om AlgeFri N Proff her.

 

Specifikationer
Leasing produktIngen
Mængde labelStk.