Handsker

Hos Rengros har vi altid et bredt og varieret udvalg af handsker til rengøring, og vi sælger blandt andet engangshandsker, bomuldshandsker og montagehandsker. Der findes et væld af forskellige handsker, og det kan være en udfordring at vælge de rigtige handsker, men der findes nogle generelle retningslinjer, som man kan læne sig op af. Du kan gå ind under de forskellige kategorier i menuen til venstre og finde mere uddybende information om de forskellige typer af handsker.

Latex, også kaldet naturligt gummi, er det materiale, der betragtes som det stærkeste og mest fleksible. Men da der er en del mennesker, som har latex allergi, findes der alternativer som vinyl og nitril. Nitril er det materiale, som ligner latex mest i sine egenskaber.

Anvender du handsker i mere end 10 min, anbefales det at bruge en inderhandske i bomuld. Den absorberer sved og fugt, og beskytter huden i tilfælde af eksem.
Sorter faldende

1-32 of 62

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-32 of 62

Side:
  1. 1
  2. 2

Generelle retningslinjer for brug af engangshandsker og flergangshandsker:

  • Handskerne skal opbevares et sted, hvor der ikke forekommer risiko for forurening via støv, stænk og sprøjt.
  • Hænderne skal være nyvaskede og tørre, når handskerne tages på.
  • Vask hænder efter anvendelse af handsker. Grunden til dette er, at hændernes bakterieflora opformeres under handsken, hænderne forurenes lettere når handsken tages af, og sidst men ikke mindst vasker man herved handskens materiale af - i tilfælde af latex forebygger man således allergi.
  • Engangshandsker må ikke benyttes flere gange, men skal kasseres efter brug.
  • Engangshandsker skal være pudderfri, da pudderet øger transporten af latexproteiner fra handsken til huden, og når handsken tages af, er der risiko for indånding af latexprotein. Begge dele øger risiko for allergi.
  • Flergangshandsker skal være hele og rene, de skal rengøres og tørres efter brug, og de er personlige.