Tips til professionel rengøring


Indhold

  1. Slip af med dårlig lugt (PDF)
  2. Slip af med skimmel og bakterier (PDF)

 


  

1. Slip af med dårlig lugt

Dårlig lugt kan opstå af mange grunde. Alt fra bakterier og skimmel til kemikalier kan være synderen. Derfor er det også meget forskelligt, hvordan bekæmpelsen skal gribes an. Her kan du blive lidt klogere på, hvilke virkemidler du kan bruge mod forskellige typer lugt, både i dit hjem og til professionelt brug.

 

1. Aktivt kul – til brug i hjemmet

Aktivt kul bruges til at skabe et bedre indeklima ved at fjerne lugt og fugt fra bl.a. sko, røg, mados, urin og lignende. Aktivt kul er samtidig et dekorativt naturprodukt lavet af bambus (uden kemikalier og parfume). Aktivt kul holder i op til 2 år, hvorefter det skal udskiftes. Vil du udnytte kullet optimalt, kan det derefter hældes ved dine planter, hvor det giver mineraltilskud.

Lugt i huset, bilen, sommerhuset eller f.eks. på teenageværelsetKultoppe er designet til at stå, så de kan placeres de fleste steder. Kultoppene findes både i en lille udgave til et rum på ca. 8 kvm og en stor udgave til ca. 20 kvm.

Lugt i sko, sportstasker og lignendeKulpuderne er formet, så de nemt kan placeres i dine sko, støvler eller f.eks. i sportstasker, hvor der kan komme til at lugte surt. Det giver en meget bedre hygiejne og forlænger dit fodtøjs levetid.

Lugt i bilen, soveværelser m.m.Kulpuder er multifunktionelle, idet de både kan bruges som lændestøtte og kan skærme dig, så du ikke får direkte varme eller bestråling fra din computer - og så renser de selvfølgelig luften. 

Lugt i skabeDet smarte ved dette kulprodukt er, at de små poser har en løkke i enden, så poserne nemt kan hænges på bøjler eller knager. Det aktive kul er betrukket med ren silke, så de også ser flotte ud.

Lugt i badeværelse og køkkenKulstavene er rigtig effektive på badeværelset eller i køkkenet hvor der er mados. Du får stavene i en fin kurv, der nemt kan stilles i vindueskarmen.

Se hele vores udvalg af aktivt kul her.

 

2. R10 Lugtfjerner – til professionelt brug

R10 nedbryder lugtpartiklerne, hvorefter R10 nedbryder sig selv - hurtigt og effektivt. Det endelige resultat kan vurderes efter et par timer.

R10 lugtfjerner til sygehuse, plejehjem, levnedsmiddelindustrien m.m.

R10 virker effektivt mod/i: Røglugt, mados, køleskabe, toiletter, baderum, indelukkede rum, puslerum, kældre, kloakker, brugte biler og campingvogne, både, tæpper, møbler, opkast, stomi og inkontinens.

Sådan bruger du R10

  1. Først er det vigtigt, at du fjerner eller rengør kilden til lugt-problemet.
  2. Herefter kan du sprøjte med R10 enten direkte mod et bestemt objekt eller ud i rummet, hvor lugten generer.

Her anbefales og bruges R10: Hospitaler, plejehjem, rengøringsselskaber, levnedsmiddelindustrien, transportbranchen, hunde/kattekennel m.fl.

Du finder R10 her

 

3. RG Air-Booster – til professionelt brug

Vores egen Rengros Air-Booster er udviklet til at eliminere ubehagelige lugte øjeblikkeligt. 

Professionel luftfrisker til lokaler på 10-20 kvm

Luftfriskeren efterlader en mild og eksklusiv duft i de behandlede lokaler. RG luftfrisker er yderst effektiv og drøj i brug. Det kræver kun et enkelt sprøjt opad i luften for at dække et helt lokale på 10-20 kvm. 

Her anbefales og bruges RG Air-Booster: RG Air-Booster er beregnet til professionelt brug i f.eks. en virksomhed, på en skole eller et hotel.

Du finder RG Air-Booster her

 


 

2. Slip af med skimmel og bakterier

 
Du kender den godt - skimmelsvampen. Den ubudne gæst der misfarver vægge i grønne, sorte og hvide plamager, som vokser og ødelægger overfladen. Skimmelsvamp elsker fugtige rum, så det giver dig en idé om, hvorfor svampen er kommet, men hvad gør du nu?
 
Først og fremmest skal skimmelsvampen fjernes, så den ikke gør mere skade. Derefter kan du behandle overfladen med et forebyggende middel og mindske fugten i rummet, så svampen ikke straks kommer igen.
 
 
1. Sådan fjernes skimmelsvampen
 
Større og tilbagevendende problem
Er skimmelsvamp et omfattende problem, anbefaler vi det professionelle middel ProtoxHysan. Hysan fjerner ikke bare de visuelle tegn på svampen, men også de bakterier og virus der er skyld i det.
 
ProtoxHysan® - Fjerner effektivt alle former for svamp, bakterier og virus
Samtidig med at Hysan kan få bugt med skimmelsvampen, fjerner det også den generende lugt, som svampen afgiver. Hysan kan nemt påsmøres ligesom traditionelt afvaskningsmiddel, men kan også sprøjtes direkte på det inficerede område. Har du nogle trælse, utilgængelige hulrum kan Hysan også sprøjtes ind. Det fjerner ikke skimmel, men lugten herfra.
 
Sådan bruges ProtoxHysan:
  1. Påsmør eller sprøjt fortyndet Hysan på skimmelsvampen
  2. Skrub overfladen med en stiv børste eller skuresvamp indtil det er rent
  3. Skur overfladen ren med fortyndet Hysan
Vær opmærksom på, at ProtoxHysan indeholder klor og derfor kan virke blegende på tekstiler.
 
 
2. Forebyg angreb af skimmelsvamp 
 
Efter dine overflader er renset for skimmelsvamp og bakterier, er det vigtigt, at du efterbehandler med et middel, der forebygger flere angreb af svamp. ProtoxSkimmel er et meget effektivt middel mod skimmel - både inde og ude.
 
ProtoxSkimmel - Forebyggelse af svamp, virus og bakterier
Indendørs kan ProtoxSkimmel bruges på porøse overflader som træ, gips, beton, eternitplader, murværk, tapet m.v. Udendørs virker det fantastisk på træ, træterrasser, fliser m.v. Brug ProtoxSkimmel de steder der er særligt udsat for kulde, fugt, kondens eller som periodisk bliver våde. ProtoxSkimmel virker helt op til 3 år og er derfor særdeles effektivt. Forekommer der enkelte små spor af svamp efter behandlingen, kan du nemt dække dem med maling.
 
Sådan bruges ProtoxSkimmel:
  1. Smør ProtoxSkimmel på overfladen med en pensel eller en sprøjte.
  2. Tapetser, mal eller færdiggør overfladen som du vil have den.
 
3. Fjern den dårligt lugt
 
Er lugten et stort problem, kan du sammen med ProtoxHysan også bruge ProtoxAbscent, der ikke blot maskerer lugten med parfume, men rent faktisk nedbryder lugtstofferne så de forsvinder permanent. Det sker ved, at posen frigiver klordioxid i små mængder.
 
Pøj pøj med kampen mod skimmel!
 
Nedenfor kan du se nogle produktinformationer og videoer, der gør dig endnu klogere på produkterne ovenfor. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 98 13 51 50 eller [email protected].