Tana Apesin SDR Sanitetsmiddel, Rengøring og Desinficering, 5 ltr.

Pris fra: Pris Fra: 324,00 kr

16856903

Lagerstatus: På lager

2 stk. pr. krt. 

* Påkrævede felter

Pris fra: Pris Fra: 324,00 kr
Stk.

Tana Apesin SDR sanitetsmiddel


Apesin SDR san er velegnet til både rengøring og desinficering af bade-og sanitetsområder. Produktet overholder de gældende hygiejnekrav, og det opløser hurtigt og let mineralsk tilsmudsning såsom kalk, kalksæbeaflejringer og rust, samt organisk tilsmudsning som fedt og proteinholdige aflejringer. Derudover er produktet opført på den tyske liste over testede rengøringsmidler til keramiske overflader, der omgiver svømmepøle. 


Anvendes Apesin på krombelægninger, som er i dårlig stand, kan der opstå farveændringer (passivering). Derudover må produktet ikke anvendes på syrefølsomme materialer såsom marmor, kobber, aluminium, nylon (polyamid) osv. Anvendes Apesin på absorberende materialer, som f.eks. sammenføjninger, skal det fugtes godt med vand inden midlet bruges. Det anbefales altid at teste et diskret sted inden rengøring. 


Dosering: Midlet doseres i forhold til påføring og graden af tilsmudsning. Der skal altid skylles efter med rent vand, og bruges midlet som desinficering, skal det virke i 15 min.