Tana Sanet Tasonil, Sanitetsrens, 1 ltr.

Pris fra: Pris Fra: 32,00 kr

6223-a

Lagerstatus: På lager

10 stk. pr. krt. 

* Påkrævede felter

Pris fra: Pris Fra: 32,00 kr
Stk.

Tana Sanet Tasonil Sanitetsrens, 1 ltr. 


Tasonil er et stærk rengøringsmiddel til alle typer snavs i sanitetsområdet. Den er særlig effektiv mod kalkaflejringer, urinsten og aflejringer af kalksæbe. Midlet er tyktflydende hvilket gør det nemmere at sørge for en hurtig og fuldstændig rensning selv på lodrette flader. Den kan bruges i en koncentration på kun 0,125% til daglig vedligeholdelsesrengøring, og derudover giver midlet overfladerne en skinnende glans og efterlader en langtidsvirkende duft. Med korrosionsinhibitor til maksimal brugersikkerhed. 


Sanet Tasonil er velegnet til alle syrebestandige overflader på badeværelse og sanitetssektoren såsom fliser, forkromede armaturer, porcelæn, rustfrit stål, anodiseret metal, plast, stentøj, gummiplader osv. Midlet må ikke bruges på natursten såsom marmor eller syrefølsom emalje. 


Dosering: doseres i forhold til påføring og graden af tilsmudsning. Midlet kan bruges til manuel rengøring og i automatiske gulvvaskere. Anvendes midlet til afkalkning bruges det ufortyndet, og opløsingen skal sidde nogle minutter, hvorefter det skylles væk med rent vand. Pladefuger skal gennemfugtes før produktet anvendes ufortyndet.